Komplett MOD készlet vásárlás kezdőként.

Első nekifutásra szerintem egy MTL gép lesz a megoldás.

Vaporesso és a Voopoo masináit nézem.Aksiba lehetőleg a legnagyobb ,mindenképp porlasztós kellene így egyszerü a csere.
A kiszemelteim:

Voopoo Vinci E120 kit
Voopoo Drag X2 Podmod kit

Lehet hülyeség de majd aki ért hozzá ugy is segít.Arra gondoltam még hogy a geekvapen lecserélni a tankot.Alsó 3 valamelyikre?Ha jól néztem mind3 MTL.

Geekvape L200 Aegis Legend 3 KIT

Aspire Nautilus 3 Tank
Aspire Nautilus 3S Tank – 4ml
Voopoo PnP X POD TANK MTL 5ml

A lényeg hogy MTL masinát szeretnék és a legnagyobb aku kapacitást és a legjobbat ami kapható kitben.

5 kedvelés

Hali!
Adok-veszek rovatban is találsz valami gépeket szerintem. Nem mellesleg az eladó is segíthet választani, pro és kontra érvekkel. :saluting_face: :wink: :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ha babrálni is akarsz, akkor is azt mondanám, hogy egy pod, két fejjel, ha megnyeklik babrálás közben a nagy MTL gép. Mert meg fog, Murphy…

A Nautilus tank okés, én egy Istick Picot is tudnék javasolni alá, az is jó választás lehet.

6 kedvelés

Szia.
A mostani árban ami elérhető magasságban van,neked megfelelő egy Dotmod 21700.
Hozzá egy Aspire nautilus 3,amihez porlasztót még a mutyiban is találsz.
De kellene még kettő 21700-as akku és töltő.
(Kettő készülék,kettő kazán alapból kellene hogy tutira legyen mihez nyúlnod ha az egyikkel gebasz van.)
Ja,és Párkányban segítőkészek,és felkészültek a csajok :wink:

12 kedvelés

Pl., hamár Pod, akkor ezek.:https://vaperina.cc/t/innokin-trine-pod-szettek-oxva-xlim-pro-aksik/52708

7 kedvelés

Ez a szett ennyiért ajándék.

6 kedvelés

A Komárnoi boltról mi a véleményed?

Ez valóba így is van?

Az közelebb lenne de elmegyek Párkányba is nem gond.

Aztán van még

Pesten van bemutaó terem is állítólag.

5 kedvelés

Párkányba jutottam el a munkám miatt,igaz nem az volt az uticél de na hát na,oda is “átugrottam” :grin:
Igaz teherautóval amivel nem egyszerű ott parkolni,de megoldottam okosba.
Tasty Vape-nél voltam ott mindent megtalálsz,és tényleg segítenek a csajok bármilyen aromát,longfillt amilyen ízt szeretnél.
De ott egy egész utca vape bolt .
Kértem,kaptam,ajánlottak,vettem amit még nem használtam és bevált aroma lett.
Kérdezték is hogy “csak” ennyit veszek? :joy:
Sajnos amit linkeltél szinte mindenhol így van,de ha közel laksz érdemes kimenni mert ‘feelingje’ van mint egykoron a zsigulinak.
Pénzt vigyél,mert olyan illatok vannak hogy mindet meg akarod majd venni :grin:
Én személy szerint jobban szeretem ha szemtől-szemben tudok vásárolni,vagy kérdezni egy boltban mint egy online shopban,persze ez manapság már itthon lehetetlen.

11 kedvelés

Én is jobban szeretem a személyes vásárlást.Vonattal gondoltam Komáromig onnan pedig egy séta a hídon átt nincs messze. :slight_smile:

7 kedvelés

Én imádok mindent onlány rendelni, aztán copni meg sopánkodni, mekkora cart küldtek :rofl::open_mouth:

8 kedvelés

A hídon át,elfordulsz jobbra és ott azon az utcán ami nincs,az nem is létezik​:grin:

11 kedvelés

Állnak hölgyek is, vape reklám persze? :grin:

9 kedvelés

Ma is olvasgattam nem keveset.Arra jutottam hogy MTL gép lesz.

Egyenlőre a kiszemelt:

Kit Zelos 3 3200mah (+ato Nautilus 3 4ml) Aspire

Esetleg van aki birtokol ilyen kitet mi a véleményetek róla?

