Még mindig nem mindegy 2 dolig: az ürítés kontra valós készletfoglalás.
Asszem vape42 is benn tartja, fizetéskor azaz Enterkor  meg jött pár nap múlva a nagy Error, hogy hoppá, ez már nincsen ám…
meg jött pár nap múlva a nagy Error, hogy hoppá, ez már nincsen ám…
Hát passz ugye mert idáig amit pl kosaraztam és pihizett pl 1-2 hétig nem volt még példa rá hogy enterzés uttánn küldték volna hogy sorry elfogyott…
Valamire való kosár az enter előtt még ránéz a készletre és kiírja, hogy ja bocs.
Lehet, hogy a LH kosara is ilyen.  Kár, hogy ezek nem közérdekű infók. Egyébként ma 11 körül írták, hogy már csak a futárral vár a csomagom. És volt minden, a számla szerint.
 Kár, hogy ezek nem közérdekű infók. Egyébként ma 11 körül írták, hogy már csak a futárral vár a csomagom. És volt minden, a számla szerint. 
Szerk.: Közben eszembe jutott, hogy már oda is adták a futinak.  Arról is jött mail, csak kiesett a fejemből az infó valahol hazaúton.
 Arról is jött mail, csak kiesett a fejemből az infó valahol hazaúton. 
Én a Plg - futárt szoktam választani nagyon korrekt módon nyomon követhető épp hol van a csomi és a futárok is ruglmassak
a futárok is ruglmassak  És azért honorálom is nekik jattal
 És azért honorálom is nekik jattal 
Itt automatokusan azt dobta, én meg úgy hagytam.  Majd jön a csávóka cigivel a szájában, majd mondja megint:
 Majd jön a csávóka cigivel a szájában, majd mondja megint:
- Á, megint ecigis cucc?
Majd lehamuz a lábam elé. 
Mi vaperek, megvetően visszaspriccolnánk egy kis kondenzzel?
Elképzeltem 
Kinga ha így tesz akkor világositsd fel az e cigi előnyeire és az analog letételére 

És legalább egy hamuzást meguszol
És legalább egy hamuzást meguszol 

Csak visszafelé kell fújni, hogy a levegőzőn jöjjön a gőz, mikor mellettem áll mert aláírok nagyon meg szokott lepődni.  Amúgy jó arc a srác, csak az a cigi…
 Amúgy jó arc a srác, csak az a cigi…  Néha picit zavar, főleg, ha mellettem áll. Jó, tudom, szépre száll a füst, de akkor is…
 Néha picit zavar, főleg, ha mellettem áll. Jó, tudom, szépre száll a füst, de akkor is… 
Próbáltam, legyintve nevetett, vagy nevetve legyintett?  Már nem tudom a sorrendet, régen jött.
 Már nem tudom a sorrendet, régen jött. 
Akkor egy hamuvödröt készits mielőtt fogadod hátha leesik neki a tantusz

Itt úgy mondják: “Viszem a köpőcsészét.” 
Nem tudom kinél mizujs, de nekem ezúttal nem dobott plusz kedvezményt a kumulus az 1 hétig kosárban lévő tételekre  Ezek szerint annak kell örülni, hogy áprilisban még kaptam…
  Ezek szerint annak kell örülni, hogy áprilisban még kaptam…
Kumulosról jövő hónapban tervezek rendelni, remélem összejön. Bár én nem kuponozok, de jó húzás az a 10% (asszem annyi) a részükről.  A LH-os kosár pedig ugyanúgy volt ahogy hagytam. (De a termékek nem kerültek ki a raktárkészletből, csak szerencsém volt, és nem fogyott el.
 A LH-os kosár pedig ugyanúgy volt ahogy hagytam. (De a termékek nem kerültek ki a raktárkészletből, csak szerencsém volt, és nem fogyott el.  )
)
Sziasztok!
Találtam egy a
hez hasonló oldalt, miközben RY4 keresek,
ők is küldenek Magyarországra, árak tekintetében hasonló:
a szállítás
A Sourcemore -on is bent marad a kosárba 1 hete ott van, ma szeretném lerendelni.
Hello a prique black- ről îrnàl néhány gondolatot?!.. illetve milyen %-ban vàlt be neked? Köszönöm
ecigplanete.com
Sziasztok,most itt van 50% kedvezmény hátha valakit érint.