Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ha gond, jöhet priviben is… én ugyse mutatom meg senkinek se…
Legfeljebb pénz nélkül állítok haza…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Ezt csak neked Robi​:grin:Diplomat :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

euró felíratban jobban szeretem…

Mert 99 euro…az meg 500 lej, azért írta így…:sweat_smile:

Én is de ez volt a leghamarabb elérhető :joy:
Mert ugye valaki megmutatta :hugs:
Ezt sem bántam meg ahogy a többit sem :hugs:

nem azért… :slightly_smiling_face:Mordorból nem veszek semmit…

1 kedvelés

Akkor kedves @Zolika csúnyán ràb@ctàl, mert ami mordorbòl van , az nem megbízható…:rofl::rofl::rofl:

Rossz a kisugárzása na …szerintem… :slightly_smiling_face:

Speciell engem nem zavar… a cuccaim 99%-a németből való

De azert öl a kíváncsiság, melyik román online shop küld magyar földre csomagot?

1 kedvelés

Az enyéim a világ összes tájáról :joy:

3 kedvelés

Királyhágó után a fém táblán multkor ki volt írva mordor vissza fordultam… :slightly_smiling_face:

Akkor eleve rossz helyen jártál… nálunk fém táblák már nincsenek, mert ellopták őket, (az ócskavasas jól fizet) már csak fa táblák vannak…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Vegyél diplomatot jó…

2 kedvelés

Ez nálam már alap… mindig, amikor hétvégére megállok, első dolog amit gugglin megnézek, ha van közelben vape shop… mert akkor séta van…:laughing:

4 kedvelés

Múlt hétvége 60 jurómba került… és 9 km sétába…:rofl::rofl::rofl:

én már egy párszor voltam @Zolika nál láttam sokmindent is ámulva,bámulva néztem mennyi minden van​:blush::grin:vagy az is lehet nem láttam mindent​:thinking::sweat_smile:na meg a sok sok aroma na azokból egy boltot lehetne nyitni lassan már amik vannak @Zolika nál​:sweat_smile:de félretéve mindent kóstolgatni jó volt egy meleg kávé után meg persze jókat szoktunk beszélgetni​:blush::wink:

3 kedvelés

Kérdezted ismered ?
Persze van is :joy:
Ez már tényleg hobby nálam :smiling_face:

Utána is nézek gugglin… zolikavape.com, lássam mit dob fel nekem…:rofl::rofl::rofl:

Nem is. .hu, hanem. .com… indulásból világháló…:rofl: