Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni a coilok terén, összeraktam egy kisebb-nagyobb upgrade csomagot az https://www.aromes-et-liquides.fr/en/57-consumables oldalon. Viszont azt nem tudtam eldonteni hogy a Hellvape Dead Rabbit Solo RTA Atomizer-hez milyen coilt érdemes venni.
Eddig ready-made coilokat vettem, de utana neztem es nem tunik neheznek szoval ha a wired et ajánljátok akkor azt fogom venni:D Ready made coilban 0.5ohm osat használtam eddig szoval kb ehhez hasonlot szeretenek a wired huzalbol is. Abban is kérnék kis helpet hogy hogy erdemes tekerni (menet,atmero) egy sinlge coilt.
Vatta téren a Bacon Prime Cotton ot választottam remélem ez jó választás.
Liquid téren 50/50 arányút néztem ki remélem az jo is valasztas.
Köszi!
Szia!
A vatta az tökéletes választás, a többit meg majd a szakértő felhőképző kollégák megerősítik/megcáfolják, én ilyen fonott kalácsos drótokat nem használok.
Szia ! A&L oldalán nem fogsz megfelelő huzalt találni … Csak gondolom ,hogy a felhasználás RDL .. és nem DL .. ha mindenképp az A&L oldaláról kellene választanom a DR Solo RTA-ba akkor ezt választanám ..
2,5 mag gyors videó nézegetés után az ideális bele .
Amennyiben belevágnál a saját tekerésbe akkor keress valami Tri-core fused clapton huzalt mondjuk ilyen paraméterekkel
Finom Gőzöket
Szia!
Én ehhez a tankhoz ezt használom jelenleg:
Wotofo Dual Core Fused Clapton 0,62Ohm
LINK
Az említett Fumytech Alien is van 3mm - es változatban viszont ennél a hűsítés már nagyon erős volt a többihez képest.
Ha mégis inkább tekernél és máshol nem találsz huzalt akkor nézz körül Ali-n itt pl.: LINK
Esetleg itt is megnézheted, hátha találsz megfelelőt.: