Kíváncsi vagyok - Breaking Bad liquid edition

Sziasztok!

Jött egy elborult gondolat. Kitaláltam, hogy különböző aromákat fogok összeborogatni, hátha ki tudok kísérletezni valami igazán ütős ízt. Ehhez kérném a segítségeteket! Mi volt a legfinomabb/legelborultabb de finom/legváratlanabb íz amit össze tudtatok kutyulni? :grin:

5 kedvelés

:thinking:

breaking bad series GIF

3 kedvelés

Vakon 10 fincsi Solub, vagy Citromos pite Latakiával….vagy mi a terv? :slightly_smiling_face::rofl: Gyümölcs vaníliával, csoki vagy karamell gyümölccsel, ánizs és menthol bármibe….ilyeneket én is csináltam régebben. Vagy édesítő, édestelenítő…

(Változatos eredményekkel :roll_eyes:).

Kivonatos dohányokat is lehet kevergetni egymással.

4 kedvelés

Szia, egyszer próbálkoztam eddig még csak kutyulással. Erdei gyümölcshöz adagoltam mentholt. Tévedésből. Mert akkor még nem tudtam, hogy nem menthol kellett volna a kívánt eredményhez, hanem hűsítő. Az eredmény egy nagyon rossz, Gabi fogrém ízű liquid lett. Kuka. :slightly_smiling_face:

De ha ismét ilyesmivel próbálkoznék, akkor vennék néhány egyszerű alap ízt, pl. csak sima eper, vagy csak csoki, vagy csak dohány, stb. és azokat próbálnám a nekem tetsző arányban keverni.

Úgy tudom, vannak kifejezetten vape liquid recept oldalak, ennek is érdemes utána nézni. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia. Itt meg tudod nézni mások kísérletezéseit 6318 oldalon keresztül. :backhand_index_pointing_right: Receptek

8 kedvelés

Na most adtál egy ötletet! Egyébként én ilyesmire gondolok, hogy dohány és gyümölcs vagy más bolond ízek keveréke :grin:

5 kedvelés

Ezt olvasni is rossz volt, azért, mert tudom milyen befürödni a mentollal :disappointed_face: mindenképp szét fogok nézni! Ez a cucc sehogy nem lett volna menthető?

5 kedvelés

Köszönöm :heart_eyes:

6 kedvelés

Ha megnyugtat, 10 próbából 7 lefolyó lett :grin::roll_eyes: de például, aki gyümölcs leveseket szeret, nem lő mellé nagyot, ha összekever citromot eperrel, vagy almát naranccsal.

(Latakia meg mindent feldob :grin:)

5 kedvelés

Elszívhattam volna, de nem sanyargattam magam vele…:joy: Menteni meg nem is akartam…a fajansz vízesés áldozata lett. :grin:

6 kedvelés

Nincs mit. A lefolyó helyett a kezdeti kísérleteknél jó kiindulás lehet ha a “Rating”-re kattintva szűröd azokat amit már mások is kipróbáltak és ízlett nekik.

4 kedvelés

Azért én a dátumra is figyelnék a helyedben,mert régen más volt még a koncentrátum adagolása is mint manapság :wink:

5 kedvelés

Gondolom emiatt beszélik meg a receptek alatti kommentekben mi változott vagy mit kell változtatni.

3 kedvelés

Én kérek elnézést ritkán pillantok arra az oldalra,mert nekem már 2026 van :grin:

Nem grammozom az aromákat :joy:

2 kedvelés