Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

hajrá…én csak dohány…

1 kedvelés

Nem ígérted, csak utaló magatartást tanusitottal :rofl::rofl::rofl:

férfiaknál az igen…a nőket nem értem…

1 kedvelés

"ha mögmondtam akkó mögmondtam "
:grin:

1 kedvelés

Örülök, hogy bejött. :heart_eyes: Én végül 10%-ban kevertem egyenlőre, de max utána aromázok. Annyira átütő az illata, hogy még mindig érzem, ha ki megyek a konyhába. Igy kicsit sokalltam a 15öt. Meglátjuk előjönnek e a jellegek, biztos teszek ezzel is pár próbát a tekeréssel. :blush:

1 kedvelés

És a, 9 Di Picche - Aroma 10ml. - Angolo Della Guancia az milyen? :thinking:
Egyébként az írják az olasz oldalon, hogy a mikroszűrt bio aromáknak nem kell érlelődniük, szerintem meg kell neki a 3-nap érés, de csak 3-nap nem 1-hónap HURRÁ! :shushing_face: :laughing:

3 kedvelés

Nekem bejött.Az volt az első amit próbáltam tőlük.A virginia édeskéssége és a latakia füstössége egy kis keserű kávéval.Szerintem jól összeadódnak.Biztos ami tuti,én is kivárom azt a 3-4 napot​:grin:

1 kedvelés

Bár ha jobban utána számolok,akkor a 6 di fiori volt az első.Az meg édesgyökeres dohány.Teljesen vakon rendeltem,bántam is,hogy hülyeség volt.De mikor megjött,olyan kellemeset csalódtam benne,hogy utána kezdtem el rendelni a többi aromájukat.

2 kedvelés

Milyen ízű azaz édes gyökeres? Már én is néztem :blush:

2 kedvelés

Na itt kezdődött az én gondom is​:joy:Fogalmam se volt.A medvecukor megvan?Na az abból készül.

3 kedvelés

Ah, értem! Erre gondoltam kulonben, és mennyire érződik, enyhén, vagy az a túlzó fűszeres? Imádom a medvecukrot, de bizonyos idő után telít

3 kedvelés

Egyáltalán nem geil,kellemes.Nem mondom,hogy egész nap tudtam szívni,de egy-két tankot elpöfékeltem,ha rámjött,hogy valami édesebbet akarok,ami dohányos is.

3 kedvelés

Legközelebb majd ezt akarom kipróbálni:
https://www.tisvapo.it/prodotto/3-di-quadri-aroma-angolo-della-guancia/
Karamellizált cseresznye.Csak nem lehet rossz!

1 kedvelés

Köszönöm szépen :blush:

1 kedvelés

Hát annyi,hogy 2 hét érés mindenképpen ráfér,én ezt tapasztaltam​:smirk:

1 kedvelés

Bitter Wizard: 2-3 nap után se estem annyira fenékre tőle. 1 százaléknálcsinál ugyan valamit, de kevéske.

Nem tud valaki durván keserű aromát, mellékíz nélkül? Olyan kinin jellegű… :grin:
Mellesleg nem viccelek. Sajna én nem találtam.
(Kalmopiryn pg-be nem opció)

A kiwi nekem elég keserűnek tűnt. :thinking:

1 kedvelés

Tudod, olyan célirányos keserű kellene. Mint édesítőben a sweetener.
A Bitter Wizard nem egészen az.

A kiwinek tuti van kiwiíze :grin:

Sosem a keserűt kerestem, csak egyszer rosszat küldtek. Barack helyett kiwit. Gondoltam kipróbálom, de magától kiszáradt a tekerésem olyan keserű volt nekem. :sweat_smile:

Mellékíz nélküli keserű jellene…google ebben nem a barátom :roll_eyes: