Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Grand Total $106.24

Nem aggaszt, örvendek én neki.

2 kedvelés

Nekem is ma jött csomag a sourcemore-tól. Nem szeretem az ursa nano-t de szerintem nálam többet még senki sem vett. :joy::joy::joy: Az ajándék Z rda az eddig látott szivárvány színnel ellentétben fekete. Szerencsésnek érzem magam.

9 kedvelés

Ezért kell venni pizzás, szalonnás, Snickerses aromát is :grin:

1 kedvelés

Őőőő mind egyben ? :nauseated_face:

1 kedvelés

És a recurve v2? Tudod, az a kék…:rofl:

Az a következő kanyarban lesz. Az még úton van.:wink:

1 kedvelés

Gondoltam meg is jött, csak eldugtad h ne lássam…:rofl:

Khm :grin:itt van előttem :joy:kaptam kölcsönbe,nem vettem de tényleg :grin:annyira levegős hogy csak na.
Lehet szűkíteni de nem találom a megfelelő levegőt :smiling_face:
Na persze meg a single 5 ! átmérő coil :flushed:sosem tekertem még olyan nagyot :joy:

2 kedvelés

Nekem pedig komoly ellátmányom lett a Backer Flavors (remélem, jól írtam) családtól. Természetesen zömében csoki, rum-vanília, de néhány gyümölcs is, mint pl. eper és málna, mert ezek mennek a csokikhoz, ill. segítenek az ízvakság elkerülésében, bár ezt a backernél nem igazán figyeltem meg. Most egy ideig tutira nem lesz kiszolgáltatottság érzetem. Ezeket mind itt tanultam, ezért fogadjátok hálámat!

2 kedvelés

Nem, 3 mod, 3 tank. A Snickersnek kicsi is elég :grin:

Navalaki… ismeri a Flavorist / Maroc Mint-et? Én a Tasty Vape-ben kaptam ingyér’ – pedig csak kb. 45 juróért vásároltam… Látom én, hogy nem dohányos, de megéri vajon bekevernem?

1 kedvelés

Azt nem ismerem de legközelebb a Flavoristból Havannát kérjél ajcsiba :grin:
Finomak a “dohányos” cuccaik :smiling_face:

És ez így van jól! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Leírás alapján, én csak kicsiben kezdeném a keverést, ne kelljen sokat kiönteni​:blush:

3 kedvelés

Ha megvette hagy vigye. :laughing:

Alighanem az uccsó AP-s rendelésem is megjött.

10 kedvelés

A jiget nem merted fényképezni, mi?

En most ilyet rendeltem. Longfillben nagyon szeretem a dinner ladyt. Kivancsian varom aromaban milyenek. Igy azert gazdasagosabb.

5 kedvelés

Ez hűsítős, azért az megvan, ugye? :grin: