Liquid segitseget kérek!

Liquidet meg százalékot?:thinking: még nem próbáltam :joy:

Ha ez perpillanat így korrelál a NER szabályrendszerével, illetve a napszél sem szól bele (aggasztó értékeket jeleztek), akkor ezesetben vennem kell egy magyarul jól értő, kistestű választási malacot.
Talán az ő segítségével, ha az MTK VIII. paragrafus 2-es cikkelyébe sem ütközik, ki tudom vonni a kukorica-mellékízt 1-2 régi levesemből.
De ezt még ellenőriznem kell kvantumelméletileg, mert ugye vagy benne van a dobozban, vagy elszívtam :roll_eyes:

1 kedvelés

Mérőléc,igen,tesóm az autófestéket és a nitrót :grin:

Olyan nagyban nem keverek :joy:

Van azon mm-es beosztás is!

Grammra is mérik persze,arra jó a kábszimérleg :joy::joy::joy::joy:ők ritkábban kevernek litereket mint én :joy:

Oké. Én maradok a magam egyszerű módszerénél, ti meg csak mérjetek mm-t meg grammokat :blush::joy::+1:

Mér a fene. Szemre, hiszen ezért van az embernek szeme is. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ezt szó szerint lusta vagyok megérteni :rofl:

A lustaság tette az embert emberré. Gondolj csak bele, ha az ember nem lett volna lusta a faágakon ugráláshoz, majom maradt volna. Ha nem lett volna lusta a munkához, nem találta volna fel a szerszámokat. Ha nem lenne lusta a gondolkodáshoz, nem fejlesztené a mesterséges inteligenciát…

Én tudok keverni, de ott az app is…szóval nem muszáj megértenem a túlbonyolított leírást :rofl:

Én meg úgy vagyok vele hogy a pénz számolva……ja a másik az nemnem​:joy:
Mivel már 2023-at írunk van számológép,telefon,internet én inkább azt használom tarthattok ezért butának vagy bármi másnak,de mióta elvégeztem az iskolát azóta nem kellett számolnom többismeretlenes egyenleteket :smiling_face:

1 kedvelés

Hidd el, az is így számol, csak nem terhel téged a felesleges részletekkel.

Szerintem nyugodt szívvel azzal számolsz amivel csak szeretnél :slight_smile:
(tudod amíg nem tiltja az alaptörvény :slight_smile: )
A végeredmény számít!

Tisztelettel

1 kedvelés

Legmegbízhatóbban a kezemmel,amit nyálazni szoktam közben :joy::joy::joy::joy:

Végülis az élethossz nem más, mint az első befingástól a kifingásig eltelt időtartam :rofl:

Bill Gates mondta:Lusta embert kell felvenni dolgozni,mert az mindig a legegyszerűbb megoldást választja. :slightly_smiling_face:

igen, a nikotinra vontokozik. muszáj vagyok ráírni mert ha nincs rajta akkor nem is létezik :smiley:
_(egy ismerősnek 12mg-osat fogok keverni— :cold_sweat: :scream: :astonished: :worried: ) :smiley:
úgyhogy kell a megkülönböztetés :slight_smile:

Sziasztok! :slight_smile:
Van kész 100ml liquidem ami 50-50vg-pg. Hogy csináljak belőle többlet VG arányt? Mit és mennyi kell bele? :slight_smile:
(Legalábbis arra gyanakszom azért “izzad” a kazánom mert csak 50-es)

Ha hozzáadsz 25 ml vg-t akkor lesz 60/40-es liquided, viszont az íz gyengülni fog ha már bekevert liquidről van szó