A Brünci igen, az Ares nem biztos. De nem volt Ares 2-m. Az Ares 1 volt, szerettem is, és teljesen más volt az, mint most a 2.
Igen, sokan használják itt is. Bár én a barna LG-re esküszöm.
Köszönöm szépen.
Igen. Ez bírja a legtovább, mármint évekig minőségromlás nélkül.
nekem az volt a szerencsém ugye annó én töltöttem a cigit az asszonynak de rá vettem az e cigire igaz előtte iqost tolt utánna pedig próbálta a vype e pen podot aztán ide jutottunk már szerencsére de jobb ez így neki is nekem is
Beatrix ezzel a készülék áradattal meg levessel. Túléled az Orosz hadgyakorlatot Ukrajnába!
Tudom…egy kicsit ráfüggtemDe most muszáj volt jeges liquideket vennem,hogy majd a gyümijeimbe tegyek egy kicsit
Ju-ice?
Nem mindennek tesz jót. Bár nagyon picike viszont megfrissíti az öreg likvidet.
Van banán és eper az Inawerától keverve.
Ménkű finom, és mentol nélkül is izmos a th.
Bár a Latakia adna ekkora th-t
24 bejegyzést új témára osztott fel: Covid állapotjelentés, kibeszélő
Szép napot mindenkinek, megérkeztek kettő új szerzemény van a pakkban, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, csak győzzem kivárni a pihit!
Grat, elég tökéletes sornak látszik
A Cat aromák bejöttek? Én kettőt kevertem, és hagytam érni, de valami bűn rossz ízűek voltak. Igaz nem 6%-ra kevertem, hanem reflexből 10-re. Lehet itt lenne a bibi, és érdemes lenne újból próbálkoznom?
Szia @NudliJani
Én is 10%-ban kevertem, úgy emlékszem. De nekem csípett mind. Maga az ízt is elnyomta ez a csípős érzés. Nem TH-s, hanem egyszerűen rosszak…
Fel kell ütni Latakiával
Perique dohány ízt hasonlítsa már nekem valaki, valamihez, légy szíves. Milyennek képzeljem?
Ok, írhattam volna a dohányos aromákba is…
Jött nekem a múlt héten Revolute Absolum. Most próbáltam ki, és nem bírom nem leírni: hogy ez milyen… rettenetesen… borzasztóan… rossz…!! Ilyen tapasztalatom még nem is volt. Konkrétan, mint amikor parfüm megy a szádba. Volt már liquid, ami nem annyira jött be, de az ízlésügyi dolog volt. Ez meg konkrétan: nagyon(!!) rossz(!!!), és igen, csak ismételni tudom magam