Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Hát tudod kell néha a varrógépet is etetni munka közben, ha már kínzom rendesen, nem véletlen van rajta 380-as motor :rofl:

Én nem vagyok az a nagyon vásárlós fajta.
Ma csak ez jött :

:grin::grin::grin:

5 kedvelés

:blush:

4 kedvelés

Akkor most a kávésat higítás után, egyből ihatom?

6 kedvelés

Coffee Mill nálam 5 napot pihen, utána király. :blush:

2 kedvelés

Én ezt pöfékelem pár napja.
70 vg/30 pg alaplébe 10%-ban kevertem. Kávé dominál nálam ízben.
Egész jó, néha kell a gyümölcsös íz után valami más is. :blush:

4 kedvelés

Az, de nekem bejön. :slightly_smiling_face:

Én a Boss jó tapasztalata után most pöfékelem a The Hitman-t (Omerta Liquids). Leírása szerint: Intenziv arabica kávé és csoki-karamell íz egy csipet dohánnyal. Ez elég jó leírja, de ha ismered a a Ferrero PocketCoffee-ját, na nekem arra hasonlít. Kimondottan kellemes, krémes, de nem geil likvid. Ha nem is lesz állandó – mert a dohány eléggé háttérben van – de váltóíznek kitűnő.

2 kedvelés

Pár napja késznek tekintem, és tetszik. Aki szereti a barackos teát jég nélkül, annak ajànlom. Nem túl édes, így akár egész napos is lehet.
Én stílusosan Hildából pöfékelem. :slight_smile:

9 kedvelés

Kóla +vörös bor… na az lenne az érdekes kombó…:rofl:

Olvastam valahol, van olyan aroma is :+1:

Ez csak bor, de van még…cola meg van pár fajta a piacon. :grin:

https://www.hkhangboo.com/red-wine-e-liquid-p-191.html

1 kedvelés

Ezt én is kipróbálnám, ha a sör ízű aromával nem lett volna rossz tapasztalatom. :thinking:

A francia shopban láttam forralt boros aromát. :yum:

1 kedvelés

Boros atomak nem jonnek be. Meg a szollos aromakban is a bort erzem. Nem bejovos.

1 kedvelés

Fehér szőlős kimaradt, a vörös szőlősön nem szoktam érezni, mondjuk az édes, lehet azért. :thinking:

1 kedvelés

En a feheren szoktam. Voroset meg nem probaltam.

3 kedvelés

Majd lehet kipróbálom. Szeretem a bort, jó lenne egy jó boros aroma. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Vettem mar tobb feher szollos aromat. En mindig a bort erzek ki belole. Nem a szollot. Sajnos vagy nem nem vagyok boros.

Az édes vöröset szeretem, mondjuk a fehérrel sincs bajom, csak ne legyen száraz. Bár olyan élethű úgysem lesz. :thinking: Egyszer vettem sör ízű aromát, jó hír, hogy már nem kapható. :sweat_smile: Az valami borzalmas volt. Mint az alkoholmentes, bubik nélkül. :confused: