Aztaaaa…minden elismerésem a tied (már, ha tegezhetlek) értelmes, tartalmas, infókban gazdag videó lett. Gratula!!!
Köszönöm szépen. Le ne magázz, mert megsértődöm
Meg szeretném kérdezni, milyen mod ez, ami a videóban szerepel?
Modefined Sirius, de sajnos már nagyon kevés helyen kapható. Engem k.b. 4 éve szolgál, de hibátlan állapotban van a korához képest.
Most újból előresorolódott ez a téma. Amiket én még mindig nem értek. Miről is szólt ez a kihívás? Az emberek mit is lájkolgatnak az én hozzászólásomon? Amúgy a Dvarw16 tényleg páratlan ízű egy kis tank. Akik nem szívnak dohányos leveseket, azok talán nem is tudhatják értékelni, mert talán nem is csak a ízek erőssége, hanem a minősége az egyéni. Nem tudom, másképp leírni. Nem is értettem meg azt sem igazán, miért jutott a Dvarw-nak eszébe ilyen kis törpéket gyártani? Létezett nekik valahol egy ilyen átmérőjű cső mod? Amikor megvásároltam, nem is érdekelt a kinézete. Rémlett, hogy a Face-n valahol nagyon hypolják ezt a márkát. Azután megnéztem a Youtúbon a Gőzlérparaszt videóját, ahol az is agyonra dícsérte a kis törpét. Mivel “csak” klón, az ára is megfizethető volt, ezek után úgy döntöttem, nekem kell egy ilyen. Remélem hozzá a garnitúra üvegpalást is útban van, (A műanyagok csak a szememnek nem tetszenek) mert a fiam azt mondta, ő járatos már az Alibabánál, majd ő rendel nekem, majd kifizetem neki utólag.
Hogy őszinte legyek, már nem tudom. Aki kitalálta az utazó tankokat, Neki voltak ilyen eszement feltételei. Én általában, csak “beleleveredem” efféle dolgokba. Bár nem volt haszontalan, de a miértje számomra is homályos volt már az elejétől fogva. Amúgy azt hiszem a Joyetech-nek volt anno egy 16’-os félmecha csőmodja. De az hamar leáldozott.
Egyébként logikus, mert a 14’-es kazantér elég furán néz ki egy 22’-es tankban.
Kézcsók Kinga !
“Egyébként logikus, mert a 14’-es kazantér elég furán néz ki egy 22’-es tankban.”
Kinga a dvarwban 14 mm - es a kazánbelső és az is 22milis külső átmérős !
Most mértem le tolómérővel !
Szia @Atis akkor tévedtem. Gyakran megesik mostanság. Lehet, hogy csak 10 vagy 12-es.