És nagyon szívesen. Így már nagyon sok másik embernek nem kell ezt a pénzt kifizetni
Bocsi, én nem köszönöm meg. Eszembe se jutott volna rendelni tőlük
Igazán semmi baj. Nagyon sokan meg fogják rendelni csak mert te nem. De remélem előtte még rá akadnak itt erre a témára. És nem teszik majd.
Mondjuk ha a rendeltet is így küldik az tényleg gáz. Azt hittem csak a termék mintát küldik így max.
Én sem rendelném meg,sőt nem is érdekelnek az ilyen ingyen akármik sem.
Ha valami megtetszik inkább megveszem shopból.
Korrekt Látom mellékelve van a tanúsítvány is…Light 50ml
Ennyi erővel öngyújtógázt is szívhatsz. Annál egy slukk is elég, hogy megfeküdj nem kell három. Cserébe arról legalább tudod a pontos összetevőt mit tartalmaz.
Viccet félretéve szerintem könyveld el mint kidobott pénz vagy kérd vissza az árát. Nem jó ismeretlen eredető anyagot a tüdődbe jutattni.
Kűdte az a bizonyos céég a papírokat ?
Az utolsó amit írtak tegnap 17:20-kor:
“Rendben, természetesen.
A főnökség összeállít neked mindent és hamarosan küldik email-ban.”
Várok egy pár napot aztán ha semmi csinálok egy senki se vásároljon Relax Liquid-et videót.
Nagyon helyes! Nagyon sok naiv ember van.
Ez nem ingyen akármi. Ez egy netes webáruházból pénzért rendelt árucikk. Tehát nem az ingyen mintát tettem ide ki hanem azt amiért én bizony 14 000 forintot fizettem.
Nem kell az ára vissza. Nem élek öngyújtó gázzal. Egyetlen céllal (kíváncsiság) rendeltem meg ezt a xart. És mivel eléggé világos,hogy nincs rendben a dolog megosztottam itt. Ennyi.
Jól tetted,egészségedre.
Én másra költöm a pénzem.
Úgy akartam írni,hogy az ilyet meg se nyitom ugyan úgy ahogy az ingyen,ajándék,akciós akármiket sem.
Köszönjük hogy te megtetted,én 14000 magyar pénzért inkább veszek olyan boltból ami nálam bevált,és van pár ahonnan rendelek
Itt ismernek engem,nem smucigságból nem veszek hanem azért mert simán nem érdekel
Lehet ők meg oldják
Mi a termékmustra?
A termékmustra a Nébih által elvégzett, az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 32. § v) pontja szerinti összehasonlító vizsgálat egy típusa.
Én ilyen szereket nem használok…de vannak mindenkinek hasonló flakonjai a hűtőben…
Egyébként számla van mellé ?
Nem tudom, hogy nem esett le ennyi komment után sem, hogy pont az a lényeg,hogy senki se költse a magyar forintját ilyesmire. Vagy esetleg neked máshogy jött le? Én nem ismerlek és jelenleg nagyon bunkó módon kommentelsz egy másoknak segítő szándékkal kiírt poszt alá. Vegyél vissza. Senki sem kért rá, hogy vásárolj bármit is vagy ide írkálj. Nem vagyok se drogos se idióta. 3 gyermekes családanya vagyok. És ismétlem segítő szándékkal írtam ide.