Le Petit booster

Sziasztok,

Járt már valaki így a Le Petit-el?

Rendeltem boostereket és 2 hét szállítás után ezt kaptam.

13 kedvelés

Vízipipa alkatrész. :grin: Egy emailt meg engednék azért feléjük.

12 kedvelés

Szia @V.A_Lacky

Reklamáld meg az ügyfélszolgálaton! Szerintem csak egyszerűen összecserélték a rendelésed valaki máséval. Néha előfordul. :slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Megtörtént, remélem megoldják

Bár azt sem tudom mi az amit kaptam

9 kedvelés

Köszi legalább tudom mit kaptam. :slight_smile: Ha nem kell visszaküldeni eladó :slight_smile:

8 kedvelés

Szép állopotú a csomag! Biztos a chronopost volt a szállító cég! Reklamáció és küldeni fogják a Te csomagodat! Csak hát ugye ez is újabb értékes időbe telik.

9 kedvelés

Szép méretes kazán, amá’ biztos! :sweat_smile:

Ez nem 510,hanem 5100 :smiley:

Viccet félre téve, valami hookah cucc ez.

Remélem javítják a hibát. Ezt meg hátha el tudod passzolni. :blush:

9 kedvelés

Beleöntögethették vóna a búsztereket….:thinking::roll_eyes:

7 kedvelés

Nini, ez egy vércukorbooster :grin: …de legalább működik, mivel (gondolom) jól felb@szta :grin:

7 kedvelés

A neved, címed van a csomagon? Mert akkor precedens értékű lehet, ha egy csomagbontásnál megbukik az ember tiltott tartalommal, hivatkozhat arra, hogy ezt nem ő rendelte.

Lehet így jártál jól a boosteres csomag miatt, meg magyarázkodik a vizipipás…:winking_face_with_tongue:

6 kedvelés

Ez a vacak az .

https://www.amazon.de/-/en/Molasses-Stainless-Pre-Cooler-Attachment-Accessories/dp/B07QN54P3S

6 kedvelés

Fú, ez valami DL családi Bong? :open_mouth::sweat_smile:

3 kedvelés

Mondhatni kazán . :grin: De igazából gáz hűtő tér .

4 kedvelés

Ez két okból is nagyon fura…

Az egyik a két hét szállítás…

De ami még furább, az az, hogy ezt a shisha terméket én nem is látom a kicsi francia bolt kínálatában. :hushed_face:

Ezzel a csomaggal inkább útközben történhetett valami…én a szállítmányozó cégre gyanakszom.

(A hatóságokra ez esetben azért nem, mert ha Te boostereket rendeltél és ők babráltak volna vele, ez a csomag nem ért volna el hozzád, lefoglalták volna és erről kaptál volna e-mailt.)

Ezek után kíváncsi vagyok…

6 kedvelés

Jó nagy szívás :confused: Mondjuk ebből lehet is :wink: Kitartást, biztos megoldódik!

6 kedvelés

:sweat_smile: Alá kell tenni egy V16-ost

3 kedvelés