Sziasztok!!!
Hellvape Dead Rabbit 3 RTA Atomizer 5.5ml vásárlok és nemtudom milyen huzalt vegyek hozzá dual-ba tekerném néztem pár félét ilyenkor a terméknél a dual-t kell kiválasztani vagy singlet? 80-100w szeretném használni.
Elsőre így kezdeném : SZIASZTOK
Megoldva!
Akkor :köszönöm ezek bárhol varázs szavak
Köszi a segítséget
Szia.Azt hagykérdezzem már meg miért akarod 80-100 watton használni?
Ez nem SC kazán,hogy keljen neki a 80-100 watt
Itt most az a kérdés, hogy te szeretnéd megtekerni vagy előre tekert tekercseket akarsz bele tenni? Ha te tekernéd akkor 24-26 Ga körül bármelyik jó lesz, ha előretekert akkor olyan 0,15-0,25 Ohmig duálban nézelődj! Ez a kazán ezeket szereti, mert van levegő bőven. Kanthal, SS, Ni80 szinte mindegy. De 0,25 felett már veszít az ízéből!
Ez jónak néz ki! Olyan .14 körülinek kell majd lennie leégetés után. Ez a kazán szerintem 65Watton meg fogja hajtani szépen.
Tehát Szia.
Dualban 0.34 ohm (1db 0,7 ohm )
2 db 24 ga Ka1
Nem kér csak fele annyi teljesítményt mint amit írtál .
Rendben köszönöm a tanácsodat.
Szóval akkor 65wattot ajánlasz az felé ne nagyon menjek?
Ha ezt veszed akkor elindítod 55-60 Wattról és ahol jó ott megállsz. Nem használtam Wotofo tekercset még. És jobbára SS-t használtam inkább. Az nem kért el nagy teljesítményt. Most Ni80 van az Asgardban és elég alacsony ellenállás. Javarészt magamnak csinálom a Claptonokat csak gondoltam ezt kipróbálom. Ugyan ez a hideg ellenállás SS-ben 65-75 Watton nekem bőven jó szokott lenni. A Dead Rabbit is hasonló teljesítményigényű.
Köszönöm
Szia. Én még javasolnám:
https://vape42.hu/termek/coilology_ni80_quad-core_fused_clapton_10db.html
https://vape42.hu/termek/coilology_ni80_tri-core_fused_clapton_d3mm_10db.html
Egyébként a magas W-okhoz ne ragaszkodj, kisebb teljesítményen is tökéletes lehet számodra, meg kell találni azt ami neked a leg megfelelőbb. Mondom ezt úgy hogy 80w-on ropogtatom a kazánokat.
Köszönöm a tanácsokat
szia. 5 core fused clapton valt be nekem regebben a wotofotol, azota mondjuk mar csak clapton mesht hasznalok.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.