Köszönöm szépen
Van a liquidhallon alap csak aromát kell beleborítani az nem opció?
Ha kész kell Angoloknál van de a szállitást nem tudom nem hiszem ,hogy ide jön,vagy ha jön plusz még megy rá ez az vagy kerülő út…
itt már sokan részletesen próbáltátok a fejembe verni hogy kell, de nem ért össze még
De amíg nem tudom fogyasztható lenne-e számomra addig felesleges beruházás lenne, aztán ha nem jön be akkor mehet kukába.
Apropó kuka. A nem felhasznált folyadékokat hogy kell kidobni? Gondolom lefolyóba leöntés nem előnyös mert káros
Senki pénztárcájában nem túrkálok.(olcsóbb,drágább aromák)
Nézz egy általad jónak vélt aromát (ízt)amit ki szeretnél próbálni,segítünk ha tudunknem bonyolult keverni sem.
Általában 10% -os keverés (bár van ami eltér) ez annyit jelent hogy 90 ml alap+10 ml aroma,és a megadott érést kivárod.
A niket most kihagyom a könnyebb számolás végett és ha nem jön be az íz akkor azt ugye nem pocsékoltad bele
Pedig jobb lenne…annyit tudok segíteni megveszed az összetevőket és be keverem neked…
Ha megmondod milyen aromát szeretnél keverni, és milyen alapod nikotin van hozzá, megmondjuk miből mennyi kell. Csak ki kell mérned és összeönteni
Meg egy kis pálesz, annak akit nagyon elkapott a hűlés…
Biztosan van készen alap is náluk.
https://www.juicyvapour.com/index.php?route=product/search&search=Limonádé&description=true
Limonádés aromák pedig itt.
Ez pedig a 8-as alap.
Köszönöm Mindenkinek
Berendelek pár ízvilágú kész levest és akkor végre eltudom dönteni mely aromák irányába induljak el.
Utána ha jól értem az a linkelt Alapfolyadék-szett és csak aromák kellenek hozzá-> bár a leírás alapján se áll össze hány ml lesz belőle vagy hány féle aromával próbálkozhatok ennyi mennyiségű alapfolydékhoz
Első körben max 10ml-t szeretnék készíteni bármely aromáról is legyen szó- hogy ízlik-e. Sajnos olyan vagyok ha valami nem jön be akkor ha beledeglek se tudom elszívni
Ha egyáltalán lehet ilyen kis mennyiséget összehozni mert arra emlékszem hogy írtátok nem úgy működik a keverési arányok miatt.
Illetve ezen az oldalon csak 60ml-s flakon a legkisebb. Ha így mini ml-et szeretnék keverni minlyen és mennyi flakonokra lesz szükségem és fecskendőkre?
Köszönöm, hamarosan élek vele
Kérdésedre válaszolva kb. majdnem 200ml alapod lesz,kb 8-as erősségű.
Ha gondolod 10ml kis palackot küldök egy párat kb.10,abba keverhetsz magadnak.Hanem jön be az íz,lefolyó,palack elmos,újrakever,várakozik.
Mint írtuk,az aromától függ mennyi százalékban kell keverni
90 ml alap 10ml aroma ha 10 %~a keverési arány.
Ha 9 ml alap akkor 1ml aroma és így tovább
Egy nem idevaló kérdés (de továbbra se igazodok ki a menük működésében)
Sokat járunk játszótérre, ott aztán minden van, főleg homokra gondolok ami gondot okozhat. Milyen “légmentes” tokba tudnám ezen időre tenni ahova tuti nem tud homok /víz befolyni?
Valami simítózáras zacsi.?
Bármilyen hasitasi, cipzáras tatyó, tescos szatyor, nájlon acskó, stb?
Köszönöm
hasitasi, czipzárasakba simán bemegy a homok (tapasztalat ) de a nejlon/ simítózár vonalon elindulok
Nem teljesen követtem, hogy mit szeretnél beletenni, bocsi, de esetlegesen ha pod, akkor pezsgőtablettás doboz, ha nagyobb akkor étrendkiegészítő kapszula ( magnézium, cink, c vitamin stb) tároló csavaros tetejű műanyag doboz/flakon/hogyishíjják.