Sziasztok kb 1 hete szívok egy geekvape legend 200 készüléket Zeusz tankkal. 50/50 arány és 12ml nikotin. Imádom az ízét gőzét stb de nem tudok egy isteneset beleszívni mert úgy fáj mint az állat erős dohányos voltam de amióta ez megvan egy szál cigit se szívtam el segítsetek
Szia! Nekem a vg többlet oldotta meg a kérdést, pg/vg 30/70! De ha dl használod akkor az a 12mg nagyon sok lesz. Kb 6-ossal kellene keverned.
Köszönöm szépen
Nagyon szívesen! Nyugodtan kérdezz bármit itt mindenki segít
Milyen tank ez a zeus? Milyen ellenállás van benne? Ha valami dl 0.5 alatti cuccos, akkor az a 12mg nagyon sok lesz, ne csináld, mert rossz vége lesz, dl-ben inkább a 6mg vagy alatta az ajánlott.
A köhögés tipikusan jellemző tünete a túl sok nikotinnak, ezért lesz “erős”.
Azért nem gyújtottál rá azóta, mióta használod, mert instant nikotinmérgezést kaptál. (remélem azért nem).
Illetve köhögés azért lehet főleg az elején, amíg átszokik a tüdöd és elkezd tisztulni kifelé a mocsok belőle.
Dl 0.2 szeretem a nikotint és ő is engem váltok hatosra majd köszönöm
Az oké, én is, csak azért ne patkolj el, ha lehet már az elején.
0.2 ohmra egy zeusból 12mg…az már nem is lórúgás, hanem egy egész ménes nekedment.
De komolyan, ez nagyon veszélyes, könnyen nikotinmérgezés lehet a vége @Vaperina_Kinga tud neked mesélni róla, ő már többször is megjátszotta…
Az szép
Nekem mtlbe is sok a 12mg…14 watton, el sem tudom képzelni ezt egy zeusból.
40 és 50 között
Szia Tomi! Dl-ben sok a 12-es nic. Próbáld kezdésnek 3-ás majd ha kevés emeld feljebb!
Köszönöm szépen
Szia Tomi. Nem tudok egyebet hozzáfűzni. Válts lejjebb. 9x volt nikmérgezésem, legtöbbször MTL-ből, abból annyira nem fáj mint DL-ből. Csak ennyire vagy egy komolyabb rosszulléttől. Inkább 6osra szavazok, mert nem lettél olyannyira rosszul, a 3as még gyenge lesz lehet.
Szia egyelőre hármas lesz szerintem mert ez a 12 elég morci alig tudom szívni. Rossz élmény… Köszönöm a segítséget Aranyos vagy
Vaperina_Kinga üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2021. dec. 9., Cs 14:04):
Én is a 3-ast mondanám DL-ből. Még nem volt mérgezésem
12-est én még mtl-bol se tudom szivni, egy full levegős dl kazanból az gyilkos.
Ha csak belegondolok fáj
Én is azt tanácsolom, hogy 6os vagy 3as nic.
Szerintem keverj kevés 6ost és egy kevés 3ast.
És döntsd el úgy.
Mert egyből leugrani 3mg-re lehet kevés lenne.
De miért 9x? Gyúrsz rá, hogy egyszer megszokod? És különbenis, hogy? Egész nap a szádban van és csak néha veszel levegőt?
Magas nikotin miatt kaparhat a torkom meg az orrom meg majdnem mindenem?
Valami olyasmi, nem igazán tettem le akkoriban. De már nincs ilyen.
Nagy valószínűséggel igen.