Kézműves ellátó…Szolnok
És kalória kevesebb . …
Ha a madártej miatt hisztizik a rokonság, fürdővízbe: jó sebgyógyulásra. Sportolásnál: glicerint tartalmazó italok a jótékony vízvisszatartásnak köszönhetően teljesítményt fokozza és ami számodra biztos, hogy releváns : ha pár cseppnyi glicerines mikroszálas törlőkendővel töröljük át a felületet, egy darabig biztosan kevésbé lesz poros. Legyen szó mondjuk tükörről, natúr fáról, lakkozott anyagról
akkor vegyél 4 Liter pg-t és probléma megoldva
De ott a műanyagkannás kiszerelés kb 5 Liter…az megérősebb is
@Fgytreka mondom én is futótársaimnak, hogy VG-s vape jóhatással van a teljesítményre…persze nem hiszik el mert hatott a propaganda
Szervusz Tibor !
Nem nem muszáj ! Csak ki van ez találva, új fejlesztés, csilli villi modok tankok, fossák kifele a gyártók, szégyen nélkül, nyomd az entert, fizess. Ha fos a termék az sem baj majd hozunk újat… Szóval dióhéjban ennyi. Ja és vannak a soha el nem romló mecha modok , amik még 2900 ban is működni fognak …
Én erre írtam viccből Zoli76-vak, hogy muszáj!!
Tudom Tibor ! Én meg a vásárlási kényszerre úgy általánosságban… Persze azért vannak jó modok, mint a dicodes, abban a panel szinte a kezdetek óta nem változott semmit, mert jól ki van találva. De ami elfogy azt muszáj megrendelni…
kínából kell venni a porlasztót, úgy nem drága. egy doboz 3800 ft az enyémbe -geekvape b series-
…hogy én erre 10éve már nem gondoltam?!
Igen, úgy kevésbé fáj ha pl selejtet kapsz, viszont pont annyira bosszantó.
Igen előfordulhat. Nekem 6 doboz (5db-os) eddig 1 darab volt defektes. Ugyanannyi az esélye, mintha boltban vennéd.
Ami nem kínai az hamisított… Bárhol veszed ugyan ott gyártják … Max annyi az előnye ,ha nem Kínából ,hogy könnyebb a csere és a reklamáció … Ami persze nem mindig igaz ,mert a Kínai tisztában azzal ,hogy százalékos arányban x-y rossz lehet … 99 % ban zökkenőmentesen kapod a csere darabot … Ellentétben sok nem kínai bolttal ahol mindenféle indokokkal megpróbálnak kibújni a felelősség alól …
Szia!
Szerinted honnan érdemes rendelni,mert ahogy látom most elég sok oldal blokkokva van.
Szia … Eszközt vagy Aromát/Liquidet ?
ez még nincsen.
Lassan amúgy valami jutalék csurranhtna nekünk innen onnan a sok promóért …
Szia!
Kérdésem, hogy honnan és milyen márkát ajánlasz?
Köszönöm!
Szia!
Pont nem tudok ajánlani most semmit, az én cuccaim már pont nehezen beszerezhetőek, aromák is…(Minden bezárt ahonnan a 3 év alatt rendelgettem).
Mert te finnyás vagy!!
Hát, van amiben…egy kicsit (az a sok Blendfeel kísért esténként, hallom a sikolyokat a hűtőből ) kísérletezés lesz,.pedig már nem akartam