Szerintem ő meg pont hogy ne vegyen még 100-as nicet.
Renitől előre is bocsánatot kérve
Miért vagy ilyen gonosz?
Csak vigyázok rá
Ejnyebejnye!
Az előre kevert nices liquddet én nem szeretném. Mindent 3-as erősségűre keverek, de az aromák 5-25%között változnak. Lényeges eltérés lehet a végeredményben nicre vonatkozóan.
Nem tudok más fejével gondolkodni ,ami lehet jobb is csak megütötte a szemem a sok 7.5 ml ,amihez különböző % társul és nincs hely a flakonban
Ezért bátorkodtam írni,ha az utolsó tribecát nézem,még akkor is maradnia kellene “luknak” a rázogatásnál
Előre osszekeverte az alapot a boosterrel. Ezért gondoltam, hogy a 7,5 talán arra vonatkozik…mert egyébként tényleg nem jön ki a matek
Nem nem az volt az erősségem pedig a suliban
Hááát, ha az lényeges eltérés a 3-as lófüttynél, akkor neked a jól bevált keverési egyenletet kell alkalmaznod, mely szerin ax+by=(a+b)z, ahol a az első komponens térfogata, x a töménysége, b a második oldat térfogata, y annak töménysége, z pedig a készített, kevert lötty töménysége. Ha csak hígítasz, akkor ax=by
Pontosan úgy van ahogy írtad! De! Én maradok a bevált szamitásaimnál
Na pont ezek voltak kínaiak nekem régen és most is
Mikor a gyerkőcök kérdezték hogy segítek a matekban nekik,mondom persze,megláttam a sok x és y-t ,mondom menjél anyádhoz inkább
Van rá valami speciális logarléced talán?
Mi van, ha mondjuk 13.2 százalékát tavalyi, más gyártmányú VG-vel öntöm fel, de annak másabb a konzisztenciája+5 fokon hűvösön állt 14 hónapot?
Ez hogyan változtatja meg a képletet mondjuk szobahőmérsékleten, illetve fagypont közelében, ha kora reggel keverek, kézzel, átlagsebességgel, óramutató járásával megegyező irányban?
(Ja, a hűtő Gorenje)
Papír ceruza és az agyam
Erre nincs irodalom sajnos. A tudomány csak óramutató járásával ellentétes irányra vonatkozik, arra is csak és kizárólag akkor, ha közben nem gondolunk egyszer sem a “krokogyílusra”. Az azonban tudvalévő, ha túl sokáig kevered, fokhagyma szagú lesz. Asszem, én is így csesztem el a múltkori meggylikőr aromát.
Nekem itt a vaperina,és az egy milis fecskendő amiről tudjuk hogy MÁSOK tűvel használják egyéb vicces dolgokra állítólag és azt sem szabad ‘elmérni’ mert nem vicces lesz hanem halálos
Ötletes. Gondolom, kockás papír és a négyzetek…
Mindig tanul az ember!
A kavarásban nem lehet hiba ha balra keverted mert azt úgy lehet csak,mondja ezt egy balkezes
Amilyen, ami épp a kezembe akad, boríték, papritorlo…
Vééégülis vonalzóval is lehet mérni.