Őőő… én linkeltem mostanában valamit nyilvánosba???
Minden nap .. de majd bele jössz
Igen, viszont az csak a nikotintartalmú termékek és eldobható e-cigik beszerzési forrásaira vonatkoznak egyenlőre: Megfelelés a jogszabályoknak - #19 Donat által
A külső linkeket korlátozottan, bizalmi szintek szerint jelenítjük meg: Változás a külső linkek kezelésében
Akkor magára a nikotin sóra /nikotin oldatra és a elfbar poco ilyenekre
Igen, így szól az ÁSZF -ben:
Tartalmi szabványok
Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Weboldalon tilos bármilyen, eldobható (egyszer használatos) elektromos cigarettára, valamint nikotintartalmú termékek vásárlására, árusítására vagy beszerzésére vonatkozó tartalom közzététele.
Ezen tilalom célja, hogy a Weboldal megfeleljen a hatályos magyar jogszabályoknak, továbbá hogy elősegítse a felelős, hosszú távú használatra épülő közösségi szemléletet, és elhatárolódjon az illegális vagy fiatalkorúakat célzó termékek népszerűsítésétől.
Bármit ír az ÁFSZ mi állandóan itt logós tagok leszoktunk a linkelgetésröl szerintem ez főleg önvédelem
Elnézést,figyelmetlen voltam felejtek már
Nem baj,én akkor sem osztok meg bizalmas információkat a tudástáramból
Ez mindenkinek az egyéni döntése, de fontos látni, hogy ezzel leginkább a szabad információáramlás korlátozódik, ami egyébként a céljuk is volt.
Sokan gondolják úgy, hogy a webshopokat a közösségi linkmegosztások miatt korlátozták, és emiatt félnek, hogy egy link miatt blokkolják majd az oldalt.
Valójában az emberek gyakran túlbecsülik a hatóságok figyelmét és erejét. Nincs precedens arra, hogy egy webshopot azért zártak volna be, mert valahol linkelték.
A hatóságok nem fórumokon, közösségi platformokon megosztott linkek alapján indítanak vizsgálatot, hanem sokkal egyszerűbben a saját rendszereiken keresztül, domain szolgáltatóknál, csomagküldő / logisztikai / fizetési szolgáltatóknál, vagy éppen a Google-ben talált információk alapján. Közösségi platformokat, fórumokat célzottan bújni napestig sem lenne hatékony és erre kapacitásuk sincs. Pláne úgy, hogy itt egy link teljes korlátozás nélküli megtekintéséhez 2. bizalmi szint szükséges.
A félelem érthető, de gyakorlatilag nincs alapja.
Viszont, amint nemzetközi lesz valószínű sokkal kevésbé lesz releváns egy link megosztása, így gondolkozunk — hacsak nem találunk jó megoldást — hogy teljesen beszüntetjük az ilyen linkek megosztásának lehetőségét. Ez csak egy gondolat mert az országszűrő elképzelhető, hogy elég lesz az ilyenfajta információáramlás megtartására is.
Értelek , de mi nem is a hatóságoktól óvjuk a titkos ( ) forrásokat .. , hanem a buta véperektöl .. akik utána boldog boldogtalanak tovább osztja és egyértelműen radar alá kerül a shop ..
Már írtam aszem , de a Kumulus pont így járt .. ott nyílt titok , hogy egy magyar nyomorult jelentette a fogyasztó védelemnél .. valami 10 ml fos miatt .. és már a csapból is az jött , hogy kumulus olcsó gyors .. rendelj ..
Igen az emberi butaság ellen nincs megfelelő védelem. Viszont ugyanez megtörténhet ha privátban van elküldve a link vagy akár a Google keresőben, Facebookon találja meg a shopot.
Uhhhh, onann jött a nikotin sóm, jólesz újat találni..
Ezek a Google-t nem ismerik .. Ez itt is számtalanszor kiderült … Vagy lehet nekik más a Google ? Nem tudom
Nagyon lesújtó a véleményem tudom .. de ez van .
Értem igen valóban kevesen használják hatékonyan a keresőket. A bejegyzésem nem erre utalt csak az lett volna a lényeg, hogy ha itt kerül megosztásra egy link az nem jelent nagyobb kockázatot, mint a többi felsorolt vagy kimaradt lehetőség. Sőt mivel valóban bizalmi szintekhez kötjük a linkek láthatóságát és a keresőrobotok sem látják így tulajdonképpen csak azok számára nincs korlátozva a linkekhez való hozzáférés akik már jóideje itt vannak aktívan az oldalon.
Külföldi oldalakon se látom a linkeket honnan rendelnek,csak kódnyelven merik már ők is lekommunikálni sajnos.
Ez nem jellemző a nemzetközi oldalakon, de nem azért, hogy rejtve legyen az információ, hanem mert nem tudják, melyik shop melyik országban releváns. Emellett ott kevésbé szigorú a linkek kezelése, kevesebb a moderációs teher és kisebb a kockázat a helyi szabályok miatt. Nálunk ezzel szemben a rendszer úgy van/folyamatban felépítve, hogy az információ valóban áramolhasson, és már most is több funkció segíti ezt a folyamatot.
már látom a darkwebes jövőt