Sziasztok! Lehet valamit csinálni, ha egy liter luiqidet csinálok(rendeltem ipari mennyiségben alapnak egy szlovák vegyész oldalról vg-t, meg pg-t) és nem akarok tízezreket költeni az aromára?
Ipari mennyiség persze,lehet.
Szia! Lehet valamit csinálni ha érteném a kérdést.
Az, hogy ipari mennyiség csak költői tulzás volt. Gyakorlatilag 2l alaplevem van, egyenrőlre csak 1l-t keverek be próbának. Talán úgy jobban megfogalmazhattam volna, hogy lehet e valahol aromát berendelni legalább 100ml-es kiszerelésben, mert nem tűnnek túl gazdaságosnak a 10, vagy 30ml-es kiszerelések ilyen mennyiségű folyadék készítéséhez(főleg, hogy az alap nekem így kb 4000ft-ba került összesen.)
Csak a pandát ne osztogassuk meg mehet valami alig ismert vagy valami legális magyar ..
Szia Érdemes a (30ml) A&L-ek között körbenézni például. Azokat elég ~6%-ban keverni szóval elég sok liquid kijöhet belőlük.
Ezt konkrétan nem értem. Én is keverek 1 liter alapot mindennel. Aztán ahogy jönnek az aromák már csak keverni kell,de hogy az 1 liter cuccot ugyan olyan aromával keverjem eszembe se jutott. Ki tudja 2 hónap múlva mire fanyalodik a búrám. Idáig 1-2 olyan aroma volt amit 2x is rendeltem. A többi mindig más és ujdonság volt számomra.
DL körökben előfordul a napi 30-50 ml fogyasztás úgy még értem is, mert akkor 20-30 nap egy litykó. 6-7 íz még szumma fél év.
Ha valaki eladásra szánja az ipari mennyiséget ….
Ipari
Nálam a squonk ette a levest. Melóban simán kipumpáltam a palackot. Nekem nem jött át annyira az érzés. Maradtam a törpénél. Viszont a 6ml után már unom az ízt. Akkor jön a következő.Ferdén vagyok bekötve.
Ha nem pumpálod nem is fogy
Mivel nekem rengeteg a szabadidőm , napi szinten 5-6 kazánt használok mind más ízzel!! Pár ml után cserélam ! Mert én igy szeretem!
Nálam most 2 szett van mindíg. Amint kifogy íz csere.
Van egy desszert, alkalmi+2 kivonatos szett, én is így tolom. Nem unok rá a kivonatokat, amelyik jó.
Amelyik kivonat jó, arra nem lehet ráunni!!
Hát a bankszámla kivonatomra néha rá tudok unni …00000000
Elfogyott az utolsó csepp azhad kivonatom. Nem mondom,hogy rossz volt,de nekem túl vad. Meg ez az állandó koksz Megjöttek az aromák már csak keverni kellene,de az egyenlőre technikai okok és kedv,egyébb elfoglaltságok miatt kimarad. Egyenlőre kihagyom a kivonatot.