Sziasztok!
Nemrégiben rendeltem új nikotinsó liquideket és van 2db aminek túl erős az íze illetve baromi édes. A liquid mellé öntöttem egy kis vizet így kevésbé élénk az íze, mondhatni pont jó számomra. Van-e valami negatívuma a vízzel felöntésnek? Mások is alkalmazzák ezt a technikát?
Szia! Csak magánvéleményem, ne nagyon,.maximum 1 százalékban, én amúgy biztos hogy nem vjzezném, inkább pg, vagy vg. Mert a víz hígít, de arányaiban jóval többet, mint kellene. Köpködhet is tőle a leves. És a korrróziós dolgok…
Nem tudom ,hogy igaz e… De amikor kezdtem kevergetni az volt az első tanácsok egyike,hogy kerüljem a vizet … Figyeljek oda hogy ne keveredjen víz a Liquidbe … Jól száritsam ki a tankot …flakont mindent … én akkor ezt megfogadtam és azóta is figyelek erre …
Mindenképp alaplével húzd fel … Az viszonylag gyorsan és Magyarországon is beszerezhető …
Néhány alávalóbb webshop anno vizezgetett, de háliszennek kikopott ez a szép szokás. Ide nem megfelelő módszer.
Ha minden kötél szakad, rővidebb fire, kisebb slukkok…felemelt tekerés…máris nem olyan édes.
de víz a krumplifőzéshez kell.
Akartam alapfolyadékot is venni, de mindenük elfogyott amikor leadtam a rendelés.
Mi a legtöbben innen szerezzük be … Magyaroldal gyors szállítás
Tényleg…én a th tunning miatt akarttam tesztelni a max 1% hozzáadott deszt vizet.
Pálinkával próbáld! Íz, illat, th… All in one.
(@Robertcapa kedvéért: minden egyben )
A vapelés első éveiben, főleg az USA-ban keményen tolták vodkával, tisztaszesszel. Sajnos csúnyán roncsolja a tüdőt nem volt egy jó reklám se…
Kipróbáltam amúgy szesszel, 2010 körül, hamar kiöntöttem
Próbáltam, nem ajánlom.
pedig pont veled beszéltem meg az arányokat…tudtam én, hogy nem kell elsietnem
Nem győzött meg, hátrányokat meg tudjuk
nem is értem miért gondolkodtam th tunningon mikor a jelenlegi is frankó
Mert mindig több kell
Minden kifogástalanul működő, megszokott, begyakorolt dolgot updatelnek, upgradelnek, fejlesztenek manapság szóval nyomjad bele a begre vizet ad-e olyan hangot, mint csalamádés szendvics a kontaktgrillbe
Szervusz @Tamas_Kovacs4 !
Nem javaslom a víz használatát ! Egyetlen oka van szét csapja az aromát ! Teljesen más ízt fogsz kapni, eltompulnak az ízek…
Pont ez lenne a lényeg…
Fentebb már többen is tanácsolták, hogy ne tegyél hozzá vizet és inkább PG/VG hozzáadásával hígítsd a liquidet. De a végső döntést te fogod meghozni
Szervusz @Tamas_Kovacs4 !
100ml. liquid-nél 2-3 csepp víz , már komoly változást okoz, ahogyan mások is javasolták PG. hígítás ajánlott.