én nem tudom, csak elindultam azon a vonalon amit pár napja linkeltetek
A revolute alap és hogy nézzek hozzá aromát. ezt tettem, aztán kiderült hogy mind rosszak
csak ez a mézes (dohány) jött be viszonylag, azóta azt fogyasztom
Csak az dühít így most látatlanba hogy tényleg 4ezer ftokat/íz le kell húzzak a wc-n egészen addig míg meg nem találom melyikek számomra a fogyaszthatók?
Mindig előjön az igazság: Nem a hardver a drága
Sajnos ez valamilyen szinten velejárója. Mi is így kezdtük. Esetleg, ha veszel valamit és nem jön be, magát az aromát eladhatod és jön vissza valamennyi a költésedből. Pl az Al Carlo-t én nagyon szeretem, de mi van akkor, ha az sem jön be Neked? Ezért kell kísérletezni, mert pl én utálom a pacalt, más meg odavan érte. Ezért nehéz konkrét ízt ajánlani.
Ha csak aroma kell,akkor meg ezeket javaslom.
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/marque-arome-le-petit-vapoteur/5947-pack-concentres-classic-lpv.html
Ár-érték arányban bőven jók.
“Sehol se találok limonádé/mojitó / pink lemonade kategóriában, pedig szeretném kiprobalni.”
És mi van a mojito- lemonade-pink lemonade vonallal?
ha láttad a fotós posztom, aznap jött meg a limonádécsoda (amit mondtam hogy rendeltem pár ízt). de a wc-tisztítóra jobban hasonlított nekem mint limonádéra
Úgyhogy most már tudom hogy maradok a simáknál
Akkor mézes dohány ha az ízlik.
igen annál maradok Aztén ha egyszer nyerek a lottón akkor majd mindet kipróbálom
Itt van liquid kereső ? Mert hogy megjött nemrég ugye a 10ezres liquid csomagom de egyik se fogyasztható számomra, úgyhogy most sos szükségem volna mézesdohányra. Hátha valaki meg ilyesmit rendelt és neki nem jött be
Létezik ilyen topic? (Nem mintha kiigazodnék már ebben a rendszerben)
(rendeltem addigis bevált levest, de ki tudja mikor érkezik meg.
Hagytad érni az aromákat? Soknál változik az íz idővel.
ezek kész cuccok amiket próbáltam mármint
Meglátásom szerint a kész cuccokat nagy ívben kerüld el. 4 összetevő kell. 1:aroma, 2 pg, 3 vg, 4 nikotin. Az aromák 10 ml kiszerelésűek általában. Nagy általánosságban 10%-ban kell keverni őket. Csak 10 ml liquidet keverj. Így marad a 10-ből, 9 ml aromád, amivel még lehet talán boltolni. Ha limonádét tudsz keverni, vagy zacskós levest főzni, akkor ez is menni fog. Van az oldalon keverde, még matekoznod sem kell, hogy miből mennyi. Az aromákat ha bekevered, állniuk kell! Változó, hogy mennyit. Ha nem várod ki az érési időt, csalódni fogsz, és lehet kiöntöd azt, ami 1-2 hét múlva tökéletes lenne.
Nem derült ki számomra, merre vagy. Hátha tudna valaki segíteni keverni, vagy csereberélni.
Próbálkoztam annó ilyesmivel, és bár mindenki lefolyózik egyfolytában hamvában halt a dolog.
Jó megoldás továbbra sincs: ami az egyiknek isteni, a másiknak förtelem, ami neked wc tisztitó, a másiknak isteni limonádé. Valaki A ízt érzi ki jobban, más B-t vagy egy olyat, ami nincs is a leírásban.
Egy dolog biztos, hogy semmi sem biztos.
Amivel lehet spórolni, hogy nem keversz be 100ml-eket, hanem csak 10ml-ket és akkor legalább az alap és a nikotin nem megy kárba.
Ha nem készen veszed, akkor kb. fele-harmada az ár, de ehhez külön meg kell venni mindent és pacsmagolni kell magadnak, itt ezzel “fizetsz”.
Személy szerint az építésnél csak a keverést utálom jobban.
Van egyébként pár lelkes tag, akikkel szoktunk aromákat cserélgetni, így megszabadítva egymást a szartól, persze ez sem garancia, hogy a szart szarra cseréljed.
Persze, mert alapból az ember nem kíván másnak is rosszat De ami nekem mocsok szar az lehet másnak még éppen szívható…szóval jó ötlet volt
Na meg ugye hardverfüggő is az íz
TPA BLACK HONEY pár száz forint ………
Ennek örömére most tettem egy kis mexican carter lime+kaktuszt a tankba. Még van íze, pedig 1éve bontottam az 50ml-t és még kb 20ml megvan
Még a végén rászoksz az ízekre
Nincs, mivel a liquid illetve az alapfolyadék összetevőinek árulása törvénybe ütközik. Ezek közül csak az aromát hirdetheted meg! @Zolika megírta a tutit, TPA általában van a Vape42-n, de, ha rákeresel biztos hozza a Google kereső is, hogy melyik shopban kapható. Ha pedig nem találsz el az oldalon, akkor olvasgass a Gépház kategóriában, vagy ahogy @Peva71 szokta, mindent megnyomkod. Nyugodtan kérj segítséget, ha esetleg valami elsőre ismeretlen, mert itt mindenki segíteni szeretne.
Kedves Kinga!
Ezt kérlek fejtsd ki bővebben