Mágneses keverőgép, és a "nagy" keverés kísérlet

Megérkezett az enyém is.
Nem akarok külön keverőedényt vasárolni.
Miben készitsem el a liquidet?
100 mili mennyiség lesz.
Fecskendőm van, mérni tudok.
Egy magasabb falú pohár esetleg?
Az aljának a vastagságára is kell figyelni?

3 kedvelés

Túl vastag ne legyen szerintem. Lehet nem fog majd úgy a mágnes. :thinking: És fontos, hogy műanyag se legyen.

4 kedvelés

Köszi szépen Kinga! :kissing_heart:
Akkor marad egy vékony aljú üvegpohár :wink:

4 kedvelés

Szeretném megköszönni Morphnak,aki ajánlotta Vida Istvánt. Nagyon jó a gép

4 kedvelés

Nagyon szívesen! Használd egészséggel! :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

6 kedvelés

Tedd középre a mágnest. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nono! :slightly_smiling_face: @Kocsis_Jozsef ez már az új fajta gép? :slightly_smiling_face:

@Vaperina_Kinga az újfajta masinákon már nem közepén megy a mágnes. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ez nekem is új. :open_mouth: Van egy tippem miért jobb, de ha Te tudod annak jobban örülnék. :blush:

4 kedvelés

Mindjárt utána nézek, de ha valaki tudja pontosan, miért jobb, ne tartsa magában.:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Én csak arra tudok gondolni, hogy ahogy elkeverünk valamit kanállal, az is összekeveri ugyebár az egészet, és még örvény sem szükséges. De lehet tévedek. :slight_smile:

7 kedvelés

Hogy miért, azt nem tudom, de elvileg gyorsabb ez a technológia.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Sziasztok válaszolnék a kérdésetekre mivel nekem is ez a verzio van és a Vida István-tól kapott felvilágositás szerint így lassabban keverődik a leves és hamarabb is kész lehet a leves mint pl 24 óra…volt aki 16- óra allat keverte ki a levest elmondása alapján …én momentán a gyümist 24 a dohányos levest min 48 orán keresztül kevertem lágy selymes lett :yum::drooling_face:

8 kedvelés

Itt elvileg körpályábban halad a mágnes baba így azt eredményezi hogy a tórló lpát jobban eltudja terelni a liquividet

9 kedvelés

Iker tesoja :fist_right::fist_left::slightly_smiling_face::heart:

7 kedvelés

Igen, ez már az új gép, toló lapáttal

1 kedvelés

Beszereztem én is egy Vida-féle kutyulót :slight_smile:
Az első adagot már elkészítette. Érezhető a különbség a rázásos-érleléses techika és a keverőgépes liquid között. Kb 16 óra alatt elkészült, most pörög egy csokis már beérett lötty frissítése :smiley:
Ráadásul kérésemre 100% VG alapléhez tervezte és állította a gépet, így megbírkózik vele.

9 kedvelés

Gratulálok! Használd egészséggel. :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

szia, szerinted a Al Carlo aromákat mennyi ideig érdemes keverni ?! ha jól olvastam a gyümölcsösnek elég 8 óra, de a dohányosnak mennyi ?

Szia. :slightly_smiling_face: Az Al Carlo nem tipikus dohányos, így szerintem elég a nagyon max 24 óra is. A tipic dohányosokat szokás 72 órán át keverni.

2 kedvelés