Jött egy elborult gondolat. Kitaláltam, hogy különböző aromákat fogok összeborogatni, hátha ki tudok kísérletezni valami igazán ütős ízt. Ehhez kérném a segítségeteket! Mi volt a legfinomabb/legelborultabb de finom/legváratlanabb íz amit össze tudtatok kutyulni?
Vakon 10 fincsi Solub, vagy Citromos pite Latakiával….vagy mi a terv? Gyümölcs vaníliával, csoki vagy karamell gyümölccsel, ánizs és menthol bármibe….ilyeneket én is csináltam régebben. Vagy édesítő, édestelenítő…
(Változatos eredményekkel ).
Kivonatos dohányokat is lehet kevergetni egymással.
Szia, egyszer próbálkoztam eddig még csak kutyulással. Erdei gyümölcshöz adagoltam mentholt. Tévedésből. Mert akkor még nem tudtam, hogy nem menthol kellett volna a kívánt eredményhez, hanem hűsítő. Az eredmény egy nagyon rossz, Gabi fogrém ízű liquid lett. Kuka.
De ha ismét ilyesmivel próbálkoznék, akkor vennék néhány egyszerű alap ízt, pl. csak sima eper, vagy csak csoki, vagy csak dohány, stb. és azokat próbálnám a nekem tetsző arányban keverni.
Úgy tudom, vannak kifejezetten vape liquid recept oldalak, ennek is érdemes utána nézni.
Ha megnyugtat, 10 próbából 7 lefolyó lett de például, aki gyümölcs leveseket szeret, nem lő mellé nagyot, ha összekever citromot eperrel, vagy almát naranccsal.
Nincs mit. A lefolyó helyett a kezdeti kísérleteknél jó kiindulás lehet ha a “Rating”-re kattintva szűröd azokat amit már mások is kipróbáltak és ízlett nekik.