Ismét itt vagyok! Hozok is rögtön, még melegében egy modot a Sourcemore-ról ami a Lost Vape legújabb produktuma, a Centaurus BT200 box mod! Ez már a Quest X 3.0-val látta meg a napvilágot, 2db 18650-es akkuval hozhatjuk működésbe és maximum 200 wattot tud. Ráadásul 5.1-es bluetooth-szal látták el ami azért kell, hogy a telefonunk segítségével a Centaurus applikációval is tudjuk piszkálni a beállításokat. 2.4"-es kijelzőt kapott amit a gyártó élénknek ír le, bár amúgy annyira nem az, de legalább nem bántsa a szemet. Alumínium ötvözetből készült ami egyértelmű volt már első tapizásra is ugyanis maga a mod hideg. Akkor is képes visszahűlni ha 5-10 percig nem használjuk.
Szerencsére a színeknél nem szálltak el nagyon. Néha a kevesebb több, ezért jónak gondolom, hogy csupán 5 színben kapható, amik a Pink Purple (rózsaszín-lila színátmenetes), Platinum Ridge (platinásan csillogó fekete), Platinum Crest (platinásan csillogó szürke), Silver Carbon (carbon mintás matt ezüst), Black Carbon (carbon mintás matt fekete). Hozzám a Silver Carbon érkezett. Most pedig nézzük meg alaposabban!
Lost Vape Centaurus BT200 élménybeszámoló
A doboz tartalma és ismerkedés a készülékkel
Csak a szokásos minimalista felszereltséggel érkezik a BT200. Kapunk egy USB kábelt amit kb. sosem fogunk használni, mert külső töltőben ildomos tölteni az akkukat. Továbbá van itt egy használati utasítás egy garancia papír és egy másik használati utasítást a Centaurus apphoz.
Az előlapon a hatalmas 2.4"-es kijelzőn kívül csupán a Centaurus feliratot találjuk közvetlenül alatta. A hátoldalán a Centaurus logó a Lost Vape felirattal látható.
A BT200 bal oldalán kapott helyet a 3 az 1-ben léptetőtárcsás interface forgógomb ami pontosan ugyanaz, mint ami anno az M100-ban is volt. Azért 3 az 1-ben, mert ebben van az akku-állapotjelző led, ezzel állítjuk forgatással a wattot és természetesen ez a tűzgomb is egyben. Ez alatt a Set feliratú gombot találjuk amit ha egyszer nyomunk meg akkor tudjuk állítani a módust, a wattot, az előfűtést, meg még ami a kijelzőn található és persze ezzel tudunk a menübe is bejutni. Ha viszont 3x nyomjuk meg akkor kikapcsolhatjuk a kijelzőt. Kicsit alább a készülék ki- és bekapcsolására szolgáló tolókapcsolót találjuk, ami alatt végül pedig az USB csatlakozó van. Utóbbival kapcsolatban, a gyártó nem adott semmilyen információt a töltéssel kapcsolatban amiből az következik, hogy inkább ne töltsük modban az akkukat! A mod tetején a három ponton megerősített, rugós 510 csatlakozó található ami néhány tized milliméterrel kiemelkedik a modból ezért nem tudjuk lekoptatni a modot a tankkal. A mod jobb oldalán és az alján semmi nincs, így azzal nem is untatlak benneteket.
A dobozban volt egy használati utasítás a gombokhoz. Ez azért annyira nem fura mint amennyire elsőnek tűnhet, mert egy kezdőnek nagyon is jól jönnek ezek az infók. Röviden tömören arról van szó, hogy ha megnyomjuk az interface gombot akkor tüzel, ha forgatjuk akkor állítunk vele, ha hosszan nyomjuk akkor jóváhagyunk, bár ez egy rövid nyomással is ugyanúgy működik. A Set gombot egyszer megnyomva engedi az állítást, 3x megnyomva alvó módba küldjük a kijelzőt. A tolókapcsoló avagy kapcsológomb (Switch Button) pedig ki,- és bekapcsolja a készüléket.
Van menüje, amit úgy érhetünk el, hogy a Set gomb egyszeri megnyomása után az interface gombbal a menü felirathoz navigálunk, majd jóváhagyásképp megnyomjuk 1x a tűzgombot. Ami fogad minket az 6db menüpont, név szerint a Bluetooth, Brightness, Theme, Wallpaper, Reset és az About. És ahogy szokott lenni a BT200 menüjében is van visszalépési lehetőség ami VÉGRE a Return névre hallgat, ugyanis ez szó szerint vissza-, illetve visszatérést jelent.
Nézzük is az első menüpontot, ami a Bluetooth. Itt tudjuk bekapcsolni a modon a bluetooth funkciót. Rögtön fel is ajánlja az iOS és Android rendszerek számára a Centaurus applikáció közvetlen elérését. De akár manuálisan is rákereshetünk az App Store-ban vagy a Play Áruházban. Ha letöltöttük az appot akkor a telefonunkon és a BT200-on is egyaránt be kell kapcsolnunk a bluetooth-ot és így használatba vehetjük a modunkat az app által is, amiről lentebb írok majd.
A második menüpont a Brightness. Semmi extra csak a fényerő. Alapból 100%-ra van állítva, de szerencsére így sem túl élénk a képernyő, amolyan pont kellemes a szemnek.
A harmadik menüpont a Theme. Ahol 5db téma közül tudunk válogatni, amiket a futurisztikusság jellemez. De van köztük olyan is ami egy műszerfalra hajaz.
A negyedik menüpont a Wallpaper. Ezek már nem annyira futurisztikusak, viszont akad 1-2 ami tényleg jópofa és szívesen látná az ember, ha ránéz a modjára. Ami a második képen látható az annak a következménye, hogy rányomtam a +Picture feliratra és mint kiderült az appon keresztül tudunk egyedi fotót is feltölteni a BT200-ra.
Az ötödik menüpont a Reset. Csupán azt kérdezi tőlünk a mod, hogy vissza e kívánjuk állítani a gyári beállításokat.
A hatodik menüpont az About. Csak akkor nyomjátok meg, ha kíváncsiak vagytok a Quest X 3.0 chipsetről való gyártói ömlengésre. Egyébként a modban valószínűleg el van írva, ugyanis itt Quest 3.0 X szerepel, de a gyártó oldalán pedig Quest X 3.0. Szerintem utóbbinak több értelme van…
Ha le szeretnétek tölteni a Centaurus appot, akkor a biztonság kedvéért győződjetek meg róla, hogy a Lost Vape tette e közzé az áruházban és a Centaurus logó van e az app fotóján.
Ha bekapcsoltuk a modon és a telefonon is a bluetooth-ot, utána meg kell nyitnunk az applikációt és első körben hozzá kell adnunk egy New Device-ot, azaz a modunkat, hogy a lenti képernyő tárulhasson elénk. Majd ne tessék meglepődni, ha sokáig tart megtalálnia a modot, nálam első alkalommal bő fél perc kellett neki, cserébe pedig megjelenik az okostévé, a fejhallgató, a routerünk, a Marika néni routere, de mindenképp fel fog bukkanni a BT200 is, csak idő kérdése. Később már nem lesz gond a megtalálással. Na de mit is láthatunk? A lenti képen fent a BT200 képe mellett balra van a már említett saját Wallpaper feltöltésének lehetősége. Jobb oldalon a két akkunak a töltöttségi szintje látható, sajnos számadatok nélkül. Alatta pedig az aktív bluetooth kapcsolatot jelző bluetooth ikon. Egyébként át is tudjuk nevezni a modunkat, ha lenyitjuk a My Device lehetőséget és ott a BT200 BOX MOD elnevezés melletti cerkára nyomunk. A kép alsó felének első ikonja egy emberfej, mellette az 1-es szám pedig a felhasználói profil számát jelöli, amiből maximum 3 lehet. Ugyanez az emberfej izéke variálható manuálisan a modon is. A jobb szélen található zöld frissítés ikont az után kell majd nyomkodni miután az alatta lévő beállításokat kellőképpen átvariáltuk. A piros kuka ikon pedig az aktuális felhasználói profil beállításainak törlésére szolgál. Azaz lesz egy profil a 3-ból ami olyan lesz mint az új.
