Azt nem adnám csak az ezüst modért
Már megérné!!
Nehéz kérdés. Ha nem érzelmi alapon döntesz mindenképp engedd el őket. Állapot, kiegészítők és doboz ha meg van. Szerintem ha szép állapotban van és mindene meg van 13-16k/db lehet kérni értük. Az én véleményem szerint ez nem a vitrines kategória és ha szintet léptél soha nem fogod használni őket. Még egy szösszenet. A Pico plus ha teteje-alja, gomb és kijelző szép állapotban van akkor megéri egy stabfa házba beruházni. Pico2+2tank ára fedezné és akkor mehet a vitrinbe.
Köszönöm szépen!! Ez nagyon megfontolandó!! Érzelmi alapom nincs, van még 3 pluszom!! A Pico 2. meg valamiért sosem volt a kedvencem!!
Hát akkor nem kérdés. Ha annyi plusszod van meg pláne megéri egyet megcsináltatni stabra. Én mindenképp össze válogatnám, hogy egy pöpec SS tető-alj, kupak-tűzgomb és arra tenném a stabot. És ami nem annyira szép+a fehér házzal akár jóval ár alatt elengedni. Egy 10/5 működő piko is elmegy 4-7k-ért.
2 plust használtam jobbára!! A fehéren 1 kis karcolás van!! Véletlenül nem tudod kivel lehetne csináltatni, stabot?
Vagy akár egy ilyen megoldás:
Alex Gaevskiy (Alex Stabwood) így keress rá a facen. Nyugodtan írj rá. Csinál Picora is és Danira is. Korrekt nagyon. Vagy [IVANT (21+) ő is korrekt.
Nagyon szépen köszönöm!!
Igen ez is nagyon szép!!
ezt a vonalat soha nem értettem Pico-ra stab test.(szép a stab de minek picora)?
Viszont nem jött be a danin sem a stab neki,így azt elengedném.
Ott még lenne értelme ,már akinek tetszik.Bár lehet kapni gyári stabfát én azt vettem.
Azért mert ha egyet elteszek, használni úgysem fogom, legalább a szememnek legyen szép!!
Akkor jól van, de a piconak az elektronika és a kábelezése nem egy dicodes.
Kinek mi. Nem véletlenül csinálják rá. Azért mert nem egy agyonárazott mod, attól még felhasználóbarát és időtálló és nem utolsósorban zseniális sokrétű elektronikával. Nekem tetszik. Ott tartunk, hogy árban tizede a Daninak. Pico 20-25 dodo, 40-50 dodo egy stab+10 euro agy Szabi féle kupak és örök mint a nyomor. Max. 30k bekerülési költség.
Mint írtam, azért,hogy tetszen!! Nem sűrűn használnám!! A szememnek mindegy mijen kábelezés van bent!!
Az jó mert a felső - alsó él és a tűzgomb hajlamos előbb lekopni rézszínűre majd elfeketedni. Az én 21700as piko-mon még a kijelző fényereje is gyengült…a tied újabb, valszeg ez utóbbi már jobb rajta
Nincs egy éves 1 sem!! Talán 1!!
Dehogy örök volt egy pár picom…az elektronika meg róka nélkül semmi extra.Dehát kinek mi.Én arra se vettem az energiát,hogy jobb kábelt tegyek bele.