Liquid segitseget kérek!

@TheSoftParade1968

Sziasztok! :slight_smile:
Csak eljutottam hogy összválogassak pár aromát :slight_smile:
Előre leszögezném hogy mennyire félek hogy kukában landolnak , mert eddig ezek egyike se jött be. Egyrészt anyagilag fáj, mert kidobott pénz amit nem tudok visszaforgatni hogy elgőzöljem :pleading_face:

Visszatérve. 70VG-30PG jó lehet nekem? (Ezt javasolták legutóbb a nyárra való tekintettel, itthon a panelban is 28fokban csücsülnek majd)
Aromák amiket kosárba tettem (bár nekem úgy tűnik a mézesdohány vonal lesz a fő szálam):

Fogalmam sincs mi fán terem ez az egész, úgyhogy Rátok vagyok utalva. Nem ígérem hogy gyorsan tanulok, de ha már begyakoroltam sokszor, előbb utóbb menni fog nekem is idővel :smiley:
Leadhatom így a rendelést? Vagy valamelyik nem lesz jó ?

Mekkora flakonokat rendeljek be ezekhez?
(Nincs sajnos itthon semmilyen üres kisflakon, maradok tehát a gyári kisflakonoknál :slight_smile:

• továbbra is kérdés bennnem a számomra "nem jött be " leveseket valaki örömmel befogadná-e vagy valami spéci szelktív gyűjtőbe kellene elvinni? (ami nem ízlik ha beledeglek se tudom elszívni. most próbálom kiszedni a t"nkból a licsit :smiley: )
1 kedvelés

A két Big Mouth lefolyógyanús, inkább ne :thinking:. Beast volt, nem nagy szám, a másikat élőben nem volt szerencsém, de nem erősségük a dohányos.
Just juice :revolving_hearts:

1 kedvelés

Én a Solubot és a Big Mouth-ot nem erőltetném. Nem olyan jók. Ha fontos, hogy dohány is legyen benne én Al Carlo-t, vagy Journey-t vennék.

4 kedvelés

A készletből mazsolázva Al Carlo vonalon nézz szét dohányosok után, elég jók. Halo esetleg… ami tuti jó lenne, a 3Baccos,Don Cristo, de ezeket meg nem akarod poris tankba tölteni :disappointed_relieved: Rohadtul tudnak kokszolni, ha reggel elkezded, délben porlasztót cserélhetsz. A porlasztó és a dohány nem lesznek jó haverok :flushed:

Solub spearmint helyett A&L Shiva- nagyon kiadós, nem kokszol,fincsi

4 kedvelés

Köszönöm, átrendezem a kosaram :slight_smile: félkövér szöveg

1 kedvelés

Tehát. 1000% jó lesz a 70vg-30pg csupán a nyár miatt ? (Mtl- kis t"nkom van, podmodba is ez megy majd meg a mostani thelema mini fejébe is).
?- ha egy ilyen Revolute alaplé készletet rendelek, azt hány aromához tudom felhasználni?
Illetve fecskendőből milyen ml-seket kell beszereznem és hány db-ot?
(Elso korben kis milis leveseket kevernék hisz ha nem jön be megy a lfeolyóba )

• megnéztem újra F.Tomi liquid keverés videót (a részleteset is) de addig értem hogy a nagy flakonba beletöltöm az összes kicsit - utana teljes homály … be vagyok tojva

+1 kérdés .
A revolute virginia (mézes dohány) eddig amire támaszkodni fogok ami mindig legyen kéznél amíg össze vissza kísérletezgetek (eddig le se írom mennyi pénzt dobtam ki az ablakon mert egyik se jött be :frowning: )
Tehat kérlek segítsetek találni ebből nagy kiszerelést kész liquidet :pray:
10ml 1400ft ezt szeretném háha nagyobb ml-be olcsóbbra jön ki

Fecskendőből 1 pici aromákhoz(2-10ml között valahol), 1 nagy alaphoz(30-100ml) elég.
Alapból nyárra inkább a 70-30, ha ebbe még belekerül az aroma, akkor a végeredmény már úgyse annyi…egy jól megzavart 20% -os keverésű arománál ~60:40 a végeredmény, nyáron tökéletes(podban kicsit bizonytalan vagyok, de vsz.elbírja)

Hát igen, ebben a sportban nem a hardver a drága, hanem a megfelelő leves megtalálása. Csak ez elsőre nem egyértelmű :joy:

4 kedvelés

Veszel 250ml alaplevet.
Kimérsz belőle 90ml, hozzá az aroma, vársz egy hónapot és kész a lötyid.
Kicsit túlgondolod a dolgokat, ne stresszelj ennyire.
A kész cumók azért igencsak nem költséghatékonyak.

5 kedvelés

Mindegyikőtök kommentjét figyelembe vévve most ezeket tettem kosárba (ha jól értettem amit javasoltatok- és amelyikből találtam egyáltalán hasonlót :see_no_evil: )
Al Carlo - Macchiato Brew - Macchiato
Al Carlo - Kentucky Watermelon
Halo - Blue Series - Tribeca -
Halo - Blue Series - Freedom

Ami rossz hír hogy csak csekély esélyem van hogy ezek között lesz ami megfelelő , de már határán vagyok a feladásnak mert a pénztárcám véges, és egyenlőre csak -20ezerbe volt az eddigi kísérletezésem az ízekkel amit nem tehetek meg :smiley:

journey-t nem láttam csak egyetlen darabot dobott fel a kereső

Ezt úgy értem hogy kész liquid, nem kell hozzá semmi , de mielőtt betölteném a tárba megkérdezlek benneteket biztos jó-e :smiley: csak a ‘salt’ szó miatt bizonytalanodtam el

dohány-méz témában ezt találtam de ez megint más lapra tartozik.
:exploding_head: :face_with_spiral_eyes: :dizzy_face:

Liquidhall, liquid city, ezeket az oldalakat nézd meg, sok van. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

ott a sima aromák között se találok csak a koncentrátumok közt. de ahogy látom az megint más. tényleg feladom lassan :: :persevere:

Szia!
Ezeket nézd meg.Csak összeöntöd a hozzávalókat,és kész.
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/438-ready-to-diy

1 kedvelés

Nagyságrendileg kb. 8* annyit próbálsz költeni mint kéne! Biztos, hogy ez a cél?

nem cél, sőt. mert már kifogyott a keretem ahogy írtam, 20rugót nem tudok visszapótolni.
Sajnos ami nem az ízvilágom azt nem tudom elszívni , itt a pazarlás oka. Vampire Vape pinkman-je is szuper amúgy, de nekem nem fogyasztható :frowning:
Eddig a mézesdohány ami egyedül “oké” :frowning:

Oh, akkor csak aroma? :thinking: Azt Journey-ből itthon nem hiszem, hogy lesz. Azt max külföldön kapsz. Nézz szét ott amit @Janchee linkelt, ott sok jó aroma. :slight_smile:

1 kedvelés

Sima natúr dohány vonal esetleg? Vagy mindenképp édesnek kell lennie?