Nem azt írtam, hogy vastagabb, hanem más vastagságú.
De ezt a témát én már elengedem…
Az rta kényes jószág, könnyű íztelenre építeni.
Te vagy a sok vaper közül aki nem érzi az ízeket rta-ban
Hiába próbáltál 30-40-50 ezer forintos felújítható kazánokat,akkor is csak a párezer pénzes pod a megfelelő neked.
Szerencse hogy a többség máshogy érzi
Na de ennyi félét ? szerintem kizárt !
Én bármelyiket képes vagyok, még hat év után is, ez a szuperképességem.
Lehet hogy valami extrém ízes POD-ról van szó, th és nagy power nélkül.
Bár én már jeleztem is, hogy ez a téma kimerült. ( Legalábbis már a szokásos baromkodásra sincs ihletem )
Ezért szép ez a vape világ. Mindenki megtalálja a neki megfelelő setupot. Attól a másé még lehet, hogy neki jó. És mindenki boldog. Felesleges ezen vitázni. Mások vagyunk. Vagy ahogy kedvenc mondásom hangzik:
Mindenki máshogy hülye!
Peace!
Értem én ezt is,na de nem állandóan !
Neked is van,nekem is van pár,ő viszont olvasataimban elég sokat próbált a jobbak közül és nem és nem és nem jó egyik sem
Már a “nagyobb márkákat” megvettem. (Olcsó-----drága pod )
Nekem nem hoz olyat amire eldobnám a sejhajomat
Így járt, látatlanban max filozófálhatunk róla. Nálam járt már fórumtárs ugyanezzel, kaifun primeban zéró íze van a lemon tartnak, belevágtam a 29-es kanthal d, rögtön nagyon finom lett. Ő is valami csoda claptont próbálgatott.
Kezdetekkor sikerült POD-osra is tekernem, beköpte a számba, ízes volt, szürcsögött, ok
Nekem a podos íz az instant dryhit.
Volt, hogy 3 pori ment a kukába sorban.
4500 kuka de hirtelen
Akkor még csak 3k, de utána 1 órát kocsikáztam, mire találtam egy dohányboltot, ahol hallottak már az elektromos cigiről.
Belemarta a csavart a kaktuszos wdnegyven, azé igen, jogos észrevétel a tatárjáráskori porlasztó-korszakból.
Más-más vatta más ízű dry-hitet ad, tudtátok?
Én is gondoltam már rá, hogy veszek pár fajtát, mit tudnak, de az ursa nano pro elvette kedvem tőle, meleg, összemosott ízű valami volt.
Én most a bombo suprem kukit próbálgatom, egyelőre nem estem hanyatt tőle, de el fog fogyni.
Én vettem párat 8-45000-ig bezárólag,és ezek mind podok !
Tudjátok,ismertek igen az vagyok
De nekem lófütty mind
Megkérdezhetem hány százalékra kevered?