Láttatok már ilyet?

Sziasztok!

Mi ez? :sweat_smile: Vapingundergroundról rendeltem Cannabisos aroma (zöld tea illatta van meg édeskés) FlavorWest márka, a ChatGPT azt írta kristályosodás lehet nemtudom ez igaz e, tapasztal e már valaki ilyet?

1 kedvelés

Szia!
Onnan rendelt dolgokban már láttam ílyet.

7 kedvelés

Értem, de mi ez? Tényleg kristályosodás ami feloldódik végül és eltünik? Ez így szívható ha kész lesz? 6aromát rendeltem onann csak ezzel az egyel volt ez

1 kedvelés

Nemtudom neked azt mondani,hogy jó lesz és szívd el…kerülni kell őket.

6 kedvelés

Azt kell mondjam-írjam az ott vásárolt cuccok nálam mindig a lutri kategóriába tartoztak. :face_with_raised_eyebrow: :grimacing:
Mostanában az oldal sem nagyon akar betölteni. :thinking:

2 kedvelés

Hát 300ml van bekeverve belőle most tapasztalok erről az oldalról először ilyet, jó ez vagy kuka?

5 kedvelés

Hát az oldal le van tiltva Magyarországon csak VPNnel lehet róla rendelni, én nagyon sokat használtam ezt az oldalt 2020ban legelőször szerintem, akkor nagyon jó volt 1 éve nem rendeltem róla most rendeltem egyet 6aromát csak ezzel az eggyel volt ez és nem tudom mi ez, kristályosodás elméletileg de nemtudom, ezeket a kis cuccokat fecskendővel a lefolyóba eresztettem a többit bekevertem, szívható vagy kuka?

4 kedvelés

Csak azt tudom írni:“Kockázat nélkül nincs győzelem!”-Sir Edmund Percival Hillary új-zélandi hegymászó
Nem mondom, hogy igen, TE tudod, hogy majd teszel-e vele próbát, vagy sem. :saluting_face:

2 kedvelés

Értem​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: Úgylátszik senki nem szívott még akkor ilyet​:sweat_smile: Viszont mellékesen az Aromát akkor honann rendeled? Énis át térnék arra az oldalra ez után

4 kedvelés

Ha édesített az aroma, akkor meglehet az opálosság. Ha viszont mellé büdös is, akkor szimplán kuka. Tedd be a hűtőbe egy pár hétre, és nézd meg, letisztul-e. Szav idő nincs rajta?

4 kedvelés

Zöld tea illata van és édeskés, nem büdös, hát a hideg elméletileg nem jó neki mert pont attól kristályosodott, nibcs rajta szavatossági idő

1 kedvelés

Simán lehet az édesítő.

2 kedvelés

Szia.

Nem vagyok biztos a márkában amit rendeltél de tuti solub :winking_face_with_tongue:

Ezt ‘Pityu’ is írta hogy 70 pg 30 vg vel kell keverni,úgy nem lesz opálos :man_shrugging:

Próbaszívás ha beérett, ( ha mered ) ha finom akkor hajrá,ha nem akkor kuka .

5 kedvelés

A keresőt ha használod lesz jópár találat itt az oldalon, rendelés témában is. :magnifying_glass_tilted_right:
Jó riporter nem szokta kiadni a forrását. :face_with_raised_eyebrow:
Egyébként is, már rám szóltak,hogy ne linkeljek, mer’ az ördög nem alszik.
:saluting_face:

8 kedvelés

Értem, okés

2 kedvelés

50-50be szoktam keverni, hát ha nem lesznek benne ilyen darabok akkor megkóstolom, elméletileg 2hét az érési ideje

5 kedvelés

Értem jólvan :sweat_smile: viszont mi a baj a linkelléssel?

2 kedvelés

“Mert az ördög nem alszik,azért piros a szeme “.

Olvass a sorok között is.

6 kedvelés

Igen értem a jelentését persze, csak mit tud csinálni egy ember egy linkel azon kívül hogy megnyissa? :sweat_smile:

1 kedvelés

Azért kíváncsi lennék mi került bele kannázás közben…

5 kedvelés