Hát tudod kell néha a varrógépet is etetni munka közben, ha már kínzom rendesen, nem véletlen van rajta 380-as motor
Coffee Mill nálam 5 napot pihen, utána király.
Én ezt pöfékelem pár napja.
70 vg/30 pg alaplébe 10%-ban kevertem. Kávé dominál nálam ízben.
Egész jó, néha kell a gyümölcsös íz után valami más is.
Az, de nekem bejön.
Én a Boss jó tapasztalata után most pöfékelem a The Hitman-t (Omerta Liquids). Leírása szerint: Intenziv arabica kávé és csoki-karamell íz egy csipet dohánnyal. Ez elég jó leírja, de ha ismered a a Ferrero PocketCoffee-ját, na nekem arra hasonlít. Kimondottan kellemes, krémes, de nem geil likvid. Ha nem is lesz állandó – mert a dohány eléggé háttérben van – de váltóíznek kitűnő.
Pár napja késznek tekintem, és tetszik. Aki szereti a barackos teát jég nélkül, annak ajànlom. Nem túl édes, így akár egész napos is lehet.
Én stílusosan Hildából pöfékelem.
Kóla +vörös bor… na az lenne az érdekes kombó…
Olvastam valahol, van olyan aroma is
Ez csak bor, de van még…cola meg van pár fajta a piacon.
Ezt én is kipróbálnám, ha a sör ízű aromával nem lett volna rossz tapasztalatom.
A francia shopban láttam forralt boros aromát.
Boros atomak nem jonnek be. Meg a szollos aromakban is a bort erzem. Nem bejovos.
Fehér szőlős kimaradt, a vörös szőlősön nem szoktam érezni, mondjuk az édes, lehet azért.
En a feheren szoktam. Voroset meg nem probaltam.
Majd lehet kipróbálom. Szeretem a bort, jó lenne egy jó boros aroma.
Vettem mar tobb feher szollos aromat. En mindig a bort erzek ki belole. Nem a szollot. Sajnos vagy nem nem vagyok boros.
Az édes vöröset szeretem, mondjuk a fehérrel sincs bajom, csak ne legyen száraz. Bár olyan élethű úgysem lesz. Egyszer vettem sör ízű aromát, jó hír, hogy már nem kapható. Az valami borzalmas volt. Mint az alkoholmentes, bubik nélkül.