Így volna értelme, de előtte azért rákérdezek
mert nem szeretnék úgy járni mint szegény @Peva71,
mert azért itt csak 6 liter alapléről beszélünk majd
és az azért nekem is idő MTLbe (nekünk mert azért a “zasszony” napi 1,5ml fogyasztása az éppen csak a “hiba határ” kategória )
Kevertem be Baker Flavors Muscat-ot. Annnyira jó illata van nekem, de nem próbálom csak szagolgatom a flaskát mint valami függő Mennyi kellhet ennek? Fura. Az Atmos Lab red apple ugyanilyen élmény. Az Atmos Lab Greeen Apple meg mindig szappanos, de az illata sem jó és mű… Ez a Muscat hát ha jól logikázok, akkor tuti jó lesz
Neha veletlenul rendelgetek aromakat, es osszegyult vagy 80-90 aroma(10-30ml) igy kell hozza alaple is, viszont hogy jot is mondjak, nikotint mar nem rakok bele.
Vape gurmé
Nézzük meg micsoda selymes, halovány , barna szín árnyalatban tetszeleg . Töri a fényt mint a tigris szem . Tömör gőze kűzdve a fentmaradásért de a gravitációnak sem elment mondóan távozik. Belégzéskor érezni teste jellegét a dohánynak . Kilégzéskor halovány szegfűszeg , és lágy szilva majdnem dzsembe át hajló ízével keveredve távozik , keser édes dohány lecsengéssel.
Kolegám
Ez jó . Ez mi ? Színe mint a rezes kesztyű nek . HM dohányos . Van mellette valami finom is de nem tudom mi az !
Válaszom
Akkor cserélj porlasztót .
Nem jó ez be égve is