Liquid segitseget kérek!

Az tényleg ízlés függő, én pl mindent maximaximumra keverek.
Van akinek az ajánlott a jó. Van, akinek az is sok.

Annyit tudsz variálni hogy 1-t keversz lazábra, 1-t meg magasabbra.
50-50-nél én egyet középre, egyet pedig maxra lőnék be.

3 kedvelés

Van aki a cukrot is kávéval issza :slightly_smiling_face:

a kis falkonkák 10ml-sek. Ezekhez van az a szűkítő csőr. Ezt rákell tenni most? Tud tőle levegőzni majd? (Úgy tanultam hogy naponta fel kell rázni és szellőztetni is- nem tudom hgoy csőr nélkül kell-e úgy nem folyik-e majd ki simán kupakkal)

Szellőztetés idejére vedd le róla, növelve a szellőző felületet.

a csőr rész nélkül nem lehet? mert ha leveszem egyszer is kifolyik a fél liquid :see_no_evil:
és van 10 flakonom :smiley:

kipróbáltam, ömlik belőle csőr nélkül. Akkor majd más flakonkát kell keressek a jövőben mert nekem extrém nehéz leműteni róla a csőrt.
Ha nem szedem le csak a kupakot úgy is tud azért elegendőt szellőzni?

1 kedvelés

Én sosem szellőztetek és nem is rázogatok.

1 kedvelés

Én simán csak a kupakot veszem le róla, meg ami a csőrben megáll liquid azt kinyomom.

1 kedvelés

Eskü tűpontosan mértem ki, mégse maradt benne csak egy mini buboréknyi hely, ezt próbálom döntögetni összerázás kiváltására :smiley:
Tűs flakonnal kapcsolatban mi a vélemény?

Nem fog neked ilyen sok pici flaska kelleni.
Inkább 30-60-100ml-ben gondolkodj.

Ezeket szeretem, jó az anyaguk

https://vape42.hu/termek/ures_flakon_30ml.html

1 kedvelés

igen, az lesz ha megtalálom az “igazit” :hugs:
Egyébként jó buli volt, olyan érettségi feelingem volt.
Elolvastam még 3x amiket írtatok, lekörmöltem papír alapon a százalékot (nem mintha 10ml-nél nem lett volna egyértelmű :smiley: ). Majd mindent elcsesztem amit lehetett.
Először nem fért bele egyetlen booster se az alapba, úgyhogy ma vadásztam flakont, de nem volt sehol úgyhogy pepco-ban vettem egy üveges tárolót- szilikonos a kupakja de természetesen eresztett miközben rázogattam :smiley:
Nem tudtam kiszívni fecskendővel az aromát, át öntöttem kis kupakba de vissza már nem tudtam.
Fecskendő levegővel telt inkább, mikor nyomtam volna ki a levegőt prüszkölt, szóval tetőtől talpig aromás lettem (tud csípni :smiley: )
Köszönöm Mindenkinek a sok-sok segítséget, tanácsot . :smiling_face_with_three_hearts:
Nem mondom hogy már értem, de talán látom a fényt az alagút végén :hugs: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:
Köszönöm :hugs:

1 kedvelés

A tűs flakon jó, ha csak otthon használod. Ha már viszed ide oda táskában, csak óvatosan…könnyen lejön a záró gumi

2 kedvelés

köszönöm ezt elvetem akkor :hugs:

Ha bekeverek egy nagyobb mennyiségű alap+boostert, az eláll sokáig?

Mi az a sokáig? Én 1L-t szoktam és 10hétig kitart…semmi baja sincs az utolsó cseppnek se. De a vg, pg, nic szavidő legyen rendben…leginkább a vg.

3 kedvelés

Al Carlot 10%-ban,ami 9ml nikes alap+1ml aroma,
Tribecát pedig ÉN 20%-ban,ami 8ml nikes alap és 2 ml aromát jelent :grin:de ezt az én szájacskám szerint kevertem :grin:

2 kedvelés

De ha büdös lenne, vagy ha rég volt … Khm :joy:

Nézegetem,nézegetem de nekem nem jön ki a matek​:thinking:
Ha pontosan mértél,akkor is maradnia kellett volna elég sok helynek a 10-ml flaskában.
7.5ml +10 % =8.5 ml :thinking:
De javítson ki valaki kérlek benneteket ha mégis tévednék :grin:

Lehet a 7.5 a nic erősségre utal :thinking::joy:

Lehet, hogy nem árt, ha felfrissítjük kicsit ezzel a százalékos dologgal kapcsolatos fogalmakat neked.
Itt legtöbbször a térfogat százalék fogalmát használjuk (V/V). Ez azt jelenti, hogy 100 ml oldatban van x ml. Pl. ha valami 10 százalékos, akkor 100 ml oldatban van 10 ml az adott aromából. Ez ugye azt jelenti, hogy 90 ml+10 ml. Szerintem biztonságosabb, ha a boostert elfelejted. Vegyél helyette nikotinos alaplét. Ebből kapsz 70/30 PG/VG-t, 50/50-est és 30/70-est a kívánt nikotin tartalommal, mint pl. 3 mg/ml, 6 mg/ml, 12 mg/ml. Innentől egyszerű a kérdés, mert a már megvett alapléből kimérsz 1 ml-t és adsz hozzá 9 ml alapot. Ha 30 ml-es fiolád van, akkor 3 ml aromát és feltöltöd 30 ml-re. Ha 15 százalékost akarsz, akkor 1,5 ml aromához adsz 8,5 ml alapfolyadékot, így jön ki a 10 ml, stb. A boosterekkel nagyon kell vigyázni, mert pl. a 100-as boosterből 1 ml már halálos lehet, ha elszámolod, vagy abban úszol keverés közben és a bőrödbe szívódik. Hagyd ezeket a fenébe.

3 kedvelés