Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Köszönöm!

Így volna értelme, de előtte azért rákérdezek
mert nem szeretnék úgy járni mint szegény @Peva71,
mert azért itt csak 6 liter alapléről beszélünk majd :slight_smile:
és az azért nekem is idő MTLbe :slight_smile: (nekünk :slight_smile: mert azért a “zasszony” napi 1,5ml fogyasztása az éppen csak a “hiba határ” kategória :slight_smile: )

Tisztelettel

1 kedvelés

6 liter? Azzal nyugdíjig ellenék. :rofl:

Nálunk 2 liter 6 hónapra :sweat_smile:

Én is ezzel számolok( azért egy kicsit több idő, a valóságban)

Tisztelettel

2 kedvelés

Sziasztok,most jött a gls a közös rendelések gyümölcse.:grin::sweat_smile: @Zoli76 , @Robertino_daf , @anon75939458 ja és @Bishop közreműködésével​:grin::blush::wink:

5 kedvelés

Az ki? :roll_eyes:

Hurrá, TVGC

1 kedvelés

Flavour Art Tuscan Reserve :slight_smile: 2 % 50/50, 40 naposan :slight_smile: Kellemes, kicsit édes, de jó :slight_smile:

5 kedvelés

Kevertem be Baker Flavors Muscat-ot. Annnyira jó illata van nekem, de nem próbálom csak szagolgatom a flaskát mint valami függő :sweat_smile: Mennyi kellhet ennek? Fura. Az Atmos Lab red apple ugyanilyen élmény. Az Atmos Lab Greeen Apple meg mindig szappanos, de az illata sem jó és mű… Ez a Muscat hát ha jól logikázok, akkor tuti jó lesz :slight_smile:

3 kedvelés

3db tuti jó a többi nem látszík a pukki fóliától…

Nem akarom még látni sem mert :joy::joy::joy:

En tegnap rendeltem ezt floravita - rol

Majdnem 2 evig eleg lesz :slight_smile: de csak majdnem :slight_smile:

Nem semmi…

1 kedvelés

Neha veletlenul rendelgetek aromakat, es osszegyult vagy 80-90 aroma(10-30ml) igy kell hozza alaple is, viszont hogy jot is mondjak, nikotint mar nem rakok bele.

Értem… szóval te is tudsz az invázió érkezéséről. :slight_smile:

Mindig a legrosszabbra kell keszulni, es attol mar csak jobb lehet :slight_smile:

Ha már itt (is) téma volt mostanság ez a nagydózisú nik, nem nyitnék topikot, de lenne egy kérdésem.

100-as nik létezik, ok. Na de ennek van niksó változata esetleg? :thinking:

Helyesbítenék: EU-n belül, megbízható shopból :smiley:

Vape gurmé
Nézzük meg micsoda selymes, halovány , barna szín árnyalatban tetszeleg . Töri a fényt mint a tigris szem . Tömör gőze kűzdve a fentmaradásért de a gravitációnak sem elment mondóan távozik. Belégzéskor érezni teste jellegét a dohánynak . Kilégzéskor halovány szegfűszeg , és lágy szilva majdnem dzsembe át hajló ízével keveredve távozik , keser édes dohány lecsengéssel.

Kolegám
Ez jó . Ez mi ? Színe mint a rezes kesztyű nek :roll_eyes:. HM dohányos . Van mellette valami finom is de nem tudom mi az !
Válaszom
Akkor cserélj porlasztót .
Nem jó ez be égve is :nauseated_face:

Discovery North nem saját flakonja

3 kedvelés

Végre meg lehet magyarázni. :rofl:

2 kedvelés

mutatom akkor,csak neked @Zolika :blush::grin:meg a többiek engedélyével a képeket amik jöttek.:blush::grin::wink:így kibontva az aromák az a kis 3db aroma az jutott nekem​:sweat_smile:

4 kedvelés

erre az egoista aromára leszek kíváncsi nagyon​:blush::grin:remélem finom lesz.

1 kedvelés