Költséghatékony aromák

Sziasztok! Lehet valamit csinálni, ha egy liter luiqidet csinálok(rendeltem ipari mennyiségben alapnak egy szlovák vegyész oldalról vg-t, meg pg-t) és nem akarok tízezreket költeni az aromára?

3 kedvelés

Ipari mennyiség :thinking:persze,lehet.

6 kedvelés

Szia! Lehet valamit csinálni ha érteném a kérdést. :sweat_smile:

6 kedvelés

loop vortex GIF

5 kedvelés

Az, hogy ipari mennyiség csak költői tulzás volt. Gyakorlatilag 2l alaplevem van, egyenrőlre csak 1l-t keverek be próbának. Talán úgy jobban megfogalmazhattam volna, hogy lehet e valahol aromát berendelni legalább 100ml-es kiszerelésben, mert nem tűnnek túl gazdaságosnak a 10, vagy 30ml-es kiszerelések ilyen mennyiségű folyadék készítéséhez(főleg, hogy az alap nekem így kb 4000ft-ba került összesen.)

2 kedvelés

Csak a pandát ne osztogassuk meg :joy: mehet valami alig ismert vagy valami legális magyar ..

7 kedvelés

Szia :waving_hand: Érdemes a (30ml) A&L-ek között körbenézni például. Azokat elég ~6%-ban keverni szóval elég sok liquid kijöhet belőlük.

10 kedvelés

Ezt konkrétan nem értem. Én is keverek 1 liter alapot mindennel. Aztán ahogy jönnek az aromák már csak keverni kell,de hogy az 1 liter cuccot ugyan olyan aromával keverjem eszembe se jutott. Ki tudja 2 hónap múlva mire fanyalodik a búrám. Idáig 1-2 olyan aroma volt amit 2x is rendeltem. A többi mindig más és ujdonság volt számomra.

7 kedvelés

DL körökben előfordul a napi 30-50 ml fogyasztás​:slightly_smiling_face: úgy még értem is, mert akkor 20-30 nap egy litykó. 6-7 íz még szumma fél év.

5 kedvelés

Ha valaki eladásra szánja az ipari mennyiséget ….

5 kedvelés

Ipari :joy:
season 7 greasy buffoons GIF by SpongeBob SquarePants

6 kedvelés

Nálam a squonk ette a levest. Melóban simán kipumpáltam a palackot. Nekem nem jött át annyira az érzés. Maradtam a törpénél. Viszont a 6ml után már unom az ízt. Akkor jön a következő.Ferdén vagyok bekötve.:unamused_face:

7 kedvelés

Ha nem pumpálod nem is fogy :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Mivel nekem rengeteg a szabadidőm , napi szinten 5-6 kazánt használok mind más ízzel!! Pár ml után cserélam ! Mert én igy szeretem!:grin:

9 kedvelés

Nálam most 2 szett van mindíg. Amint kifogy íz csere. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Van egy desszert, alkalmi+2 kivonatos szett, én is így tolom. Nem unok rá a kivonatokat, amelyik jó.

5 kedvelés

Amelyik kivonat jó, arra nem lehet ráunni!!:index_pointing_up:

6 kedvelés

Hát a bankszámla kivonatomra néha rá tudok unni …00000000 :joy:

6 kedvelés

:roll_eyes:….:thinking:…..:open_mouth:

:rofl::wink:

7 kedvelés

Elfogyott az utolsó csepp azhad kivonatom. Nem mondom,hogy rossz volt,de nekem túl vad. Meg ez az állandó koksz​:grin::grin: Megjöttek az aromák már csak keverni kellene,de az egyenlőre technikai okok és kedv,egyébb elfoglaltságok miatt kimarad. Egyenlőre kihagyom a kivonatot.:rofl:

7 kedvelés