A legelső állítható dolog az a módus. Jelenleg Power-ben van, de tudunk még választani a Turbo, SS316, TI, NI, Voltage és VPC módusok között. A Coil természetesen nem állítható, csak ellenőrzésre szolgál az adat. Egyébként azért üres a screenshot-omon minden, mert használatba vétel előtt bámészkodtam az applikáción egy sort és ha már ott volt csináltam egy fotót, szóval már más beállítások érvényesek mint amik a képen láthatóak. A watt állíthatóságát nem kell bemutatnom. Ami alatta van, azaz a Temp, vagyis Temperature, magyarul hőfok ami csak akkor lesz állítható, ha TC-ben használjuk a készüléket. Az alatta lévő Voltage pedig természetesen akkor, ha Voltage módban használjuk a modot. A Boost, avagy előfűtés 3 erősségű lehet, amik a Soft, Normal és a Hard. Amiket eddig írtam, ezeket mind lehet a modon is állítgatni, csak ott az apphoz képest macerásabb. Végül az e-liquid ízét is megadhatjuk, de szerintem ez nem a beállításokhoz ad hozzá, csupán könnyebben elkülöníthető a 3 felhasználói profil, főleg akkor, ha 3 különböző tank miatt van szükség ezekre.
Igazából szerintem az appon ugyanazok a dolgok hozzáférhetőek mint a modon, csak egyiket könnyebb állítani a másikhoz képest. Már írom is miket tapasztaltam használat közben.
Élménybeszámoló
Küllem és anyaghasználat
Kezdjük a külsőségekkel. Először is eléggé robusztusnak, nagynak mondanám, bár nem túlzóan, de ezt nem teszem könnyen a zsebembe az biztos. A súlya 2 akkushoz képest nem nehéz, akkukkal sem ami miatt könnyen fejnehézzé válhat, ha túl nehéz tankot teszünk rá. A dizájn letisztult, minimalista, ami szerintem nem hátrány, ezzel egy komolyabb készülék benyomását kelti. Csak a hátoldalán van carbon mintázat, ami tökéletesen egybe olvad a logóval, tapintása kellemes. A szélei enyhén le vannak kerekítve, de szerintem nem eléggé, tehát először kényelmetlen lehet, de könnyen szokható a dolog. A 3 az 1-ben interface gomb masszív, fix és egyszerűen tökéletes! Könnyen nyomható, könnyen forog, nem kotyog, kényelmes használni. Tüzelés közben billeg amit először negatívumként könyveltem, de minél többet használtam annál kényelmesebb volt mert bárhogyan is csúszkált rajta az újjam a tüzelés nem akadozott és bárhol is nyomjuk meg a gombot, működésbe lép. A Set gombbal semmi különös nincs, elég nagy ahhoz, hogy könnyen nyomható legyen, viszont számomra túl közel van a tűzgombhoz, ezért mikor megnyomom akkor néha picit hozzányomódik az újjam a tűzgombhoz, ami egykezes használatkor kellemetlen, kétkezes használatnál viszont ilyen gond nincs. A tolókapcsolóval kapcsolatban sincs semmi extra, teszi a dolgát ahogy mindegyik. Az 510 csatlakozó sziklaszilárdan a helyén van! Az pedig külön jó, hogy picikét kiemelkedik a házból, ezért lehetetlenség lesz összekarcolni az 510 körül. Az pedig, hogy 3 ponton meg van erősítve, az biztosít minket arról, hogy egy véletlen esés során se essen komolyabb baja a modnak. A hátlap mágnesei elég erősek, szuperül tartanak és annyira tökéletesen illeszkedik, hogy cseppet sem kotyog, még erővel történő mozgatás hatására sem. A kijelző elég nagy ahhoz, hogy minden kiírás jól látható legyen. Nem tolakodóak a színek sem, és szerintem nem is annyira élénk, mint amilyennek a gyártó lefesti. De ez pont így jó ahogy van. Az akku százalékot akkunként számban jelzi ki, ami leegyszerűsíti a mindennapi használatot, ráadásul a Quest X 3.0 tökéletes szinkronban tartja a két akkut. Egyetlen igazi negatívumot tudnék említeni, hogy nincsenek hűtésre szolgáló lyukak a modon. Még nem gáz, majd nyáron… Mivel elég minimalista dizájnú a készülék, így azt hiszem a külsőségeit ki is merítettük. Nézzük a menüt és a használatot.
