Most rendeltem az oldalról kíváncsi leszek hogy meg jön e minden s időbe lesz-e szurkoljatok. Illetve az lenne a kérdésem mi a véleményetek a Lost Vape Centaurus M200 Modról?
Szia,
M200-asom nincs, de M100-asom van, ami nagyon hasonló hozzá. Arról jó véleménnyel vagyok. Tartalék modnak vettem, de annyira megkedveltem, hogy napi használatban van.
Ahogy én láttam, az M100-ashoz képest az M200-as továbbfejlesztett chip-pel van ellátva, két akksis és nagyobb a teljesítménye. Ezen kívül nagyon hasonlóak.
Könnyű a kezelhetősége, az akksi csere gyors, megbízható készülék, jól is néz ki.
Úgy tűnik, hogy strapabíró is, mert párszor már leejtettem (tudom, nem kéne, de sajna sikerült), ennek ellenére jól működik.
Normál módban használom egy tekercses DL tankkal.
Ha valakinek van konkrétan az M200-as, talán kiegészítő, konkrét vélemény is érkezik az adott készülékről. A magam részéről ajánlott.
Egyébként üdv a klubban és sok szerencsét a rendeléseddel. ![]()
Nekem nem világos, hogy honnan rendetél, de szurkolok!
![]()
Ha csak fele a súlya, mint a Paranormalnak, már jó lehet.
Rendelni szeretnél-rendeltél ilyen mod-ot, vagy mire vagy kiváncsi? ![]()
A vélemény ugye szubjektív. A tapasztalat már más.
![]()
Könnyű, bizony.
Az M200-ast 152 gr-nak írják akksik nélkül.
Az M100-as is könnyű az alumínium ötvözet háznak köszönhetően, ami szintén egy plusz pont.
Köszönöm szépen a válaszod. Remélem a legjobbat aztán majd kiderül mi lesz. Ha más nem kibírja addig amíg nem váltok.
Megrendeltem máe úton van ha mindne jól megy. ![]()
Szoasztok tegnapi mapon neg érkezett a rendelésem az eliq.store oldalról. Minden hiánytalanul meg sérülés mentesen érkezett meg.
Amennyiben ezzel kezded, megnyugtattunk volna, hogy jó a bolt.
![]()
A para normális ![]()
![]()