Grand Total $106.24
Nem aggaszt, örvendek én neki.
Nekem is ma jött csomag a sourcemore-tól. Nem szeretem az ursa nano-t de szerintem nálam többet még senki sem vett. Az ajándék Z rda az eddig látott szivárvány színnel ellentétben fekete. Szerencsésnek érzem magam.
Ezért kell venni pizzás, szalonnás, Snickerses aromát is
Őőőő mind egyben ?
És a recurve v2? Tudod, az a kék…
Az a következő kanyarban lesz. Az még úton van.
Gondoltam meg is jött, csak eldugtad h ne lássam…
Khm itt van előttem kaptam kölcsönbe,nem vettem de tényleg annyira levegős hogy csak na.
Lehet szűkíteni de nem találom a megfelelő levegőt
Na persze meg a single 5 ! átmérő coil sosem tekertem még olyan nagyot
Nekem pedig komoly ellátmányom lett a Backer Flavors (remélem, jól írtam) családtól. Természetesen zömében csoki, rum-vanília, de néhány gyümölcs is, mint pl. eper és málna, mert ezek mennek a csokikhoz, ill. segítenek az ízvakság elkerülésében, bár ezt a backernél nem igazán figyeltem meg. Most egy ideig tutira nem lesz kiszolgáltatottság érzetem. Ezeket mind itt tanultam, ezért fogadjátok hálámat!
Nem, 3 mod, 3 tank. A Snickersnek kicsi is elég
Navalaki… ismeri a Flavorist / Maroc Mint-et? Én a Tasty Vape-ben kaptam ingyér’ – pedig csak kb. 45 juróért vásároltam… Látom én, hogy nem dohányos, de megéri vajon bekevernem?
Azt nem ismerem de legközelebb a Flavoristból Havannát kérjél ajcsiba
Finomak a “dohányos” cuccaik
És ez így van jól!
Leírás alapján, én csak kicsiben kezdeném a keverést, ne kelljen sokat kiönteni
Ha megvette hagy vigye.
A jiget nem merted fényképezni, mi?
En most ilyet rendeltem. Longfillben nagyon szeretem a dinner ladyt. Kivancsian varom aromaban milyenek. Igy azert gazdasagosabb.
Ez hűsítős, azért az megvan, ugye?