Liquid Teszt #04 - Relax Liquid: Zöldalmás Energiaital

Mire vársz ugyan? Minek maszatolni a sz@rt. Feljelenteni őket és megoldva.

Jó de kinél NAV , Nébih , vagy NnK nál ?

Van valami vegyészeti szerv is csak nem jut eszembe és náluk meg kellet volna fordulni a dolognak ha itthon van árulva

Van olyan hogy rendőrség. Új pszichoaktív anyag. Irni kell facen Tényi Andrásnak,a többit intézi :slight_smile:

Akkor lássuk mit tudunk .
Van egy cég ami Magyarországon árul mismásos engedély nélküli új PSA-t valószínű.
Nincs elérhetősége semmilyen módon .
Domaint nem találom kiszolgáló ként vagy forrást.
Angliába vezet a számlaszám amire utal az ember ha vesz .
Nincs személyes számla a vásárlás után és az sem biztos , hogy a feladó személye az aki oda van írva a csomagra .
Valami még a mérgezéses szövegen felül van ?

university memory GIF

Mondj valamit róla nekem mert még nem hallottam nevét igaz nem járok Fütyi bukra

Bármivel megkeresed bárkit feljelent :slight_smile:
Majd rendezem :slight_smile:

Az igen . Őt akkor már ismerik keményen .
Látom előre fontos levelek külön mappa neki valaki ül felette és bámulja .
Hop egy levél fiúk lányok gyertek kapás van küldött valami szaftosat megint .
Hátterében dörzsölik a tenyerüket gonosz kacaj közeppette .
Egymásra néznek akció van :smiling_imp:
Happy Daffy Duck GIF by Looney Tunes

Az lett volna még vicces ha John Doe a feladó neve :smile:

Ám a 30% gyógynövény kivonatot és koncentrátumot beazonosítottam. Ezzel ütik fel :smile:

Na ne bakjon fel azt hittem tényleg valeriana alvás segítőt nyomnak bele . Az alkohol inhalálása kicsit ártalmas mindegy a dózis.

2 kedvelés

Amcsiban is bevált a házi kutyulás, csak pár tucat ember halt bele…ruszkiknál is évente egy fél falu megvakul a házi pálesztől. :sweat_smile:

1 kedvelés

Nagyon örülök ezt az összefogást látva. Egyébként tegnap jött tőlük egy email miszerint a vásárlásom miatt jár nekem egy 10%-os kupon. Kommenteltem a Facebookon a posztjuk alá képekkel. Ott egyetlen ember sem figyelt fel rá pedig 300 akárhány komment van alatta. A megrendelésem sorszáma 1000 valamennyi volt. Tehát mikor én rendeltem már 1000- nel is többen rendeltek. Őszintén remélem,hogy valaki fel figyel és utána néznek mi is ez.

2 kedvelés

Nagyon régen unokatestvéremmel abszintot használtunk liquid helyett. Érdekes volt. :joy:

Most látom ezek megint küldtek valamit nekem! Jött email a postától. Mi a franc lesz ugyan? Ők lehet,hogy felfigyeltek a kommentemre és küldenek majd szép címkével új üveggel ebből a jóságból

Over It Reaction GIF by X Factor Global

Az ilyen mutatványba volt már aki majdnem belehalt! :roll_eyes:

1 kedvelés

Szia! Történt azóta valami az ügyben?

A Nav az illetékes, mert ugye liquid, tehát jövedékis :slight_smile:

2 kedvelés

Jövedékis is

Ez tuti, a többit majd eldöntik a valós összetevők alapján, de szerintem ebben nem CBD, hanem THC van a leírt reakciók alapján :thinking: A termék megnevezése alapján Nekik biztos foglalkozni kell vele, azért ott kell kezdeni.

2 kedvelés