Teljesen elbizonytalanodtam a bekeverését illetően. 20 ml pg-s aroma van 60 ml-es flaskában. Hatásfokban van jelentősége esetleg, hogy milyen arányban keverem? Keverhetem 8-as nikotnra, vagy inkább hagyjam nikotinmentesen, mert, hogy ez nem arról szól. Lehet én gondolkozom vagy misztifikálom túl a dolgot, azt közben csak egy sima aroma a keverést illetően? Nulla tapasztalattal a hátam mögött kérdezem ezeket. Elképzelésem sincsen milyen ízre számítsak, mivel ez a vonal eddig teljesen kimaradt az életemből. Anno nekem a cigiben sima dohány volt, extrák nélkül. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nekem nem igazán egyértelmű, hogy a 27% mit is jelent. Az aromában van annyi, vagy a kész liquidben lesz, vagy… Nem is tudom.
Öntsd fel nikotinmentes alappal, aztán próbáld ki, de eleinte csak esténként otthon.
Csípős , nem jó íze lesz szerintem
Nézegettem az oldalon, ahol vettem, de nem erősségem az olasz. Viszont az egy olyan nyelv, amire legalább nem is próbáltak megtanítani. Vagyis nem a rendíthetetlen ellenállásomnak köszönhetöen nem tudok olaszul. Használhatnám a fordítót, de az a gyengéknek való,akik nem szeretnek veszélyesen élni.