Köszi szépen @Atis
Tehát készitsek el 1 liter 70/30-as vagy 80/20-as alaplevet, és ha keverésre kerül sor, csak ezt az egyveleget adjam az aromához vagy az snv-be? Floravitás, literes vg-m és pg-m van. Nullásan szivom.
Én is a flóravitától rendelek ! De én belerakok mindent aromát , nikotint 50/50 ben kavarok , amikor kész összerázom , hogy keveredjenek el azt megy pihizni 1.5 - 2 hónapra amíg elfogy az előző adag ! Most nézem nullásat szívsz akkor az egy literhez annyi snv-t amennyi százalékban szeretnéd ! és mehet a pihenőbe, hozzá teszem én két literes flaskát forgatok , de ezt lehet két 500 mililiteressel is !
Persze hozzáteszem ezt olyan aromával lehet ami állandó, minden napos szívásra alkalmas !
Nekem sok-sok iz van bekeverve. Most talán 15.
De ha az alapot megcsinálnám előre, az is segitség valamennyire, igaz? Végülis a webshopok is összekeverik, és úgy árulják.
Persze mindenképpen segítség ! Csak kis tételben az érési időt nem tudod kinyújtani ! Csak akkor, ha többet kavarsz egyszerre ! 2X100 milit mondjuk.
Köszi szépen
Nagyon szívesen !
Szia Kinga! Gratula a teszthez és remek írás lett! “Vida” mester nyugodtan kirakhatná a gépei mellé/alá! Sokat segítene! Köszi!
Köszönöm @Elek_Segits
Vida bácsi sosem fogja kitenni ezt. De nem baj, hisz a keverő nem tehet róla, hogy ki készíti.
Köszönöm a felvilágosítást mivel elviekben jővő héten jön a keverőgép amit rendeltem és leggálább vannak táppontok amiből tanulhatok keverőgép használatáról
Köszönöm, hogy elolvastad. Örülök, hogy hasznodra vált.
Szia
Elárulod, honnan és mit rendeltél?
Ha nem titok persze.
Ha gondolod, akár privátban is…
Szia nem titok Vidák Istvántól rendeltem keverőgépet
Az éném még készélülő félben van
Szia Edina! Vida István készíti a gépeket!
Helyesbítek így van Vida István készití a keverőgépet elnézést az el írássért csak a kutyusom épp az ölemben volt mikor válaszoltam és néha ugy gondolja hogy neki jobban megy a klaviatúra használata
Volna egy gondolatom a keverővel kapcsolatban. Én is gondolkodtam a vásarlásán. Egy dolog van ami miatt, elálltam tőle, az a fém. Egy valamire való ember aki szereti a teát semmi fémet nem használ a készítése közben. Én, lehet nevetni cumisüveg melegítővel szoktam melegíteni, állandó hőfokon tartani. Való igaz csak időnként kevergetem, de nincs benne fém.
Szia @Bozo_Bela
Úgy gondolom ez nem nevetség tárgya. Nagyon örülök, hogy így odafigyelsz magadra illetve, hogy mit viszel magadba. Viszont tapasztalatom szerint a keverőbaba (mágnes) valami műanyag borítású lehet, talán PVC. Nem tudom mennyire számít ez. De kívül nem fém. De biztos ami biztos megidézem @anon31274546 -t. Hátha Ő biztosabbat tud mondani.
@anon40018559 tényleg jól beelőzött, és ugyanazt írta le, amit én írtam volna. Annyival egészítém ki, hogy a baba bevonat miatt nem marad meg rajta a cucc sem. Nyilván egy mosás kell neki keverés után, a bevonat miatt egy mosás után ugyanúgy steril marad, mint előtte volt.