3 kedvelés

Nekem nem a Zelos 3 van, hanem a Zelos X (cserélhető 18650 akksi) és van Nautilus 3 kazánom is. Kezdő szettnek teljesen jó ez is. Később, ha bejön neked a vape világa, úgyis egyre mélyebbre fogsz menni a nyúl üregében, újabb mod-ok, rta-k stb :rofl:
Nautilushoz mindenképp az 1 ohmos mesh porlasztót javaslom, nagyon jó az íz visszaadása.

7 kedvelés

Szia ! Teljesen rendben van kezdő settnek … Amennyiben van rá lehetőséged mindenképp cserélhető akumlátoros mod-ot válassz ahogy @Zsee kolléga írja a Zelos X pl szerintem jobb választás lenne …

7 kedvelés

Igen én is úgy gondolom.Találtam is képeket egy beépített aksi cseréjéről.No meg ha lemerül de van nálam töltött aksi akkor 1p es mehet tovább.

Közben már találtam is egy majdnem új X et. :blush:

8 kedvelés

Talán még annyit tennék hozzá, ha soha nem volt a kezedben mod vagy pod, talán célszerűbb személyesen vásárolni, ott meg tudod tapizni.
Mert nem csak a méret hanem a forma is számít (hát ez picit félreérthető… :rofl:)
Szóval a lényeg, nem biztos, hogy a kinézett mod kézreálló lesz, jó lesz a fogása, ezeket neked kell kitapasztalni, eldönteni.
De ha mindenképp kép alapján rendelnél, mindig nézd meg a méreteit, mert az alapján (és egy vonalzóval) nagyjából el tudod képzelni milyen lenne élőben.
Ez a Zelos X

Ja, és nem fontos mod-ot és a tankot u.attól a gyártótól venni, kombinálhatod is őket (pl. Nautilus tankot bármelyik másik modra is ráteheted).

Illetve ahogy @Arpee írta, akár tartalékként egy pod-ot is megfontolhatsz, azok zsebbarátak, picik, ugyan cserébe kicsi a liquid tartályuk és nem biztos hogy bírnak egy napot rátöltés nélkül.

5 kedvelés

Szia!

Köszönöm a sok segítséget!

Múlt hét hétfő óta napi 1 analog cigivel bírom.

Április 5 tudok érte elmenni személyesen.Azt igérte a srác addig elteszi.Jófogáson van.Ha elmegyek személyesen tán csak nem ver átt.Szerda óta már mást nem csinálok csak olvasok.De még igy is óriási a választék.Mind márkában mint tipusokban.No meg nekem azért sem volt egyszerü választani mert mindenképp porlasztós gépet szerettem volna.Igy a nautilus 3 tankkal ez is teljesült.Plusz azért egy fél napot reggel 5-15h ig csak ki birja majd.Ha nem akkor van nálam aku pakk.
Ha bejön meg minden akkor majd szeretnék egy
Geekvape L200 Aegis Legend 3 KIT ha nem jön be akkor megy rá a nautilus 3 tank.

Majd alakul.Már varom hogy meglegyen.Nem is a cigi hiányzik hanem a matatás a mozdulatok a lemenés.Panelba lakom itt a lakásba az erkélyen sincs bagózás.Kabát cipő azt le az utcára.

8 kedvelés

Szervusz !

Ha már pod, akkor

5 milis kapacitás, vagy cserélhető 18650 akkuval

Igaz ez csak 4,5 mili kapacitással.

4 kedvelés

Szia!

Ha nem sikerülne a jófogás akkor Komáromban tudom ajánlani a Vaprio - t, átmész a határon és szinte ott is van. Jelenleg van is náluk Zelos 3 Kit Link, én is ott vettem, meg külön Nautilus tankot is.
Ez volt a második porlasztós kit-em, eleinte az alap 1,8 - as BVC porlasztóval használtam, kis teljesítmény kell hozzá, bőven bírja egész nap az akksi.

Viszont nemrég kipróbáltuk a 2S - 0,7Ohm porlasztót Link , 22W - on tökéletes, ízben is jobb mint a BVC. Ezt is csak ajánlani tudom, tovább is bírja mint a BVC.

Ha a 4ml kevés lenne akkor tudok hozzá adni bubis üveget, pontosan nem tudom így mennyi lesz (talán 6ml) de így még tölteni is elég napi 1x.

7 kedvelés