Lost vape vs geekvape

Sziasztok.
Mivelhogy már jó pár hónapja megvan a geekvape aegis legend 2 is, így a napokban csináltam egy összehasonlítást a két márka között.
Először is lássuk a lost vape modokat.
Thelema solo és grus van nekem.
Egyetlen 21700-as akkuval sokkal többet bírja mint a z aegis legend 2, ami dupla 18650-es.
Ízben is sokkal jobban teljesítenek a lost vape modok. Vagyis gondolom, az elektronika, ami szabályozza az egészet.
Nekem az aegis-ben a 2 két darab 18650-es akku nem birja ki az egész napot. Dl-ben használom, single tekeréssel 37-43 watton.
Míg az egyetlen 21700-as lost vape modok simán kihűzzák a napot.
Ezzel csak azt szerettem volna tudatni veletek, hogy emgem annyira nem fogott meg az aegis legend 2. Amúgy meg ez szubjektív. Kinek mi jön be…
A német vape shoppokban az aegis ára szonte duplája mint pl a lost vape thelema solo-nak.
Lost vepe esetében annyi hibát tudnék felhozni, hogy “nem tudnak festeni”, mert eléggé kopnak a modok. Én amúgy is használom őket rendesen. Kímélet nélkül.
Például, van az oxva arbiter 2 kazánom. Sokkalta másabb, finomabb ize van (ugyanazzal a levessel) a grus modon mint az aegis legend 2 modon.
Csupán egy saját véleményt szerettem volna írni a két márkáról. Biztosan vannak itt mások is akik vagy az egyikre vagy a másikra esküsznek…hogy jobb.
Nekem ez a véleményem…

11 kedvelés

A legend 2 mintha egy kicsit visszafogottabban adná le a teljesítményt a beállítotthoz képest. :thinking:De nem hatalmas a különbség.
A Thelema-val.nelem.is ennyi a bajom, a festés…

5 kedvelés

Pontosan
Úgy ahogy írtad . Visszafogottabb. Sosem voltak a szavak embere. Még jó hogy itt vagy … kéznél…:blush::rofl:

6 kedvelés

A mod-kat nem ismerem … Nyilván van a mod-ok akumlátor használata közt különbség ,de azért na a 21700 az 21700 … Nem használom őket rég , de nálam teljesen elveszett a 18650

4 kedvelés