Kosárban maradt termékek

Még mindig nem mindegy 2 dolig: az ürítés kontra valós készletfoglalás.
Asszem vape42 is benn tartja, fizetéskor azaz Enterkor :grin:meg jött pár nap múlva a nagy Error, hogy hoppá, ez már nincsen ám…

6 kedvelés

Hát passz ugye mert idáig amit pl kosaraztam és pihizett pl 1-2 hétig nem volt még példa rá hogy enterzés uttánn küldték volna hogy sorry elfogyott…

3 kedvelés

Valamire való kosár az enter előtt még ránéz a készletre és kiírja, hogy ja bocs.

7 kedvelés

Lehet, hogy a LH kosara is ilyen. :slightly_smiling_face: Kár, hogy ezek nem közérdekű infók. Egyébként ma 11 körül írták, hogy már csak a futárral vár a csomagom. És volt minden, a számla szerint. :blush:

Szerk.: Közben eszembe jutott, hogy már oda is adták a futinak. :sweat_smile: Arról is jött mail, csak kiesett a fejemből az infó valahol hazaúton. :thinking:

6 kedvelés

Nagyon-nagyon figyelmesek. :grinning:
Előzmény:

Fordítás. :joy:
Screenshot 2022-05-06 at 17-39-02 francia magyar - Google-keresés

10 kedvelés

Én a Plg - futárt szoktam választani nagyon korrekt módon nyomon követhető épp hol van a csomi és​:point_up:a futárok is ruglmassak :slightly_smiling_face: És azért honorálom is nekik jattal :grin:

6 kedvelés

Itt automatokusan azt dobta, én meg úgy hagytam. :slight_smile: Majd jön a csávóka cigivel a szájában, majd mondja megint:

• Á, megint ecigis cucc?

Majd lehamuz a lábam elé. :rofl:

9 kedvelés

Mi vaperek, megvetően visszaspriccolnánk egy kis kondenzzel?
Elképzeltem :joy:

4 kedvelés

Kinga ha így tesz akkor világositsd fel az e cigi előnyeire és az analog letételére :point_up::grin::grin::grin:És legalább egy hamuzást meguszol :thinking::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Csak visszafelé kell fújni, hogy a levegőzőn jöjjön a gőz, mikor mellettem áll mert aláírok nagyon meg szokott lepődni. :rofl: Amúgy jó arc a srác, csak az a cigi… :confused: Néha picit zavar, főleg, ha mellettem áll. Jó, tudom, szépre száll a füst, de akkor is… :roll_eyes:

6 kedvelés

Próbáltam, legyintve nevetett, vagy nevetve legyintett? :thinking: Már nem tudom a sorrendet, régen jött. :slight_smile:

5 kedvelés

Akkor egy hamuvödröt készits mielőtt fogadod hátha leesik neki a tantusz​:thinking::rofl::rofl::grin:

2 kedvelés

Itt úgy mondják: “Viszem a köpőcsészét.” :rofl:

5 kedvelés

Nem tudom kinél mizujs, de nekem ezúttal nem dobott plusz kedvezményt a kumulus az 1 hétig kosárban lévő tételekre :frowning: Ezek szerint annak kell örülni, hogy áprilisban még kaptam…

3 kedvelés

Kumulosról jövő hónapban tervezek rendelni, remélem összejön. Bár én nem kuponozok, de jó húzás az a 10% (asszem annyi) a részükről. :slightly_smiling_face: A LH-os kosár pedig ugyanúgy volt ahogy hagytam. (De a termékek nem kerültek ki a raktárkészletből, csak szerencsém volt, és nem fogyott el. :slightly_smiling_face:)

5 kedvelés

Sziasztok!

Találtam egy a

hez hasonló oldalt, miközben RY4 keresek,

ők is küldenek Magyarországra, árak tekintetében hasonló:

a szállítás

6 kedvelés

A Sourcemore -on is bent marad a kosárba 1 hete ott van, ma szeretném lerendelni.

3 kedvelés

Hello a prique black- ről îrnàl néhány gondolatot?!.. illetve milyen %-ban vàlt be neked? Köszönöm

1 kedvelés

ecigplanete.com
Sziasztok,most itt van 50% kedvezmény hátha valakit érint.

6 kedvelés