Általános használat, menü és app használat
A menü már ennél azért trükkösebb. Úgy tudnám jellemezni, hogy mintha két felé lenne osztva. Sőt! nem is mintha hanem konkrétan erről is van szó. Ugyanis a módusokat, a felhasználói profilokat, az előfűtést és a slukkszámot a menün kívülről tudjuk elérni azzal, hogy megnyomjuk 1x a Set gombot és ahhoz a lehetőséghez navigálunk amit állítani szeretnénk. Ezt amolyan gyors elérésnek lehet betudni, mert nem kell a menüben kotorászni ha módust szeretnénk váltani. Viszont minden állítás végén újra meg kell nyomnunk a Set gombot, mert miután valamit beállítottunk rajta marad a kijelölés és amíg azt nem tüntetjük el addig nem tudunk tüzelni. De ugyanez van, ha a menüből lépünk ki. Utána szintén Set gombot kell nyomni, hogy használhassuk a modunkat. Nos, ha valami igazán idegesített akkor ez volt az, ugyanis rend szerint elfelejtettem a végén Set gombot nyomni, ezért mikor tüzeltem nem történt semmi, mert vissza lépett a menübe, ha épp abban voltam utoljára. Mindezek ellenére a használatát egyszerűnek mondanám. A menüpontok úgy gondolom egyértelműsítve vannak és belegabalyodni sem lehet annyira, egyszerű ennek is a használata. Egyébként egy viszonylag jól átlátható rendszer van az elrendezésben, mert minden ami a használathoz kell, azaz a mod funkcionalitásai a menün kívül találhatóak, minden más ami a mod testreszabásához szükséges az pedig a menüben kapott helyet, tehát ez valóban nem rossz megoldás és így szerintem jobban át is látható. Az appban lévő beállítási lehetőségek nem sokban különböznek a modon történő állítgatástól, mert a modon lévő beállítási lehetőségek javát megtaláljuk benne. Csupán a témát és a fényerőt nem tudjuk az appon keresztül állítani. Ám szerintem könnyebb az appon keresztül állítgatni, mert valahogy jobban rááll az ember keze, főleg mert mindannyian okostelefont használunk a mindennapokban is. A könnyedsége abban rejlik, hogy nem kell plusz gombnyomásokat végeznünk, amit a modon a Set gombbal tudunk eszközölni. Az appon csupán a beállítások után a zöld frissítés ikonra, majd a Confirm sync to device üzenetnél a Yes lehetőséget kell választani és onnantól mehet is a móka. Egyébként a modon történő Set gomb nyomogatása azért tűnik nehézkesebbnek, mert a nagy kijelző miatt azonnal az okostelefonunk használatához hasonlítjuk a modon való navigálást. Ennek pszichológiai oka van, amit Affordancia-alapú sémaátvitelnek nevezünk, na de ennyit az okoskodásról, nézzük meg a BT200 módusait közelebbről, ugyanis akad néhány újdonság.
Módusok
A Power módust azt hiszem be sem mutatom, annyira alap. De van itt egy Turbo módus aminek használatakor azt vettem észre, hogy a mért ellenálláshoz beállít egy watt értéket és azt sokkal erőteljesebben tolja egészen a slukk végéig. Olyan, mintha be lenne állítva az előfűtés Hardra, de csak érzetre, mert egyébként Soft-on van és azt nem is engedi állítani, csupán a wattot. Megjegyzem ez egy nagyon király módus, csak picit lejjebb kellett venni a módus által beállított wattból, mert úgy nekem picit sok volt, de alacsonyabb wattal valami nagyon pazar élményt kapunk végeredményként, aminél gőzben sincs hiány. Tehát végülis ez olyasmi, mint a Bypass, csak lehet a wattot állítani.
TC is van a készülékben, csak külön van szedve a huzal anyaga szerint, tehát úgy lesz a módusoknál megtalálható, hogy SS316, TI és NI. Szerencsére nem csak a hőfokot tudjuk állítani, hanem külön a wattot is, így még jobban testre szabhatóbb a TC. Ami a legjobban tetszik a TC-ben, hogy nem kell lelockolni az ellenállást, ráadásul mivel nem tűzgomb nyomogatással választjuk ki a TC egyikét, így a véletlen ráizzítás lehetősége sem áll fenn, ami még pontosabb TC-t eredményez. Azaz nem fog elmászni az ellenállás ha picit megnövekszik a tekercs hője, mert eleve nem növekszik meg. Az előfűtést egyik TC módusnál sem tudjuk állítani.
