Ahogy írtam is kinek mi. Te a Vape világ úttörője vagy Jani. Én csak egy kókler de így jól érzem magam.
Nem akartalak megbántani csak az én véleményem az kár a picora költeni.Be kell dobni a szekrénybe ha nem kell és ennyi.Vagy oda adni egy kezdőnek én így tettem.És soha nem mondanám senkire,hogy kókler.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, így már könnyebben tudtam dönteni!! Döntöttem!!
Szerencsére Te nem tudsz megbántani. De hála égnek mások vagyunk és más elvekkel élünk. Én javasoltam a témában kapcsolatban Tibornak 2 élhető, járható utat. Te is javasoltál. Ennyi a történet. Tibor el tuja dönteni, hogy elrakja a szekrény aljába porfogónak vagy eladja vagy átalakítja.
és mit döntöttél?
,Majd fogod látni!!
Ez a régifajta monochrome oled kijelzők specialitása beég, halványodik, sávos foltos lesz. Sajna…
Zárható? (A vitrin )
Én nem költenék rá még plusz húszezret azért hogy csak nézegessem.
Tárgyak,használni kell őket ha meg meghal akkor én nem javítok,sajnálom őket de mehet az AKSD-hez.
Hát én ilyen távolkeleti terroristacsoportnak se adnám…
Bocsánat itt ő a szemétszállító cég
Mindíg valami bihari szóval válaszolok tájszólással
Én ezt is megértem!! De 13 modom van. Nem tudom mind használni!! Ha valamit élteszek emléknek, hogy használtam ilyent is, az legyen számomra szép!!
30-35 db…pár év alatt,az rtaról nem nyilatkozom,nem használom őket.
De nem adom el mert mint írtam nem adnának annyit érte amennyiért vettem.
Megértelek. Legyen szép.
Zolika ez is egy hozzáállás. Remélem azért nem mindenhez így állsz hozzá.
Oszt akkó mostan van eladás, avagy nincsen!?
Van!!
Csak mert van egy olyan, hogy “Megoldotta János a 9. válaszban”
Nem tartok rá igényt …tőlem bármit dönthet.
Akkor úgy gondoltam!! És addig igaz is ,még el nem adtam!! Egy kicsit döntésképtelen vagyok!!
Fel kell dobni pénzt