Liquid Teszt #04 - Relax Liquid: Zöldalmás Energiaital

Hát szarkasztikusra sikeredett, nem mindenki veszi jó néven. Van ilyen…

1 kedvelés

Nyugi mindenki, nem ér annyit. Nekem is xar napom volt :wink: de ezen a helyen ne menjen már nagy morgás.

2 kedvelés

Ez az egész flakonos kézzel írt címkés cucc emlékezett a lengyel piacon vett másolt dvdés korszakra, igazából ez a vape jövője jelen állás szerint, pult alól, feketén…szokjátok.

1 kedvelés

Nekem is ez jutott eszembe, meg a szesztilalom hangulat.
Amúgy persze, hogy mocskok, de minden területen divat lett az átqrás :rage:

Eddig is ugyan ez volt…kannából aroma…nic–valami…semmi nem változott… :no_good_man:

1 kedvelés

Pult alól
don pal GIF

Majd visszük Annahegyre a gumicsövet, hajnal 2-kor találkozunk. :rofl:

Még megy az is? Te jó ég… :joy:

Állítólag Chuck Norris leszívott egy Tesla-t… :open_mouth:

1 kedvelés

én forditva tudom… :joy:

Akkor te a falu másik végén voltál.
Én meg a rossz végén…:roll_eyes::joy:

Nem tudom, már nem vagyok a szakmában. :person_shrugging:

Már én sem… :thinking: fát nevelek…

2 kedvelés

Ha a relax liquid már beszélgetés szinten is feszültséget idéz elő, akkor tényleg nem érdemes venni. :rofl:

1 kedvelés

Ja, Ja. Rilax helyett klimax. :grin: (eskü, hogy csak a szóvicc kedvéért, senkit meg nem bántva)

Itt mindenki jót akart. Néha vékony jég egy ilyen fórum, de a jelenlévők miatt, a hozzászólók és az olvasók miatt én nem aggódnék.
:peace_symbol:

1 kedvelés

Yeh relax :joy:
snoop dogg smoking GIF

1 kedvelés

Azóta èrkezett valami válasz?

Nincs válasz. Holnapig várok, ha továbbra sincs válasz akkor még egyszer rájuk írok. Ha azután sem akkor egyértelműen nincs rendben valami. Naivan reménykedtem, hogy ha már azt írták küldik akkor úgy is lesz, de nagyon úgy néz ki ez nem fog megtörténni.

1 kedvelés

Sose szabad semmit se elsőre elhinni :sweat_smile: Ám fentebb becsatolt képről a feladási csomagon beazonosítható, hogy a feladó címe a település Posta címe. Milyen érdekes :smile:

Pontosan az az ottani posta címe :rofl: . Vajon dolgozó ? :sweat_smile: