Liquid, keverés

Sziasztok
Ahonann eddig Szlovákból vettem a liquidet azt mondta a csávó hogy 3ml 100%os desztilált vizet hozzá kevert a liquidekhez nekem is ajálja hogy csináljam ezt ha már otthon keverem magamnak
Ez elméletileg segít hogy kicsit folyósabb legyen és ne annyira ragadjon a liquid, ne égjen rá a porlasztóra, ez most tényleg működik? Vagy ez hülyeség és így spórolt mégtöbbet? Ez egyátalán milyen hatással van a szervezetre?
Lehet hogy ezért éreztem régebben pár hónap után hogy nehezebben vettem levegőt? Ekkor általában ki is hagytam egy hónapot

(mostmár otthon fogom keverni mert 4 hónapnyi liquid annyi pénzből fog kijönni mint amennyiért vettem nála havonta​:sweat_smile:)

3 kedvelés

A víz akváriumba való, nem tankba​:sweat_smile: Esetleg kávéfőzőbe.
Ha hígabb kell, akkor inkább pici +PG
De nem ez a pici víz fog megölni, amit ilyenkor inhalálsz.
Ilyen eszmefuttatás szerint egy nagy szippantás egy bogrács pörkölt felett azonnal végezne egy életerős férfiemberrel​:rofl::crazy_face: Nem aggódnék emiatt…

11 kedvelés

Értem
Nemis a hígabbságon volt a hangsúly hanem azon hogy ne ragadjon annyira a liquid, ne égjen annyira a porlasztóra

5 kedvelés

Szerény véleményem az, hogy az 50/50 leves arány megfelelő. Nem kell bele víz.

8 kedvelés

Általában az aroma a fő ludas a kokszolásban. A víz meg több gondot okoz (megfolyik, pattog, csak a nyűg van vele), mint amit megold. Sose szerettem vele pancsolni

10 kedvelés

Anno a porlasztós korszakomban is 70VG/30PG liquidet használtam, előrekevertet és magam által kevertet is. Semmi gond nem volt a sűrűségével, inkább az aroma választás ami koxol, egyesek jobban, mások kevésbé.
Szvsz nem pancsolnám vízzel.(de az csak én vagyok) :saluting_face:

9 kedvelés

Ez netto faxság :joy: szerintem röviden ennyi …

3 kedvelés

Sőt ahogy Atis írta egyik hozzászólásában, a víztől tompulnak az ízek!!

4 kedvelés

biztos az aroma mert én 96%os alapot tolok és nincs sok koksz, sőt…

6 kedvelés

A desztvíz a forráspontját csökkenti a mutrának, net-es gyártók javasolják.

1 kedvelés