Csak pislogok… Aliról 11nap alatt itt is!
Express One hozta?
Igen kérlek, Nagytarcsa.
Nekem múltkor express, elötte foxiba rakták be
Igy már más tészta
Nekem is ilyen gyors volt. Azóta is ha csak lehet, a 15 napos szállítással kérhető termékeket választom (még ha kicsit drágábbak is). Akkor általában két héten belül megérkezik a küldemény az Expres One-nal. Amit sima postával kértem, annak kellett egy hónap is, és napokat dekkolt a Posta bugyraiban, majd megvámolták.
Igen, nekem ami 15 napos aliról az 11-12 nap, ami sima, az 30.
Pontosan hol látom a kínált terméknél, h express ONE? (ez volt)
Ezen a felületen nem igazán tudom. Én az applikációjukat használom. Ott sincs feltüntetve az Express One, de ahol van 15 napos szállítás, azt eddig mindig ez a futárszolgálat hozta. Csak figyelni kell a szállítási költséget is, mert nem mindig free, és néha borsos is lehet.
Pl.:
Viszont tudsz szűrni ingyenes szállítàsra is.
Minden csínját-bínját még én sem tudom, nem régóta használom.
Aki édesszájú annak kifejezetten tudom ajánlani a La Bonne Vape és a La Fabrique Francaise termékeit.
Bármilyen hihetetlen de engem a jobb felső érdekelne
(gondolom ajándék a kumulustól)
ha jól látom erről van szó:
Ha szépen megkérlek majd egy pár gondolatot írnál róla (természetesen ha már megkóstoltad, utánna)
Már régóta szemezgettem vele(természetesen aromaként venném)
Tisztelettel
Jól látod valóban ajándék volt Mindenképp jelentkezek csak most a napokban nem lesz időm a kóstolásra
Nagyon ráér , számomra
Ha idáig kibírtam, még akár pár hónap is bele férne
Vannak itt még olyan aromák aminek a közelébe sem jutottam.
Tisztelettel
És mit fogsz színi belőle? Kivonatost?
Szerintem meg pálinkát…
Nem nem. Dinnyést!
Hello! Ezeket honnan lehet rendelni?
Most kevertem egy kis dinner ladyt. Meg dl koromban szivtam. Hat mtl- ben is valami brutal jo. Longfilleket pedig mar nem szoktam venni. De ez most kellett. Rendelek 30 ml aromat. Talan az erlelesi ido alatt ez is kitart.
Aromát honnan rendelsz?