Már megint jön a hülye kérdéseivel

az még határ eset,ami ki jön az kint marad… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Jajjjjhhh én nem tudom,de lemon haze-t ír :grin:
Mennyit tegyek egy tankba vagy :thinking:
Megint tanulok most ne zavarjatok :joy:
Iszom a szavaidat hölgyem :grin:

És nem . csípős? Próbáltam cbdt, de azért nem tudtam használni mert nagyon csípős, kesernyés volt

3 kedvelés

2 ml-hez írt ha jól rémlik 8-10 cseppet. 10-et raktam a tankjába, azzal egész szépen oldódott neki a görcs a vádlijában és végre tudott menni. Utána elviekben valami 25 cseppig lehet emelni az adagot, de ebben az infóban már nem vagyok biztos teljesen.

1 kedvelés

Akkó’ minnyá jövök :grin:
Ha tegnap előtt jöttél volna………:grin:

Egyáltalán nem érzi se ízét, se bűzét. Aromásba raktuk neki elsősorban pont emiatt. De mivel jobban lett,ígyis használt.
Magam még nem próbáltam,hogy éreznék-e belőle valamit, de max mindjárt megírom, mit éreztem én belőle.

4 kedvelés

Köszönöm :blush:

4 kedvelés

Nincs mit. :grin: Remélem jól jön az infó! :grin:
Én amit éreztem, talán egy nagyon halovány kis kesernyés utóízt. Viszont ha töményebb édesebb létyóba van keverve, szerintem totál nem fog az embernek feltűnni.
Meg ténylegesen nem érezni olyat, ami torkon vágná az embert. De nem állítom azt,hogy más készülékben nem lesz ennél töményebb.

7 kedvelés

Ha használ az én gyógyszer mentes TESTEMNEK :crazy_face: vendégem vagy egy aromára :hugs:
4.hete küzdök minden gyógyizé nélkül,gondoltam pikk-pakk elmúlik de unom hogy fáj :smiling_face:
Pedig kemény vagyok :joy::joy::joy:

Akkor lehet teszek vele én is egy próbát. A csípősség miatt nem.birtam a másik fajtát

5 kedvelés

Érdemes mindenkinek szerintem kipróbálnia, de ahogy utána olvastam, genetika függő ki hogyan reagál a cbd-re. Nekünk most első bökkre ez volt a tapasztalat, hosszú távú hatásáról meg csak később tudok beszámolni. Van az a pillanat, mikor már az ember annyira fáj,hogy mindenhez is hozzányúl. Anyum jelenleg túl van az izomlazítókon keresztül a mindenen is, ennél, meg a zöld iszapos lóbalzsamnál teszi le a voksát fixen, ami eddig használt neki.

4 kedvelés

sick big bang theory GIF

Olvastam már sokmindent a hatásáról,de kezdőnek éreztem magam hogy kipróbáljam :smiling_face:
remélem ezzel is hamar idetalál a futár,aki már azért hív hogy tudom nem vagy itthon,betettem a helyére a csomagodat :joy:

Ezt ismerem​:grin: a mellemre is papi :joy::joy::joy::joy:vagy hogy is van :crazy_face:

1 kedvelés

Az egy másik műsor, az a sugardaddy vol 4. :sweat_smile:

1 kedvelés

Ügyesen beidomítottad. :rofl:
Amúgy mi is túl nyulak voltunk hozzá, meg még csak gyerekcipőben járunk ebben a világban. De ha már volt lehetőség, akkor már miért ne, mert nem bírtam már nézni ahogy szenved…
Nekünk pár nap volt az egész mire jött, csak elbactam az időt, csütörtökön rendeltem, hétfőig bent csücsült a raktárban.:smiling_face_with_tear::sweat_smile: Deha hamar leadod ma, akkor lehet péntekig megkapod.:grin:

2 kedvelés

Ne viccelj :joy:én ? :joy: írnám hogy már úton is van :crazy_face:

1 kedvelés

Vonzod magadhoz a futárokat? El sem tudom képzelni mi borra valót adhatsz akkor … :crazy_face::rofl:

Rendesek,ismernek már azt hiszem,pedig nem is láttak még :joy::joy::joy::joy:
Szórom mint BOLOND ZOLI a szalon cukrot :grin:

1 kedvelés

Mikor telefonált mondtam neki szóljon mikor jön,mert kiveszek egy szabadnapot :joy:

1 kedvelés