A következő a sorban a Voltage módus. Gondolom ezt könnyű kitalálni mire való, de azért leírom, mert nem mindegyik készülékben van ilyen. A Voltage-nél, ahogy a neve is mutatja, az akku kimeneti feszültségét, azaz a voltot tudjuk állítani, hogy mennyit küldjön a tekercsre. Egyébként szerintem ez a legakkukímélőbb módus mind közül. És persze ennél sem állítható az előfűtés.
A végére hagytam a legizgibbet, a VPC-t. A három betű a Variable Power Curve rövidítése, ami arra jó, hogy egy folyamatosan váltózó teljesítménygörbét tudunk beállítani amit a készülék majd magától váltogat. Ez sokkal jobb ízt képest eredményezni, ha sikerül jól beállítani… Először csatolok egy képet aztán elmagyarázom mi a szituáció a VPC-vel.
Először is, bár a modon ki tudjuk választani a VPC módust, de a teljesítménygörbét csakis az appon keresztül tudjuk testreszabni amit a mod meg is jegyez. Mint azt láthatjuk is 8db ilyen görbe van amit majd váltogat a mod. Ám szinte létfontosságú infó, hogy a bal oldali képen a felső sorban azok a számok a minimum watt értékek, a jobb oldali képen pedig maximumig húztam az értékeket, tehát azok pedig a maximum watt értékek amire a mod képes. Tehát a feladat csupán annyi, hogy az általunk preferált watt értékeket lőjük be a görbék segítségével. Ami annyira nem is nehéz, viszont használat közben okozhat meglepetéseket, hogyha pl.: túl nagy a teljesítménybeli különbség két egymást követő görbénél. Egyébként ezt is nagyon jó dolognak tartom, mert így igazán élvezetes ízeket lehet előcsalni a liquid-ekből. Ide még annyit, hogy nem tudom mennyire emeltem ki, pedig próbáltam, de azért leírom mégegyszer, kicsit egyszerűbben: Az előfűtés csak a Power módus esetében állítható! Ha már az élvezetes szónál jártunk az előbb, nézzük élmény-ügyileg mizu van a BT200-al.
Élmény
MTL felhasználó lévén kijelenthetem, hogy teljesen jól funkcionál MTL tankokkal is a BT200, de ez a mod akkor is inkább DL felhasználásra lett tervezve. Bár mindegyik módust be tudtam kalibrálni az MTL setup-jaimhoz, mégis inkább szerintem DL tankokhoz jobban passzol. De ha ettől eltekintek, akkor azt kell írjam, hogy egy méretét tekintve elég robusztus, de idővel kezesbáránnyá változó készülék kerekedett belőle. Valóban minden módust testre tudtam szabni úgy, hogy az kihozza a maximumot az MTL setup-omból, de a mérete miatt nem néz ki jól rajta egy MTL sem. De ez ne szegje kedvét senkinek, mert a testreszabhatósága párját ritkítja, így akár MTL, akár DL tankkal kívánja valaki használni, az meg lesz vele elégedve.
A használata egyszerű, appon keresztül pedig még egyszerűbbé válik. Az előfűtés egyik MTL tanknak sem árt, ha az egy megfelelő, vagy épp hozzá passzoló watt értékkel párosul. Pont erre jó a Turbo módus. Nálam ízben az hozta a legjobb élményt. A VPC-vel picit el kell játszani, de azzal ennél csak jobb lehet. Őszintén szólva a legtöbb gondom a Power módussal volt, ugyanis a Turbo, Voltage és VPC módusok mellett ízben már-már snassznak tűnt. Ha nem kívánunk a VPC-vel szórakozni, akkor ízben és gőzben is a Turbo a legkiemelkedőbb! Összességében nekem bejöttek a módusok! Ízben és gőzben is megfelelő, bizonyos módudokkal és kis időráfordítással pedig még ennél sokkal jobb élményt hoz számunkra a BT200!
Pró
- Egyszerű használat és menükezelés. Mivel a funkcionalitás és a testreszabhatóság külön kapott helyet, előbbi a modon található feliratok kijelölésével állítható, utóbbit pedig a menüben találjuk, így jól átlátható és valóban csak a legfontosabbak vannak közvetlen a szemünk előtt. Ez leegyszerűsíti a használatot.
