Kumulusról mèg nem hallottam mint vaper oldal. Permetező szerkènt mondjuk használunk kumulust
Gandalfon csak huzal és vatta van ami kell, aromák közül most nincs ami onnan kéne. Illetve Juicy-t megnézem még, eszembe nem jutának ezek, ha nem írjátok.
Én is a tagoktól hallottan róla. Ők a rendelésszakértők.
Köszi! Ezt megnézem.
Én most néztem.Csak 5 aromát és egy huzalt tudtam kosárba tenniSzámomra kevés a választék
én úgy hallottam persze mááástól hogy négy nap a szállítás tőlük hozzám de még mindíg olcsóbb az az rta tankjuk mint másnál (maximumsmoke)
Miért nem kérdezel ? Minden nap itt vagyunk ,nekünk hihetsz ma is levezettem pár dolgot pénzben mérve
Azért lett a téma, tudtam, hogy jönni fogtok!
Szóval tessék nézegetni,átgondolni,megkérdezni
Vagyunk már annyian hogy kemény dohány ,dohány ,desszert dohány ,meg ami szem szájnak ingere mindenre is tudunk valami bóóótot
Most elmentem desszertdohány irányba. Tettem kosárba kék villamost és Pompei-t Liquidhallon, de kellett más is, így megszaladt, bár még van itthon aromám, de a kékség óta olyan nem az igazi, nem esik jól. Meg túlzásba esni sem akarok.
Én nem boltozok, ezt tudjátok szerintem. Akkor rendelek, ha kell valami. Én vagyok az a nő, aki nem nézelődik a boltokban sem. Kell valami, megkeresem, megveszem. Ennyi.
Tudod én sem szoktam csak azt veszem meg ami kell ?
Na jó olyat is meg mást is hogy legyen
Nem érzek késztetést. Ezért nem lehetek a vásárlásfüggők csapat tagja sem.
De és punktum .
Szia Kinga ! Nyugodtan bent hagyhatod a kosárban a megrendelendő dolgaid mert a Liquvidhall-ról rendelek már évek óta és volt hogy két hétig is a kosárban volt a megrendelésem és nem volt még hátrányom soha belőle , mármint hogy a kosárban lévő ,aroma vagy vatta bármi nem lett volna meg ,amire érdemes figyelned miuttán összesited a rendelésed onnan már nem tudsz modositani ennyi …nagyvonalakban
Minden hónap első keddjétől 10 napig.
Szia Laci. Én is onnan rendelek már vagy 5 éve biztos, csak még ilyet nem csináltam. Mostanában nincs időm fürkészni a kínálatot, ma volt, belepakoltam, csak jövő héten az entert keljen megnyomni.
Én is igy szoktam mert nem akarok elkapkodva lerendelni aromát pl szeretem fűrkészni a kinálatot most vannak új termékek is de ezt te is látod a kinálatból én tegnapelőtt nyomtam entert hétfőn várom a futárt
Remélem majd mutizod.
Ez csak természetes