A gyártóra vonatkozott a kérdésem. Mert igazából egy jó ízű RDL kihozható belőle szűk tartományba és lényegében ennyi. Azért ez elég szűk réteg aki pont ezt keresi.
Ezzel abszolút egyet értek. Nem fed le minden irányzatot.
Próbálok igazat adni neked … majd szólok ha sikerült. Addig esetleg ki is próbálhatnád
Amúgy az MTL/RDL/DL működik vele…vagy én nem tudom 13év vépelés után melyik mit jelent
Ez inkább szól az AIOról mint a végtelenül pénznyelő, hype-olt Boro rendszerről…ez igaz
Sajna ezt csak akkor fogom kipróbálni ha ismerős körből rábeszélnek. Annyi sebből vérzik számomra ez a készülék, hogy nem áldoznék rá egy huncut petákot sem. Maga a Boro meg annyira szűk keresztmetszet(1-2-3 airpin), hogy külön csak azt meg venni 15-30 dodoért megint pénzkidobás mert ennyi pénzért nagyon jó hidakat lehet venni.
Szerintem térjünk erre vissza akkor ha tesztelted…a teóriánál jobbak a tapasztalt érvek az ár/érték megítélésében.
És azért írom, hogy a célközönség nincs meg. Aki ezzel akar belekóstolni a Boroba annak csalódás.A chip egyszerűségét le lehet nyelni. Viszont! A gyártó prezentálhatná a kompatibilis Borokat ill. más gyártók is feltüntethetnék, hogy ebbe a készülékbe jó az általuk gyártott Boro!
Azért is könnyű lenyelni mert ami a célja azt tökéletesen adja a Chip. TC-t és egyéb “úri huncutságot” ennyiért nem lehet elvárni…ahogy egy toyota áráért bentley-t sem.
Félreértesz. Én a Boroba egy innovációt látok, hatalmas lehetőségeket. Még mindig nem mondhatom, hogy meggyőzött de épp a szabadság ami jó benne. És ez a készülék épp ezt a szabadságot korlátozza. És igazad van 10-20k hozzá lehet jutni, de minek is? A Borok bizonyos %-a kompatibilis a készülékkel. Ha ár-érték arányt nézzük pl: 15-25k behúzható a Kuka, 18-28k Steam Crave Meson Aio. Mindkettő teljesértékű Boro.
Oké, két külön dologról beszülünk…én inkább az AIO-t látom a B80ban, te pedig az univerzális Boro-t keresed.
Egyébként mikor vettem az elsőt én is azt gondoltam univerzális Boro-val készült.
Aztán tapasztaltam, hogy (némi trükkel) azt adja számomra mint amit pl egy Tita X-től is elvárnék.
Szóval innentől fogva számomra lényegtelen a Boro kompatibilitás kérdése…nem célom több 20+k-s rba bridge tesztelése.
Pontosan. De nem keresem, csak amiben látok valamit és van rá lehetőségem kipróbálom. A B80-ba majdnem beleugrottam mikor piacra került. A tesztek amiket néztem rádöbbentettek ez nem az én készülékem. Kinga és általad írt vélemények szintén igazolják, hogy jól döntöttem. Ettől függetlenül a célközönségnek jó készülék kerülhet a kezébe ha ezt keresi és veszi. Én csak azért írtam, hogy aki a Boroba akar belekóstolni és ha érdekli tovább lépni annak nem ez a készülék a tuti!
Na, ezzel a megfogalmazással már egyet tudok érteni
Na, azért én még a 3as afc-hez csak beizzítok majd egy alien claptont is próbaképpen …meglátjuk vissza tud-e időben hűlni. (és, hogy bírja-e a barna LiitoKala akku a 40W-ot)
Egész napra lehet kevés 40-en.
Legutóbb Demon Killer-es Fused Clapton volt benne 3-as mag, 5 karika + lábak. Kb. 0,40 Ohm körül jött ki a “matek”.
Jó hogy kérdezted, ma még meg kell csinálnom azt is. THX