Sziasztok mostanság elég nehezemre esik esténként elaludnom
Igazából nem mostanság mivel ez a probléma pár éve fennáll
Arra gondoltam hogyha immáron 3. Hónapja vapelek
Esténként jó lenne egy kis relax itt olvastam is egy cikkben a CBD tartalmu liquid használatát gondolom ez az alváshoz is segíthet szóval
Valaki próbálta ezt a fajta CBD boostert? Leírás alapján 50ml alaplével lesz a legjobb illetve nikotinmentes
Ezzel nincs is probléma de ehezz rakhatok + ban aromát is? Egy kis desszert estére hogy adjuk meg a módját rendesen
Szia!
Aromát rakhatsz, csak nikotint nem.
Mindegyiknek van mellékíze (legalábbis amit én próbáltam) úgyhogy az aroma szerintem kell, nem csak adható hozzá
Tényleg jó alváshoz? Nekem is évek óta gond…megalapozott véleményt kérnék.
(Szóval nagytestű, alvászavaros pörgős agyú jószágnak kéne…)
Nekem az olaj semmit sem segített az alvásomon. Párom orvosira jár, ott a melatonint ajánlották, ha valaki nem szeretne altatóhoz nyúlni. Nem addiktív, de ezt is azért mértékkel, és semmiképp nem hónapokon át napi szinten. 20mg a plafon ami nagyonmax egyszerre ajánlott, 3mg-nál már talán segített nekem valamit… Most 4mg-ost rendeltem pont tegnap (negyedelhető) , 100db postával 4000ft… De akár DM-ben is kapható 1mg-os, én azzal “teszteltem”.
Hormon, amit amúgyis termel a szervezet elalváskor.
Nekem 2 hetente a délelőttös műszak első pár napjában kell, mert olyankor 3-4 órát is örülök ha sikerül aludni…
Köszi
Nálam amúgy ugyanez, este jár az agyam mintha muszáj lenne, utána meg már azon b*szom fel magam, hogy mindjárt kelek, de még nem aludtam… Bezzeg délután 2 perc alatt el tudok aludni tv nézés közben…
Szintúgy nekem is a délelőttös műszakhoz átállás olyan higy kb nem is létezik
Ezért akarom kirpóbálni ezt a cbd dolgot de hogx mondtad ezt a melatonin cuccost es h van dm-ben is a héten még ráfanyarodok
Elvileg, ellazít meg segít kikapcsolódni ee szerintem még januarba adok neki egy probat
Elviekben sem ismerem nagyon.
(Gyáva is voltam venni, meg nem is tudom, melyik a jó és hogy igazoltan mikre…)
Hát figyelj bajod nem lesz tőle fixen