Leépítést szeretnék! ... vagy mégsem? 🙂

Ahogy írtam is kinek mi. Te a Vape világ úttörője vagy Jani. Én csak egy kókler de így jól érzem magam. :grinning:

5 kedvelés

Nem akartalak megbántani csak az én véleményem az kár a picora költeni.Be kell dobni a szekrénybe ha nem kell és ennyi.Vagy oda adni egy kezdőnek én így tettem.És soha nem mondanám senkire,hogy kókler. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, így már könnyebben tudtam dönteni!! Döntöttem!!

5 kedvelés

Szerencsére Te nem tudsz megbántani. De hála égnek mások vagyunk és más elvekkel élünk. Én javasoltam a témában kapcsolatban Tibornak 2 élhető, járható utat. Te is javasoltál. Ennyi a történet. Tibor el tuja dönteni, hogy elrakja a szekrény aljába porfogónak vagy eladja vagy átalakítja.

5 kedvelés

és mit döntöttél?

3 kedvelés

,Majd fogod látni!!

4 kedvelés

Ez a régifajta monochrome oled kijelzők specialitása :roll_eyes:beég, halványodik, sávos foltos lesz. Sajna…

5 kedvelés

Zárható? (A vitrin :grin:)

3 kedvelés

Én nem költenék rá még plusz húszezret azért hogy csak nézegessem.
Tárgyak,használni kell őket ha meg meghal akkor én nem javítok,sajnálom őket de mehet az AKSD-hez.

5 kedvelés

Hát én ilyen távolkeleti terroristacsoportnak se adnám… :roll_eyes:

4 kedvelés

Bocsánat :joy:itt ő a szemétszállító cég :joy:
Mindíg valami bihari szóval válaszolok tájszólással :joy:

5 kedvelés

Én ezt is megértem!! De 13 modom van. Nem tudom mind használni!! Ha valamit élteszek emléknek, hogy használtam ilyent is, az legyen számomra szép!!

8 kedvelés

30-35 db…pár év alatt,az rtaról nem nyilatkozom,nem használom őket.
De nem adom el mert mint írtam nem adnának annyit érte amennyiért vettem.
Megértelek. Legyen szép.

8 kedvelés

Zolika ez is egy hozzáállás. Remélem azért nem mindenhez így állsz hozzá. :grimacing:

6 kedvelés

Oszt akkó mostan van eladás, avagy nincsen!? :saluting_face: :face_with_spiral_eyes:

8 kedvelés

Van!! :grinning:

5 kedvelés

Csak mert van egy olyan, hogy “Megoldotta János a 9. válaszban” :wink:

4 kedvelés

Nem tartok rá igényt …tőlem bármit dönthet.

5 kedvelés

Akkor úgy gondoltam!! És addig igaz is ,még el nem adtam!! Egy kicsit döntésképtelen vagyok!!

5 kedvelés

Fel kell dobni pénzt​:wink::grin:

2 kedvelés