Liquidet meg százalékot? még nem próbáltam
Ha ez perpillanat így korrelál a NER szabályrendszerével, illetve a napszél sem szól bele (aggasztó értékeket jeleztek), akkor ezesetben vennem kell egy magyarul jól értő, kistestű választási malacot.
Talán az ő segítségével, ha az MTK VIII. paragrafus 2-es cikkelyébe sem ütközik, ki tudom vonni a kukorica-mellékízt 1-2 régi levesemből.
De ezt még ellenőriznem kell kvantumelméletileg, mert ugye vagy benne van a dobozban, vagy elszívtam
Mérőléc,igen,tesóm az autófestéket és a nitrót
Olyan nagyban nem keverek
Van azon mm-es beosztás is!
Grammra is mérik persze,arra jó a kábszimérleg ők ritkábban kevernek litereket mint én
Oké. Én maradok a magam egyszerű módszerénél, ti meg csak mérjetek mm-t meg grammokat
Mér a fene. Szemre, hiszen ezért van az embernek szeme is.
Ezt szó szerint lusta vagyok megérteni
A lustaság tette az embert emberré. Gondolj csak bele, ha az ember nem lett volna lusta a faágakon ugráláshoz, majom maradt volna. Ha nem lett volna lusta a munkához, nem találta volna fel a szerszámokat. Ha nem lenne lusta a gondolkodáshoz, nem fejlesztené a mesterséges inteligenciát…
Én tudok keverni, de ott az app is…szóval nem muszáj megértenem a túlbonyolított leírást
Én meg úgy vagyok vele hogy a pénz számolva……ja a másik az nemnem
Mivel már 2023-at írunk van számológép,telefon,internet én inkább azt használom tarthattok ezért butának vagy bármi másnak,de mióta elvégeztem az iskolát azóta nem kellett számolnom többismeretlenes egyenleteket
Hidd el, az is így számol, csak nem terhel téged a felesleges részletekkel.
Szerintem nyugodt szívvel azzal számolsz amivel csak szeretnél
(tudod amíg nem tiltja az alaptörvény )
A végeredmény számít!
Tisztelettel
Legmegbízhatóbban a kezemmel,amit nyálazni szoktam közben
Végülis az élethossz nem más, mint az első befingástól a kifingásig eltelt időtartam
Bill Gates mondta:Lusta embert kell felvenni dolgozni,mert az mindig a legegyszerűbb megoldást választja.
igen, a nikotinra vontokozik. muszáj vagyok ráírni mert ha nincs rajta akkor nem is létezik
_(egy ismerősnek 12mg-osat fogok keverni— )
úgyhogy kell a megkülönböztetés
Sziasztok!
Van kész 100ml liquidem ami 50-50vg-pg. Hogy csináljak belőle többlet VG arányt? Mit és mennyi kell bele?
(Legalábbis arra gyanakszom azért “izzad” a kazánom mert csak 50-es)
Ha hozzáadsz 25 ml vg-t akkor lesz 60/40-es liquided, viszont az íz gyengülni fog ha már bekevert liquidről van szó