Talán a k”kedves “ kormányunk azt is letiltja
Sztem te nem olvastál ilyen dolgokat már bocs
Talán a k”kedves “ kormányunk azt is letiltja
Sztem te nem olvastál ilyen dolgokat már bocs
Hát remélem semmi Igazából rányomtam az ujjamra a kis darabot és ahogy össze nyomtam eltünt úgyhogy én hiszek ebben a kristályosodásban, 2 hét múlva kész lesz ha darabos akkor inkább kidobom ha nem akkor bele kóstolok
Még úgy is az első gondolatom , hogy Solub , hogy a címkét nem is figyeltem
Ja értem értem, hátVPNel mindent meglehet oldani, magát az idézetet hallottam már hogy az ördög soha nem alszik csak nem tudtam hogy erre gondoltok
Nade:a többi miért nem kristályosodik,csak valami tudd kristályosodni ami a többiben nincs.A HIT az fontos dolog.
Gondolod ? Te tudod,én abban sem hiszek,csak magamban
Valami édesítő vagy hűsítő anyag van ebben elméletileg, nemtudom, igazából ahogy írtam hogyha darabos továbbra is akkor kidobom ha nem akkor bele kóstolok, ésga nincs rossz íze akkor elszívom
Köszönjük hogy ország világ elé tártad hogy te honnan rendelsz de hidd el mi nem fogunk.
Arra van ez az oldal. Okés
Ez az oldal már rég le van tiltva VPNel elérhető csak úgyhogy nem tudnak már mit letiltani
Na ezt nem tudtam pedig elég régen itt vagyok
Ismerszés még el sem kezdtem
Szuper szuper
JA! Vágom a témát, mondjuk nem onnan rendelek már régóta.
Ez nem a kék oldal ahol kötekszünk,leckéztetünk
Én nem kötekszek, nem is tudom ki írta hogy “ország világ elé”( pár ezer ember van az oldalon) belinkeltem egy oldalt, amikor én inenn kaptam lb minden linket ahonann rendeltem a dolgokat de tetudod Zoli
Igazad van,januárban csak azóta eltelt egy kis idő.
Változtak a szabályok Magyarországon.
De ha jól rémlik @Donat -nak van róla írása hogy ha lehet ne osszunk meg linkeket shopokról.
Javítsatok ha tévedek.
Ja értem, jólvan, kitöröltem ha így megfelel akkor mindenkinek, én nem veszekedni jöttem senkivel
Hidd el én sem azért vagyok itt.
Segíteni,nem leszólni,de néha kijön belőlem az emberállat ha elveszik a bevált shopjaimat.
Az pont nem az az oldal,de sosem lehet tudni mire képes a nagy pocakos vezér…………