Soktényezős. Ha eddig DL -el volt dolgod, márpedig a Boost is lényegében az, leszűkíteni teljesen nem lehet mondjuk egy full MTL tankkal megegyezően, akkor ahhoz alkalmazkodni kell. Mit értek ez alatt? Jó ízt szeretnél, leszűkíted a tankot, és DLből belerántasz egy jó nagyot, úgy szívja meg magát fals liquiddel a kazántér, hogy orrán száján folyni fog. Ez az első tanács, ha MTLezni szeretnél, lassú komótos slukkok, mintha analógot szívnál. Ha ez megvan, akkor jöhet a tank. Az én személyes kedvenceim, amit még gyártanak: Kayfun Lite Plus 2021, legjobb dohány-desszertdohány ízre. Dvarw FL MTL , egyszerűbben építhető, szinte mindent visz, és az Ennequadro Moka. Ez utóbbi picit bonyolultabb, de az íz kompenzál mindenért. Háromefvépen, Kettőefdílen találsz elfogadható klónokat hozzá (SXK, YFTK, Rekavape) ha Kayfun Lite Plus 2021 nincs, akkor a Kayfun X Mini is megteszi. Ha ez megvan, akkor kell hozzá jó minőségű draút. Javaslom 28-29-30 gauge Kanthal A1 spulnit beszerezni, zivipf a barátod, 10 ajró 50 méter, amellett, hogy évekig elleszel azzal a mennyiséggel, még fojtogatós s.xre, és Hitman zongorahúrosat játszani is marad. Javasolt a microcoil, 2,5-es magra 5-8 menet, ezzel 1-1,5 ohm körül lesz a spulni ellenállása. Utána a vatta. Én személy szerint a Cotton Bacon Prime-ra, és a BP mods Pro cottonra esküszöm. Javasolt teljesítmény: 12-15 watt. Ja és persze kell egy jó aroma, és nem spórolni az adagolással. Ajánlott %, vagy afelett, ezt már Neked kell kitapasztalnod. Kb ennyi tényezős az egyenlet, ha sikerül megugranod, taps-taps, ha nem, itt vagyunk, kérdezel, segítünk. Akár privátba is. Jó beszerzést, én zúzok Aperolozni, és kiélvezni az utsó két napot a nyaralásból.
12 kedvelés