Láttatok már ilyet?

Talán a k”kedves “ kormányunk azt is letiltja :man_shrugging:

Sztem te nem olvastál ilyen dolgokat már bocs :blush:

2 kedvelés

Hát remélem semmi​:sweat_smile: Igazából rányomtam az ujjamra a kis darabot és ahogy össze nyomtam eltünt úgyhogy én hiszek ebben a kristályosodásban, 2 hét múlva kész lesz ha darabos akkor inkább kidobom ha nem akkor bele kóstolok

1 kedvelés

Még úgy is az első gondolatom , hogy Solub , hogy a címkét nem is figyeltem :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Ja értem értem, hátVPNel mindent meglehet oldani, magát az idézetet hallottam már hogy az ördög soha nem alszik csak nem tudtam hogy erre gondoltok

1 kedvelés

Nade:a többi miért nem kristályosodik,csak valami tudd kristályosodni ami a többiben nincs.A HIT az fontos dolog. :grin:

4 kedvelés

Gondolod ? Te tudod,én abban sem hiszek,csak magamban :grin:

4 kedvelés

Valami édesítő vagy hűsítő anyag van ebben elméletileg, nemtudom, igazából ahogy írtam hogyha darabos továbbra is akkor kidobom ha nem akkor bele kóstolok, ésga nincs rossz íze akkor elszívom

4 kedvelés

Köszönjük hogy ország világ elé tártad hogy te honnan rendelsz :handshake:de hidd el mi nem fogunk.

3 kedvelés

Arra van ez az oldal. Okés :+1:t2:

1 kedvelés

Dices Cruel Summer GIF

4 kedvelés

Ez az oldal már rég le van tiltva VPNel elérhető csak úgyhogy nem tudnak már mit letiltani​:man_shrugging:t2:

2 kedvelés

Na ezt nem tudtam :flushed_face:pedig elég régen itt vagyok :blush:

5 kedvelés

Ismersz​:wink::hugs:és még el sem kezdtem :winking_face_with_tongue:

4 kedvelés

Szuper szuper

1 kedvelés

JA! Vágom a témát, mondjuk nem onnan rendelek már régóta.
:face_with_raised_eyebrow:

5 kedvelés

Ez nem a kék oldal ahol kötekszünk,leckéztetünk :blush:

4 kedvelés

Én nem kötekszek, nem is tudom ki írta hogy “ország világ elé”( pár ezer ember van az oldalon) belinkeltem egy oldalt, amikor én inenn kaptam lb minden linket ahonann rendeltem a dolgokat de tetudod Zoli​:smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

Igazad van,januárban :blush:csak azóta eltelt egy kis idő.

Változtak a szabályok Magyarországon.

De ha jól rémlik @Donat -nak van róla írása hogy ha lehet ne osszunk meg linkeket shopokról.

Javítsatok ha tévedek.

6 kedvelés

Ja értem, jólvan, kitöröltem ha így megfelel akkor mindenkinek, én nem veszekedni jöttem senkivel

3 kedvelés

Hidd el én sem azért vagyok itt.

Segíteni,nem leszólni,de néha kijön belőlem az emberállat ha elveszik a bevált shopjaimat.

Az pont nem az az oldal,de sosem lehet tudni mire képes a nagy pocakos vezér…………

10 kedvelés