Megérkezett az enyém is.
Nem akarok külön keverőedényt vasárolni.
Miben készitsem el a liquidet?
100 mili mennyiség lesz.
Fecskendőm van, mérni tudok.
Egy magasabb falú pohár esetleg?
Az aljának a vastagságára is kell figyelni?
Túl vastag ne legyen szerintem. Lehet nem fog majd úgy a mágnes. És fontos, hogy műanyag se legyen.
Köszi szépen Kinga!
Akkor marad egy vékony aljú üvegpohár
Szeretném megköszönni Morphnak,aki ajánlotta Vida Istvánt. Nagyon jó a gép
Nagyon szívesen! Használd egészséggel!
Tedd középre a mágnest.
Nono! @Kocsis_Jozsef ez már az új fajta gép?
@Vaperina_Kinga az újfajta masinákon már nem közepén megy a mágnes.
Ez nekem is új. Van egy tippem miért jobb, de ha Te tudod annak jobban örülnék.
Mindjárt utána nézek, de ha valaki tudja pontosan, miért jobb, ne tartsa magában.
Én csak arra tudok gondolni, hogy ahogy elkeverünk valamit kanállal, az is összekeveri ugyebár az egészet, és még örvény sem szükséges. De lehet tévedek.
Hogy miért, azt nem tudom, de elvileg gyorsabb ez a technológia.
Sziasztok válaszolnék a kérdésetekre mivel nekem is ez a verzio van és a Vida István-tól kapott felvilágositás szerint így lassabban keverődik a leves és hamarabb is kész lehet a leves mint pl 24 óra…volt aki 16- óra allat keverte ki a levest elmondása alapján …én momentán a gyümist 24 a dohányos levest min 48 orán keresztül kevertem lágy selymes lett
Itt elvileg körpályábban halad a mágnes baba így azt eredményezi hogy a tórló lpát jobban eltudja terelni a liquividet
Igen, ez már az új gép, toló lapáttal
Beszereztem én is egy Vida-féle kutyulót
Az első adagot már elkészítette. Érezhető a különbség a rázásos-érleléses techika és a keverőgépes liquid között. Kb 16 óra alatt elkészült, most pörög egy csokis már beérett lötty frissítése
Ráadásul kérésemre 100% VG alapléhez tervezte és állította a gépet, így megbírkózik vele.
Gratulálok! Használd egészséggel.
szia, szerinted a Al Carlo aromákat mennyi ideig érdemes keverni ?! ha jól olvastam a gyümölcsösnek elég 8 óra, de a dohányosnak mennyi ?
Szia. Az Al Carlo nem tipikus dohányos, így szerintem elég a nagyon max 24 óra is. A tipic dohányosokat szokás 72 órán át keverni.