Why is only home delivery available on LPV?

sziasztok

a “kicsike vaper” francia oldalról rendeltem eddig drop boxba, minden faszán ment. Ma azzal szembesültem, hogy csak házhozszállítást tudok kérni. Valaki rendelt mar tőlük ebben a formában? mik a tapasztalatok?

előre is kösz

5 Likes

Szia!
Ha jól emlékszem DPD hozza,ha nincs lehetőséged futártól átvenni a csomagot,a futárszolgálat honlapján át tudod irányítani egy hozzád közel lévő átvételi pontra.
Már csináltam ilyet,nálam működött a dolog.

8 Likes

nagyon köszi.

pont egy hónapja rendeltem, akkor DPD hozta. Csak gyanús, ha most is ők szállítják, miért nem lehet boxba kérni…

mindegy, még várom a gallok válaszát is, csak gondoltam, hátha valakinek van frissebb élménye. (mellesleg a szlovák “címemre” már nem is szállítanak…ezért gondolom, hogy valami nagyobb változás történt a múlt hónaphoz képest.)

azért kösz még egyszer!

S

6 Likes

Szia! Fura, mert nekem most is engedi, hogy válasszak házhoz szállítás vagy csomagpontos átvétel között.

Én inkább arra gondolnék, hogy valami olyasmi (is) volt a kosaradban, amit csak az egyik fuvarozójuk kezel. Mert tőlük a Colissimo (ők a házhoz száll.) és a Chronopost (csomagpontos) veszi fel a csomagot, francia határ után már valóban a DPD kezeli, bármelyiket is választod.

Egyébként lehetett valami változás náluk. Múlt héten jött csomagom és eléggé meg volt tiporva, felszakadva az oldala, hiányzott is néhány tétel. Ezúton is kösz DPD… Írtam nekik, képeket csatolva, hogy tudják-e pótolni, újraküldeni a tételeket, de válaszban “csak” kupont vagy vételár visszautalást ajánlottak fel. Vagy csak engem b@sztak át hogy ne kelljen újra postázni néhány aromát :smile: ettől függetlenül teljesen korrektek voltak.

“Sajnos a szállítópartnerünknél történt legutóbbi változások miatt már nem áll módunkban új csomagot küldeni az értékesítés utáni szolgáltatásunk részeként (az ingyenes rendelések már nem kerülnek feldolgozásra).
Kérjük, fogadja őszinte elnézésünket az ebből eredő kellemetlenségért.
Ugyanakkor szeretnénk megerősíteni, hogy továbbra is fogadhat tőlünk csomagokat, amennyiben Ön adta le a rendelést. Ennek megfelelően felajánljuk Önnek, hogy választhat jóváírást vagy a rendelés visszatérítését.“

7 Likes

Próbaképp kosárba raktam 18650-es akksit, ekkor szállításként csomagpontot ajánl fel (szokásos áron) és valami horror 30eurós házhoz szállítást (ez gondolom a UPS a shipment árlistájukat böngészve)

kép

6 Likes

szia

igen, gondoltam aromát azért berendelek, talán nem tűnik el a postán…. és már tudom boxba kérni!!!

bár ők ezt írták:

“ Unfortunately, we can confirm that we no longer offer this delivery method to this destination.

Please accept our sincere apologies.

We wish you an excellent day,

The Petit”

6 Likes

most már újra ez…és minden benne van, amit eredetileg gondoltam. csak tudnám mi a f*szt tanultam ebből :sweat_smile:

kösz a támogatást! :sign_of_the_horns:

6 Likes