Még mindig nem mindegy 2 dolig: az ürítés kontra valós készletfoglalás.
Asszem vape42 is benn tartja, fizetéskor azaz Enterkor meg jött pár nap múlva a nagy Error, hogy hoppá, ez már nincsen ám…
Hát passz ugye mert idáig amit pl kosaraztam és pihizett pl 1-2 hétig nem volt még példa rá hogy enterzés uttánn küldték volna hogy sorry elfogyott…
Valamire való kosár az enter előtt még ránéz a készletre és kiírja, hogy ja bocs.
Lehet, hogy a LH kosara is ilyen. Kár, hogy ezek nem közérdekű infók. Egyébként ma 11 körül írták, hogy már csak a futárral vár a csomagom. És volt minden, a számla szerint.
Szerk.: Közben eszembe jutott, hogy már oda is adták a futinak. Arról is jött mail, csak kiesett a fejemből az infó valahol hazaúton.
Én a Plg - futárt szoktam választani nagyon korrekt módon nyomon követhető épp hol van a csomi ésa futárok is ruglmassak És azért honorálom is nekik jattal
Itt automatokusan azt dobta, én meg úgy hagytam. Majd jön a csávóka cigivel a szájában, majd mondja megint:
- Á, megint ecigis cucc?
Majd lehamuz a lábam elé.
Mi vaperek, megvetően visszaspriccolnánk egy kis kondenzzel?
Elképzeltem
Kinga ha így tesz akkor világositsd fel az e cigi előnyeire és az analog letételére És legalább egy hamuzást meguszol
Csak visszafelé kell fújni, hogy a levegőzőn jöjjön a gőz, mikor mellettem áll mert aláírok nagyon meg szokott lepődni. Amúgy jó arc a srác, csak az a cigi… Néha picit zavar, főleg, ha mellettem áll. Jó, tudom, szépre száll a füst, de akkor is…
Próbáltam, legyintve nevetett, vagy nevetve legyintett? Már nem tudom a sorrendet, régen jött.
Akkor egy hamuvödröt készits mielőtt fogadod hátha leesik neki a tantusz
Itt úgy mondják: “Viszem a köpőcsészét.”
Nem tudom kinél mizujs, de nekem ezúttal nem dobott plusz kedvezményt a kumulus az 1 hétig kosárban lévő tételekre Ezek szerint annak kell örülni, hogy áprilisban még kaptam…
Kumulosról jövő hónapban tervezek rendelni, remélem összejön. Bár én nem kuponozok, de jó húzás az a 10% (asszem annyi) a részükről. A LH-os kosár pedig ugyanúgy volt ahogy hagytam. (De a termékek nem kerültek ki a raktárkészletből, csak szerencsém volt, és nem fogyott el. )
Sziasztok!
Találtam egy a
hez hasonló oldalt, miközben RY4 keresek,
ők is küldenek Magyarországra, árak tekintetében hasonló:
a szállítás
A Sourcemore -on is bent marad a kosárba 1 hete ott van, ma szeretném lerendelni.
Hello a prique black- ről îrnàl néhány gondolatot?!.. illetve milyen %-ban vàlt be neked? Köszönöm
ecigplanete.com
Sziasztok,most itt van 50% kedvezmény hátha valakit érint.