Liquid Teszt #04 - Relax Liquid: Zöldalmás Energiaital

Igen fotozom és kiteszem egy pillanat.

Na még egyszer

2 kedvelés

Számomra kifejezetten érdekes , hogy jogi személy adta fel a csomagot . A levél fentiekben egy minimális használati utasítasnak felel meg de számla jellege az nincs . :sweat:

Tehát nincs számla. Meg se néztem csak volt egy papír mellette. :joy: hát ez az

Nagyon rendes vagy hogy három gyerekes édesanyaként ilyenre költöd a pénzed. Nagyon köszönjük a vapertársadalom nevében itt mindannyian.
Bunkó ? Hidd el tudnék az lenni,de ez nem az a közösség ahol ezt lehetne gyakorolni :wink:arra vannak más portálok,de ott sem teszem,nem fotelhuszár vagyok :wink:
Ha érdekel,én meg kétgyerekes család apa vagyok és imádom a gyerekeimet még ha bunkónak is tűnök :hugs:
Azt is hidd el nem fogok visszavenni semmiből .
Köszönöm hogy leminősítettél​:wink:
Ugyanez Vica-versa :hugs:

Nem hiszem ,hogy Zolika meg akart volna bántani.Csak azt mondja amit én is vallok nem élünk ílyen szerekkel.Ő még fiatal és keresi a miértekre a választ… :blush:

Kicsit sarkosítva voltál szarkasztikus :sweat_smile:

Szerintem vettek valahonnan nagy mennyiségű CBD-t összekeverték valami xarral és elkezdték árulni mint saját terméket. Hogy ez mennyire etikus meg szabályos az más lapra tartozik. :fist_right::fist_left:

a használati utasításból nekem is így tünik…

Nézd…senkitől nem tűröm el ezt a hangnemet velem szemben.
Nem vagyok én senki itt,nem vagyok gyereke,férje akármije hogy így beszéljen velem bárki !

Én is szülő vagyok . Kicsit másképp reagálta le nem szokta meg még a környezetet
calm down chill out GIF by Bounce

4 kedvelés

Mostmár lépjünk ezen tovább. Nekem a lényeg,hogy tök ingyen rengeteg embernek eljuttatták ezt a folyadékot. Rengetegen kipróbálják és még is fogják rendelni. Sőt rendszeresen fogyasztanak fogják. Mivel működik. Ha csak valami füves szar az a jobbik eset. És nem valami gyomirtó :joy: hátha ír valaki más is ide, aki esetleg többet megtud ezekről

Na sajnos ahogy a fenti videóban is említett szív verés gyorsulás a patikásvackokra jellemzők :sweat_smile:

Velem akkor se beszéljen így,bárki is legyen az !

Csigalom nyugavér

Az elején érzed a szívverést. Aztán viszont lelassul de nagyon. Alig lélegzel. Folyamatosan mosolyogni szeretnél és azonnal eltűnik minden problémád. Ez 5 slukk. 3x próbáltam ki. Nagyon kellemesen érzed magad tőle. Pontosan ezért nagyon veszélyes. A másik pedig az állítólagos összetevő, amiket a weboldalon feltüntetnek. Kamilla…etc… Teljesen ártalmatlannak tűnhet és még működik is. Én nem tudok aludni. Iszonyat sok gondom van ezzel. Ha igaz lenne, amit írnak róla egy jó alternatíva lehetne. De nem lehet igaz. Kizárt, hogy ezektől a növényektől így érezd magad. A kézzel írt fecni az üvegen, a számla hiánya és a magánszemély feladó már csak hab a tortán

3 kedvelés

Remélem senki nem hal bele…

4 kedvelés

Az nem nagyon tenne jót a vape sajtójának, a gőzölés társadalmi megitélésének.

1 kedvelés

Mivan, menstruálsz? :rofl:

Nem hiszem,de ha sértőt írtam volna amiért lebunkóznak,azt aláírom,de így nem !
Ha baj van velem már pattanok is innen csak szólni kell !
Se több se kevesebb velem…….