Mire vársz ugyan? Minek maszatolni a sz@rt. Feljelenteni őket és megoldva.
Jó de kinél NAV , Nébih , vagy NnK nál ?
Van valami vegyészeti szerv is csak nem jut eszembe és náluk meg kellet volna fordulni a dolognak ha itthon van árulva
Van olyan hogy rendőrség. Új pszichoaktív anyag. Irni kell facen Tényi Andrásnak,a többit intézi
Akkor lássuk mit tudunk .
Van egy cég ami Magyarországon árul mismásos engedély nélküli új PSA-t valószínű.
Nincs elérhetősége semmilyen módon .
Domaint nem találom kiszolgáló ként vagy forrást.
Angliába vezet a számlaszám amire utal az ember ha vesz .
Nincs személyes számla a vásárlás után és az sem biztos , hogy a feladó személye az aki oda van írva a csomagra .
Valami még a mérgezéses szövegen felül van ?
Mondj valamit róla nekem mert még nem hallottam nevét igaz nem járok Fütyi bukra
Bármivel megkeresed bárkit feljelent
Majd rendezem
Az igen . Őt akkor már ismerik keményen .
Látom előre fontos levelek külön mappa neki valaki ül felette és bámulja .
Hop egy levél fiúk lányok gyertek kapás van küldött valami szaftosat megint .
Hátterében dörzsölik a tenyerüket gonosz kacaj közeppette .
Egymásra néznek akció van
Az lett volna még vicces ha John Doe a feladó neve
Ám a 30% gyógynövény kivonatot és koncentrátumot beazonosítottam. Ezzel ütik fel
Na ne bakjon fel azt hittem tényleg valeriana alvás segítőt nyomnak bele . Az alkohol inhalálása kicsit ártalmas mindegy a dózis.
Amcsiban is bevált a házi kutyulás, csak pár tucat ember halt bele…ruszkiknál is évente egy fél falu megvakul a házi pálesztől.
Nagyon örülök ezt az összefogást látva. Egyébként tegnap jött tőlük egy email miszerint a vásárlásom miatt jár nekem egy 10%-os kupon. Kommenteltem a Facebookon a posztjuk alá képekkel. Ott egyetlen ember sem figyelt fel rá pedig 300 akárhány komment van alatta. A megrendelésem sorszáma 1000 valamennyi volt. Tehát mikor én rendeltem már 1000- nel is többen rendeltek. Őszintén remélem,hogy valaki fel figyel és utána néznek mi is ez.
Nagyon régen unokatestvéremmel abszintot használtunk liquid helyett. Érdekes volt.
Most látom ezek megint küldtek valamit nekem! Jött email a postától. Mi a franc lesz ugyan? Ők lehet,hogy felfigyeltek a kommentemre és küldenek majd szép címkével új üveggel ebből a jóságból
Az ilyen mutatványba volt már aki majdnem belehalt!
Szia! Történt azóta valami az ügyben?
A Nav az illetékes, mert ugye liquid, tehát jövedékis
Jövedékis is
Ez tuti, a többit majd eldöntik a valós összetevők alapján, de szerintem ebben nem CBD, hanem THC van a leírt reakciók alapján A termék megnevezése alapján Nekik biztos foglalkozni kell vele, azért ott kell kezdeni.