Desztillált víz felöntés?

Sziasztok!
Nemrégiben rendeltem új nikotinsó liquideket és van 2db aminek túl erős az íze illetve baromi édes. A liquid mellé öntöttem egy kis vizet így kevésbé élénk az íze, mondhatni pont jó számomra. Van-e valami negatívuma a vízzel felöntésnek? Mások is alkalmazzák ezt a technikát?

1 kedvelés

Szia! Csak magánvéleményem, ne nagyon,.maximum 1 százalékban, én amúgy biztos hogy nem vjzezném, inkább pg, vagy vg. Mert a víz hígít, de arányaiban jóval többet, mint kellene. Köpködhet is tőle a leves. És a korrróziós dolgok…

7 kedvelés

Nem tudom ,hogy igaz e… De amikor kezdtem kevergetni az volt az első tanácsok egyike,hogy kerüljem a vizet … Figyeljek oda hogy ne keveredjen víz a Liquidbe … Jól száritsam ki a tankot …flakont mindent … én akkor ezt megfogadtam és azóta is figyelek erre …

Mindenképp alaplével húzd fel … Az viszonylag gyorsan és Magyarországon is beszerezhető …

6 kedvelés

Néhány alávalóbb webshop anno vizezgetett, de háliszennek kikopott ez a szép szokás. Ide nem megfelelő módszer.

Ha minden kötél szakad, rővidebb fire, kisebb slukkok…felemelt tekerés…máris nem olyan édes.

de víz a krumplifőzéshez kell.

4 kedvelés

Akartam alapfolyadékot is venni, de mindenük elfogyott amikor leadtam a rendelés.

5 kedvelés

Mi a legtöbben innen szerezzük be … Magyaroldal gyors szállítás

6 kedvelés

Tényleg…én a th tunning miatt akarttam tesztelni a max 1% hozzáadott deszt vizet.

4 kedvelés

Pálinkával próbáld! :rofl::rofl::rofl: Íz, illat, th… All in one. :+1::face_with_peeking_eye:
(@Robertcapa kedvéért: minden egyben :beers:)

8 kedvelés

A vapelés első éveiben, főleg az USA-ban keményen tolták vodkával, tisztaszesszel. Sajnos csúnyán roncsolja a tüdőt :pleading_face: nem volt egy jó reklám se…
Kipróbáltam amúgy szesszel, 2010 körül, hamar kiöntöttem :roll_eyes:

5 kedvelés

Próbáltam, nem ajánlom.

5 kedvelés

pedig pont veled beszéltem meg az arányokat…tudtam én, hogy nem kell elsietnem :grin:

3 kedvelés

Nem győzött meg, hátrányokat meg tudjuk :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

nem is értem miért gondolkodtam th tunningon mikor a jelenlegi is frankó :man_shrugging:

4 kedvelés

Mert mindig több kell :joy:

7 kedvelés

Minden kifogástalanul működő, megszokott, begyakorolt dolgot updatelnek, upgradelnek, fejlesztenek manapság :rofl: szóval nyomjad bele a begre vizet :joy::wink:ad-e olyan hangot, mint csalamádés szendvics a kontaktgrillbe :grin:

7 kedvelés

Szervusz @Tamas_Kovacs4 !

Nem javaslom a víz használatát ! Egyetlen oka van szét csapja az aromát ! Teljesen más ízt fogsz kapni, eltompulnak az ízek…

5 kedvelés

Pont ez lenne a lényeg…

4 kedvelés

Fentebb már többen is tanácsolták, hogy ne tegyél hozzá vizet és inkább PG/VG hozzáadásával hígítsd a liquidet. De a végső döntést te fogod meghozni :man_shrugging:

4 kedvelés

Szervusz @Tamas_Kovacs4 !

100ml. liquid-nél 2-3 csepp víz , már komoly változást okoz, ahogyan mások is javasolták PG. hígítás ajánlott.

2 kedvelés