- 3 az 1-ben léptetőtárcsás interface forgógomb. Ez a fajta a gomb már az M100 tesztje óta nagyon bejön nekem. A funkcionalitása páratlan és természetesen helytakarékos is. Azzal, hogy nem kell navigációs gombokat nyomkodni még pluszban egyedivé és menővé is teszi a terméket. A gomb egész felülete alkalmas a tüzelésre, ami kényelmessé teszi a használatát.
- Letisztult, minimalista dizájn. Tudom, hogy sokan nem szeretik a kirívó dolgokat, ezért ez a mod a minimalista stílus szerelmeseinek is könnyedén a kedvencükké nőheti ki magát. Ezt szükségtelen túlragozni, ugyanis semmi felesleges flanc nincs a modon.
- Könnyű súly. Még 2 akkuval is könnyűnek ítéltem meg, ami azért nem hátrány, mert nem tudja lehúzni a zsebet a maga 150 grammjával. Persze a megfelelő méretű zsebet, ugyanis maga a készülék picit nagy. Ez a könnyedség legfőképp az alumínium ötvözet háznak köszönhető.
- 3 ponton megerősített, rugós 510 csatlakozó. Ez lényeges szempont, bár ritkán fordul elő, de akinek már szakadt ki 510 csatlakozója a modból egy esés során, annak szerintem ez lényeges szempont, ugyanis egy ilyen baleset után kb javíthatatlan a készülék. De ilyen a BT200-al nem fordulhat elő!
- Prémium összeszerelési minőség. Már csak az alumínium anyaghasználat miatt is megéri megvenni, hisz strapabíró és időtálló! Az már csak hab a tortán, hogy a fix gombok és a tökéletesen illeszkedő hátlap miatt, ami cseppet sem kotyog, egy prémium minőségű modot tarthatunk a kezünkben.
- Jól látható és olvasható 2.4"-es kijelző. Nem csak menő a választható témák és háttérképek miatt, de mivel több, mint a fél előlapot elfoglalja a kijelző, így szerencsénkre minden felirat rendesen kifért és elfért, ezért nem csak a kijelző jól látható, de minden felirat és adat jól olvasható.
- Bluetooth kapcsolódás és app használat. Kinek ne lenne manapság okostelefonja! Ezért eljött hát az az idő, hogy a telefonunkról állíthatjuk be a modunkat, olyan megszokott kényelmesen és gyorsan, ahogy azt a hétköznapi életünkben során megszokhattunk. Bár azért van egy hátránya ennek az appnak. Mégpedig az, hogyha lezárul a telefon akkor bontja a kapcsolatot. De úgy gondolom a mai rohanó és telefonmániás világban nem várunk túl sokat a modunk appon keresztül való beállításával sem. Nem mellesleg csupán 2 másodperc mire újra csatlakozik…
Kontra
- Kissé robusztus. Ez a mod úgy hiszem nem nekem való. Számomra kissé nagy, ami a mindennapos használatot is beárnyékolta. Persze nem lehetetlenítette el, csupán beárnyékolta… Egy férfi kezében biztos vagyok, hogy sokkal jobban mutatna, mint az enyémben. Ugyanezen oknál fogva nem volt kényelmes zsebben hordani sem. A méretei számokban kifejezve 92.9 x 56.9 x 26.9mm.
- Nincs hűtési lehetőség. A BT200-nál ez a lehető legnagyobb negatívum! Igazán fúrhattak volna mondjuk az aljára pár darab lyukat, hogy tudjon távozni az akku által termelt hő. Ez DL használat mellett lesz kissé bajos, főleg nyáron.
Végszó gyanánt egy klisés kifejezéssel élnék: A BT200 a középkategória Rolls-Royce-a! Nem csupán az egyszerű használhatóság, menükezelés és a Centaurus applikáció miatt. Hanem ami igazán lenyűgözött, hogy probléma nélkül a setup-omhoz illően testre tudtam szabni a beállításokat! Az élmény igazán lehengerlő és dús, gőzben is ízben egyaránt! Bár én DL modként azonosítom, de MTL tankkal is tökéletesen megállta a helyét, ezért akinek tetszik az vegye bátran, mert szuper!
A modot az alábbi linken tudjátok megvásárolni:
Az LVBTM kóddal $41.19-ra csökken az ára ![]()
Köszönöm, hogy elolvastátok! Legyen szép napotok! ![]()

![[True Vaper] Blowing a kiss](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/7/4/74f21db5e8de1b8ce685e718c8f00cf32eac21e5_2_180x180.webp)