Liquid segitseget kérek!

Milyen kazánod van ami izzad?

1 kedvelés

UB lite . a levegőnyílásnál szokott (szerintem) folyni. nem drasztiusan de rendszeresen olyan lesz a kezem , látható is olykor. de csak mostanság csinálja (meleg idő?)

Nem,ismerem, nem volt olyanom, de látom poris.
Nekem két féle poris volt anno, idővel mindkettő ezt csinálta. Szóval én nem tudok tanácsot adni, de majd jönnek okosabbak :blush::joy:

2 kedvelés

M

Első számú versenyző :sweat_smile:
Ő 60PG -40VG arányú. Ha 2 boostert teszek bele, akkor milyen vg-pg arányú lesz? Nem lesz az kevés vg szintén? (Booster 70%vg-s)

Az alap liquidet már ki tudom silabizálni. Viszont úgy tűnik a 8,2mg-os nikotinos levem sok lesz nekem , inkább 6mg körülire lőném be.
Szóval adott 100ml 70VG/30PG alaplé 8,2mg nikotintartalommal. mennyi nikotinmentes alapot tegyek 100ml-hez hogy jó legyen a nic mennyiség (azaz 6mg) ? :smiley:

1 kedvelés

Szia!
Számításaim szerint 36 ml-t.

Köszönöm :slight_smile:

https://www.lepetitvapoteur.com/en/vape-institut/4792-corsaire-vape-institut-50-ml-.html
A többi rendelésemnél egyértelmű volt a kalkulátor alapján mit kell beletenni , de ez más platformod dob ki, így nem tudom mit kezdjek vele :see_no_evil: köszönöm a helpet újra (és újra és újra ) :hugs: :heart_eyes:

Ha kicsit lejjebb tekersz, a több információ fülön, ott nagyon részletesen szemlélteti a keverési opciókat különböző nic tartalomra.
Ha ezt is kb 6mg-os nic-re szeretnéd kikeverni, akkor ahhoz 2 db 10 ml-s 20mg-os booster kell, ami már nem férne bele a 60 ml-is flakonba.
Tehát végy egy nagyobb flakont , minimum 70 ml-es-t, de hogy rázogatni is tudd, inkább nagyobbat , és öntsd át bele az 50ml shortfillt és 2 db (20-as) boostert tegyél hozzá.
Az eredeti konfigban, kb csak úgy 3 mg Nic-es leves keverhető ki a 20-mgos booster használatával.

3 kedvelés

Biztosan finom íze van,de ! 18 ojró plusz
2 X 10 ml booster, 50-60 ml kész cuccért,ki se tudom számolni annyiba kerül :flushed:
8-10 ezret én nem áldoznék rá:smiling_face:
Persze ha neked ez a jó akkor bátran :hugs:

ezt így utólag láttam :open_mouth:
Nem is gondoltam hogy létezik ilyen drága cucc :open_mouth:
Aromában ugyanezt nem találtam. Írtam a gyártónak (elvileg) de nem kaptam választ se.

Amúgy köszönöm mindenkinek, beértek a levesek végre :smiley:
Sajnos a kb 50ezres rendlésből egy vált be, a Gold Ducat btw… :sweat_smile:
de szerintem fogok még kísérletezni, bár inkább vennék kéz alatt itt aroma-maradékot költséghatékonyság okán.

+1 kérdés: ha most berendelnék 100db aromát, hogy 2 év múlva is legyen a kedvencből akkor az eláll alapesetben?