Mivel másabb jobb géppel keverni a liquidet mint kézzel keverni, illetve mi a különbség ízben ?
Szia, Van néhány téma amik talán választ adhatnak a kérdéseidre Keresési eredmények erre: keverőgép
Lényegében annyi, hogy gyorsabb az érlelési idő, nem kell napokat, esetleg heteket várni az érésre.
Sziasztok!Kev géppel az érllési időt takaritasz meg ,másrészt izben sokkal intenzívebb lágyabb ízeket kapsz sőt olyan ízek is előjönnek amit kézi keveréssel rázogatással nem tudsz elérni … arról nem beszélve hogy sokkal praktikusabb a kev gép föleg ha fűthető is nem kell bajlodni vele…szelőztettés azért javallott miuttán ki van keverve Dohány 24-72 ora javallott,gyümis átlagban 12- 16 óra természetesen gép tipusa fügvénye
Szia! A keverő lusta és elfoglalt emberek masinája. Fene tudja a köré szőtt mende-mondák, hogy lágyabb, selymesebb ízt kapsz igazak e azt mindenki maga eldönti. De hogy időt spórolsz vele az tuti! Nekem bejött!
Szép szerkezet !
Én már a 2022 es verziót rendeltem Vida Istvántól
Köszönöm Én már lassan 2 éve nyuzom és meg vagyok elégedve vele ,hát a verziokat illetve nem követem a éves trendeket mert az alap elv mindegyik tipusnál ugyan az tehát sztem de ez csak az én véleményem felesleges váltogatni a gépeket mert szerintem az sem tudd jobbat keverni max a keverési mennyiség kapacitás más más
Nekem nincs keverő gépem. Saját magam keverem a leveseimet. Rendeléskor soha nem rendelek sokat. Most is 300ml alaplé, ehhez 6 db 20-as nikotin, (így lesz 3-as erősségű), és 1 aroma. Mert itthon még volt 3 féle aroma. Ezt bekevertem az este, és most pihen. Elmegyek vasárnap melóba, 3 hét meló. Mire hazajovok, be is lesz érve. Inkább rendelek többször, keveset, mert így mindig frissek a levesem… Viszont ez szubjektív… Kinek mi jön be…
Jogos de azért a lágyabb és a legtöbb levesnél kiérződik előjön az az íz amit én pl anno kézi keveréssel és érleléssel sem értem el ,de igaz az is hogy némely aromának nem igen tesz jót e gépi keverés
Most új shop-ból rendelek, (ahonnan eddig még nem), itt minden aroma üvegben jön, nem pedig, műanyag palackban. Karamellás cappuccino, ry4, kávé, es bourbon aromákkal tolom jelenleg. Tegnapelőtt délben adtam le a rendelést, tegnap délután a kezemben volt a csomag. Mivel mtl-ben tolom, így max 8-10 ml megy el naponta. Ami igazán nem sok. Ráadásul 9-11 watton hajtom csak. Nekem igy jó és így jön be.