Sziasztok!
Mi ez? Vapingundergroundról rendeltem Cannabisos aroma (zöld tea illatta van meg édeskés) FlavorWest márka, a ChatGPT azt írta kristályosodás lehet nemtudom ez igaz e, tapasztal e már valaki ilyet?
Sziasztok!
Mi ez? Vapingundergroundról rendeltem Cannabisos aroma (zöld tea illatta van meg édeskés) FlavorWest márka, a ChatGPT azt írta kristályosodás lehet nemtudom ez igaz e, tapasztal e már valaki ilyet?
Szia!
Onnan rendelt dolgokban már láttam ílyet.
Értem, de mi ez? Tényleg kristályosodás ami feloldódik végül és eltünik? Ez így szívható ha kész lesz? 6aromát rendeltem onann csak ezzel az egyel volt ez
Nemtudom neked azt mondani,hogy jó lesz és szívd el…kerülni kell őket.
Azt kell mondjam-írjam az ott vásárolt cuccok nálam mindig a lutri kategóriába tartoztak.
Mostanában az oldal sem nagyon akar betölteni.
Hát 300ml van bekeverve belőle most tapasztalok erről az oldalról először ilyet, jó ez vagy kuka?
Hát az oldal le van tiltva Magyarországon csak VPNnel lehet róla rendelni, én nagyon sokat használtam ezt az oldalt 2020ban legelőször szerintem, akkor nagyon jó volt 1 éve nem rendeltem róla most rendeltem egyet 6aromát csak ezzel az eggyel volt ez és nem tudom mi ez, kristályosodás elméletileg de nemtudom, ezeket a kis cuccokat fecskendővel a lefolyóba eresztettem a többit bekevertem, szívható vagy kuka?
Csak azt tudom írni:“Kockázat nélkül nincs győzelem!”-Sir Edmund Percival Hillary új-zélandi hegymászó
Nem mondom, hogy igen, TE tudod, hogy majd teszel-e vele próbát, vagy sem.
Értem Úgylátszik senki nem szívott még akkor ilyet
Viszont mellékesen az Aromát akkor honann rendeled? Énis át térnék arra az oldalra ez után
Ha édesített az aroma, akkor meglehet az opálosság. Ha viszont mellé büdös is, akkor szimplán kuka. Tedd be a hűtőbe egy pár hétre, és nézd meg, letisztul-e. Szav idő nincs rajta?
Zöld tea illata van és édeskés, nem büdös, hát a hideg elméletileg nem jó neki mert pont attól kristályosodott, nibcs rajta szavatossági idő
Simán lehet az édesítő.
Szia.
Nem vagyok biztos a márkában amit rendeltél de tuti solub
Ezt ‘Pityu’ is írta hogy 70 pg 30 vg vel kell keverni,úgy nem lesz opálos
Próbaszívás ha beérett, ( ha mered ) ha finom akkor hajrá,ha nem akkor kuka .
A keresőt ha használod lesz jópár találat itt az oldalon, rendelés témában is.
Jó riporter nem szokta kiadni a forrását.
Egyébként is, már rám szóltak,hogy ne linkeljek, mer’ az ördög nem alszik.
Értem, okés
50-50be szoktam keverni, hát ha nem lesznek benne ilyen darabok akkor megkóstolom, elméletileg 2hét az érési ideje
Értem jólvan viszont mi a baj a linkelléssel?
“Mert az ördög nem alszik,azért piros a szeme “.
Olvass a sorok között is.
Igen értem a jelentését persze, csak mit tud csinálni egy ember egy linkel azon kívül hogy megnyissa?
Azért kíváncsi lennék mi került bele kannázás közben…