hajrá…én csak dohány…
Nem ígérted, csak utaló magatartást tanusitottal
férfiaknál az igen…a nőket nem értem…
"ha mögmondtam akkó mögmondtam "
Örülök, hogy bejött. Én végül 10%-ban kevertem egyenlőre, de max utána aromázok. Annyira átütő az illata, hogy még mindig érzem, ha ki megyek a konyhába. Igy kicsit sokalltam a 15öt. Meglátjuk előjönnek e a jellegek, biztos teszek ezzel is pár próbát a tekeréssel.
És a, 9 Di Picche - Aroma 10ml. - Angolo Della Guancia az milyen?
Egyébként az írják az olasz oldalon, hogy a mikroszűrt bio aromáknak nem kell érlelődniük, szerintem meg kell neki a 3-nap érés, de csak 3-nap nem 1-hónap HURRÁ!
Nekem bejött.Az volt az első amit próbáltam tőlük.A virginia édeskéssége és a latakia füstössége egy kis keserű kávéval.Szerintem jól összeadódnak.Biztos ami tuti,én is kivárom azt a 3-4 napot
Bár ha jobban utána számolok,akkor a 6 di fiori volt az első.Az meg édesgyökeres dohány.Teljesen vakon rendeltem,bántam is,hogy hülyeség volt.De mikor megjött,olyan kellemeset csalódtam benne,hogy utána kezdtem el rendelni a többi aromájukat.
Milyen ízű azaz édes gyökeres? Már én is néztem
Na itt kezdődött az én gondom isFogalmam se volt.A medvecukor megvan?Na az abból készül.
Ah, értem! Erre gondoltam kulonben, és mennyire érződik, enyhén, vagy az a túlzó fűszeres? Imádom a medvecukrot, de bizonyos idő után telít
Egyáltalán nem geil,kellemes.Nem mondom,hogy egész nap tudtam szívni,de egy-két tankot elpöfékeltem,ha rámjött,hogy valami édesebbet akarok,ami dohányos is.
Legközelebb majd ezt akarom kipróbálni:
https://www.tisvapo.it/prodotto/3-di-quadri-aroma-angolo-della-guancia/
Karamellizált cseresznye.Csak nem lehet rossz!
Köszönöm szépen
Hát annyi,hogy 2 hét érés mindenképpen ráfér,én ezt tapasztaltam
Bitter Wizard: 2-3 nap után se estem annyira fenékre tőle. 1 százaléknálcsinál ugyan valamit, de kevéske.
Nem tud valaki durván keserű aromát, mellékíz nélkül? Olyan kinin jellegű…
Mellesleg nem viccelek. Sajna én nem találtam.
(Kalmopiryn pg-be nem opció)
A kiwi nekem elég keserűnek tűnt.
Tudod, olyan célirányos keserű kellene. Mint édesítőben a sweetener.
A Bitter Wizard nem egészen az.
A kiwinek tuti van kiwiíze
Sosem a keserűt kerestem, csak egyszer rosszat küldtek. Barack helyett kiwit. Gondoltam kipróbálom, de magától kiszáradt a tekerésem olyan keserű volt nekem.
Mellékíz nélküli keserű jellene…google ebben nem a barátom