Köszönöm!
Mondhatnám, hogy a változatosság gyönyörködtett, de a helyzet az, hogy keresem az igazit .
A Wismec Cb-80-am már lassan 2 éves, teszi a dolgát nap-nap után, de az idő és a használat azért már látszik rajta.
Viszont a Kizoku már a majdnem kategória, de a gomb az nekem is kényelmetlen.
Remélem azért tudtunk segíteni a választásban!
Nagyon úgy néz ki.
A Kizoku nekem az alapján amit írtatok a topmodell kategória lett. Szép szép, de otthonra nem kéne. Most még abban a szakaszomban vagyok, amikor olyan cucc kell amit nem féltek.
Később aztán jöhetnek amik tényleg csak néha lesznek használva.
Az életformámból és a munkámból adódóan 90%,hogy valamelyik Aegis lesz. Még gyűjtök róluk infót, nézek teszteket és eldől, hogy melyik.
Azért mégegyszer köszönöm a segítséget.
Ez tényleg szép. Nekem feketében még jobban tetszik. Olvasgattam véleményeket és strapabírónak is mondják.
Nyilván nem lehet sárba dobálni mint az Aegis - t, de “Templomba járósnak” jobban bejön mint a Kizoku. Köszi szépen.
Ez a legnagyobb bajom a leírtak alapján. A Kizoku is kopik, ez is. Így tényleg sajnálod zsebben hordani.
Oké. Nem 70-80-100 000 - es kategória, de azért bosszantó.
Szia. Aegis Solo lesz. Elég hosszas tépelődés után.
A végén már Voopoo Drag - től kezdve a Szűzmária is kellett (ene) volna
De most még nem jött el a szerelem ideje. Most hideg fejjel meghozott biztos döntés kell.
És a véleményed(itek) alapján ez a biztos, mindíg megbízható, mindent kibíró megoldás.
Nem eshetek abba a hibába, hogy nikotin nélkül maradok.
Ma van 3 hete, hogy egy slukk cigit sem szívtam.
Nekem ez már félmaraton.
Ezt nem vagyok hajlandó kockáztatni.
A nagy gondolkodásnak köszönhetően (meg a lassan elfogyó aromák nak) valamikor a jövő héten fogom megrendelni.
De amint meg lesz teszek fel képet.
(Már ha szokás az ilyesmi)
A fenét!
Olyan cuccokat néztem. Nem hiszed el.
Artery AK 47 a díszdobozos. Mert kell!
Tudom, pod. De rohadt jó. Csak azért is aranyszínűben.
Rohadtul giccses, ha eszközként nézek rá hányinger. Utcára nem merném kivinni, annyira ciki.
De mocskosul Macskajaj!
Aztán mindenféle más pod.
Utána jött az Aspire Finixx vagy Onixx? Nem tudom, az mtl. Beépített akksi, de már külön kazánnal.
Jöttek a 40 ezres Dotmodok. Áááá az asszony megöl.
Minden. Csapongtam kategóriában, árban, kinézetben.
És akkor azt mondtam Állj! Átolvastam legalább ötször az összes választ és visszatértem az Aegis - hez. Szóval nem, nem ment volna.